Zpět na články

Dnešní horoskop - 23. 8. 2024

Karta dne -  Opuštění starých cest a smutku. 🎀 „Schází nám ti, kteří nás opustili, ale ještě víc ti, které jsme opustili my.“ —  Pavel Kosorin 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní   horoskop -  23. 8.  2024

Beran

Probuďte v sobě svou živočišnou energii, svého lva a buďte více smyslní. Vaše vnitřní síla chce být projevena a dere se na povrch. Využijte ji třeba k tomu, že se odhodláte odpustit někomu, komu to bude ku prospěchu je k tomu potřeba hodně sil. Mějte trpělivost s ostatními i sami se sebou. Nejednejte ukvapeně. Ukažte všem, co je váš vrozený talent a dejte najevo svou nevyužitou sílu a odvahu. Projevte svůj názor.

Afirmace: Jsem přitahována/ý velkými energiemi a cítím jejich sílu.

Býk

Je potřeba být chvilku nečinný a zpytovat svědomí. To vás má dovést u uvědomění, že je nutné změnit pohled na konkrétní věc. Tím můžete pozorovat svět z odlišného stanoviště, než doteď. Nevměšujte se do situací za každou cenu. Tím možná překvapivě dojdete k osvícení. Někdy je méně více. Dejte i své hlavě odpočinek, nejspíš se cítí jako přetížená hlava. Je na zvážení odejít z toxického vztahu, který už vás nenaplňuje, ba naopak oslabuje. 

Afirmace: Čekám z dobrého důvodu a čas, který získám využiju co nejlépe k novému pochopení.


Blíženci

Páteční den si vás možná bude prověřovat. Jak to vlastně máte se svými city? Jaká role je vám ve vztahu bližší? Chcete nadále hrát roli oběti nebo někoho neustále zachraňujete? Idealizujete si své vztahy, hrajete romantické hry? Máte nutkání mít vše co se kolem vás děje pod kontrolou? Pokud jste si již odpověděli na tyto otázky, pak je ještě moudré si uvědomit, že pokud k vám nepřichází to, co jste očekávali, má svůj význam a vy nejste obětí, ale máte být pozorovatelem. 

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Rak

Důvěřujte své síle a odvaze a rozhodněte se prosadit i přes možnou výhodu svých konkurentů. Mějte na paměti, že konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Přesto máte stále nadějné vyhlídky na váš úspěch, protože máte výhodné postavení oproti závistivcům. Je však nutné postupovat chytře a použít zdravý selský rozum a nepřistoupit na kompromisy. Vymezte se tam, kde mají druzí nepřiměřené nároky.

Afirmace: Tím, že jsem věrná/ý sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Lev

Přichází den, který se jeví, že bude nabitý aktivitou, sedět doma vás to zcela jistě nenechá. Ve vztahu neodolejte dobrodružství, to může mít za následek obohacení vašeho současného vztahu. Možná budete hledat nové, neobvyklé cesty, vzrušení, nadšení a k zhmotnění toho, co v sobě dlouho potlačujete. Vztah, který nikoho neuspokojuje bude bez obav ukončen. Pokud zvažujete letní dovolenou u moře, koupě zájezdu na super poslední chvíli se vám zcela určitě vyplatí a potěší. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Panna

Čeká vás slavnostní a radostný den, uspořádejte oslavu, navštivte kino nebo divadlo. Rozhodně vás to bude směřovat k prožití krásných společenských chvil. Vždyť je tady pátek a vás vyzývá nesedět doma. Ať už se to týká loučení se svobodou, ženský dýchánek nebo narození dítěte, úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. V každém případě by na oslavě měly být tři osoby, jež jsou vám blízké a které si vzájemně pomáhají už jen tím, že každá ovládá něco jiného a propojením vzniká něco nadpozemského. Nezapomeňte ale nastavit správnou míru, pokud budete popíjet. 

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Váhy

Přemýšlíte, jak skloubit pracovní a domácí povