Zpět na články

Jaký bude týden od 19. 8. 2024 do 25. 8. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Karty  vám poskytnou lepší porozumění situacím ve vašem osobním životě. A jak pravil Henry Louis Mencken, že „Pocit odpovědnosti člověka mučí, ale zároveň ho žene, aby dosáhl nemožné“. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 19. 8. 2024 do 25. 8. 2024  podle kartářky

Berani:

Jaspis existuje v mnoha barevných tónech. Červený druh zlepšuje krev a zbavuje ji jedů. Chrání před zraněním, posiluje tvůrčí schopnosti. Zelený jaspis působí uklidňujícím dojmem, žlutý jaspis je výborným pomocníkem pro žaludek, střeva, slezinu, játra.

Na jedné straně budete mít sklony k osamělosti, na straně druhé projevíte mimořádnou činorodost a aktivitu. Ozve se plno přátel, kteří se budou chtít s vámi setkat. Budete mít co do činění s poštovním úřadem, zásilkami, přebíráním objednaných balíčků.

Býci:

Malachit odstraňuje z těla škodlivou energii, ulehčí řešení citových problémů. Odedávna byl používán při léčbě dýchacích potíží, cholery, Parkinsonovy choroby, pomáhá i v případě roztroušené sklerózy.

Budete hledat novou lásku, někteří zrozenci při tom ztratí i hlavu. Své malé potomky odnaučte přejídání se. Ženy budou mít problém vyjít s penězi, budou se muset naučit skromněji vařit a nakupovat uvážlivě, ve slevách. Připravte se na horší časy, zapomeňte na lenošení. Pokud můžete, využijte úrodu ze zahrady. Zavařujte.

Blíženci:

Jantar je naším dobrým pomocníkem a přítelem. Zbavuje nás strachu, je možné ho použít k léčení všech onemocnění. Nasazuje se při mírnění horečky, při léčení problémů s močovým měchýřem, při bolestech očí a uší, při hluchotě a krvácení z nosu.

Váš neklidný duch vyvine nebývalou aktivitu. Stále budete hledat něco nového, přelétat od jednoho plánu ke druhému. Občas budete na okolí působit nespolehlivě. Vaše nestálost, nervozita a brebentění pro sebe se u vašich kolegů rozhodně nesetká s vlídností a porozuměním.

Raci:

Opál v sobě sjednocuje všechny barvy spektra, proto posiluje a podněcuje sílu a vlastnosti všech čaker. Našemu srdci přináší radost a uspokojení, proto se pod jeho vlivem začneme otevírat lásce a kráse života.

Budete se vyhýbat hlučné společnosti, raději se budete držet v ústraní. Zajímat se budete o starý nábytek, který vám připomene dětství, zamýšlet se budete nad historickými událostmi a hledat v současnosti i v minulosti styčné body. Někdo vás požádá o radu, za poskytnutou pomoc dostanete odměnu, i když jste o nic nežádali.

Lvi:

Tygří oko přináší teplo, štěstí, bohatství. Vyzývá nás, abychom neustrnuli na jednom místě, ale šli dál, zbavili se citových blokád a zuby nehty se drželi svých tužeb. Pokud máte malé děti, je třeba je usměrnit, protože budou rády rozdávat své hračky. Upozorněte je, že vše rozdat nesmějí. Díky svému dobrému srdci získáváte ve svém okolí stále větší úctu i vážnost. Někteří zrozenci zaznamenají úspěch v oblasti finančnictví, v podnikání, v obchodních aktivitách. Hlavně ženy při jednání s lidmi uplatní svůj šestý smysl.

Panny:

Zirkon je nejstarší známý minerál na Zemi. Je zbarvený jako zlato a vyskytuje se ve více odrůdách. Pro Panny je důležitá odrůda zirkon – hyacint. Pomáhá zrozencům zachovat klid a vyrovnanost, pomáhá při poruchách spánku, nadýmání, potížích s tenkým a tlustým střevem, při nadýmání.

Pokud nedovedete správně uplatnit a zužitkovat své vědomosti, budete ostatním závidět. Sportujte, tvořte, pište, studujte, abyste se zbavili zbytečného nářku nad svým osudem. Začněte se zajímat o podnikatelské aktivity, vylezte ze své ulity a dokažte světu, co všechno umíte.

Váhy:

Jadeit je někdy označován za kámen štěstí a moudrosti. Podporuje emocionální růst, činí nás skromnými a spravedlivými. Podporuje klidný spánek a přináší příjemné sny. Nejlepším dnem pro vás je v tomto týdnu pátek. Budete si věřit  ve všem, do čeho se pustíte, ani případná nepříjemnost vás nevyvede z míry. V tento den dostanete jen samé dobré a radostné zprávy. Vnitřní neklid ventilujte pobytem v přírodě nebo sportem. Správnou činnost ledvin podpoří čaj z lipových listů nebo z heřmánkového květu.  

Štíři:

Záhněda vnese do našeho občas nevyrovnaného života pozitivní energii. Povzbuzuje k odhození všeho, co nám brání v růstu. Uleví od bolesti, je ochranou proti neštěstí. V tomto týdnu pro vás nic nebude problémem, všechno zvládnete s úsměvem na rtech. Vaše odvaha i pracovní nasazení budou samozřejmě odměněny veřejnou pochvalou i finančním ohodnocením. Dlouhé večery vás budou lákat k ponocování, ale raději nic nepřehánějte. Nedostatek spánku a možné pracovní selhání by zničilo vaši dobrou pověst.

Střelci:

Křišťál vnáší do duše jasno, čistotu a novou sílu. Je rovněž ochráncem na cestách. Uvolňuje blokády v těle, zastavuje krvácení, pomáhá při bolestech zad.

Do žádných kutilských činností se raději nepouštějte, mohli byste skončit na pohotovosti. Raději se obraťte na odborníka. Po pracovní stránce si trochu vydechnete, ale pozor si dávejte na výbušnost vůči svým nejbližším, kteří za nic nemohou. Začněte se více pohybovat, abyste zastavili přibývání na váze. Finančně si přilepšíte, částka na účtu vás mile překvapí.

Kozorozi:

Granát poskytne chuť do práce i radost z každé činnosti, do níž se člověk pustí. Nezadaným pomáhá najít si nový protějšek. Použít ho lze při snížené sexuální aktivitě, případně při impotenci.

Málo se smějete, podle jednoho švédského lékaře by se lidé vašeho znamení měli povinně smát denně nejméně tři minuty. V jednání s lidmi jste nesmírně příjemní, hodně času vám zaberou vážné rozhovory v zaměstnání. Nebudete řešit své problémy, ale problémy jiných. Citové vztahy se ocitnou v tomto týdnu pro nedostatek času na druhé koleji.

Vodnáři:

Ametyst učí pokoře, zvyšuje sebevědomí, mírní migrény a bolesti hlavy. Pomáhá při hledání smyslu života.

Máte-li dospívající potomky, sledujte, jak a s kým tráví volný čas. Začínají se totiž u nich probouzet pohlavní pudy, hrozí nebezpečí předčasných milostných dobrodružství. V zaměstnání raději více mlčte. Pokud odmítáte zastaralé způsoby práce a prosazujete nové pracovní postupy, jednejte diplomaticky, abyste si proti sobě nepoštvali někoho, komu zastaralé a pohodlné postupy vyhovují.

Ryby:

Tyrkys zaručuje spolehlivost a přátelství. Má posilující účinek na celé tělo, pomáhá při zánětech v krku, při onemocnění plic a dýchacích cest.

Připravte se na cestu přes moře. Doma může vyvstat drobný spor ohledně návštěvy nějakého kulturního představení. Dávejte svému partnerovi nebo partnerce najevo více lásky i chvály. Od září nastanou v zaměstnání změny, někdo odejde, někdo nový přijde, vy se připravte na novou pracovní pozici, případně další postup a s tím bude spojena i vyšší zodpovědnost. 

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 16. 9. 2024 do 22. 9. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle druidských karet a druidské moudrosti. Keltové věřili, že pro každé znamení zvěrokruhu existuje zvláštní strom, který dodává sílu a moc. Větvičku svého stromu máte umístit třeba na vlastní fotografii a brzy byste měli pocítit, že jste odolnější proti stresu. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu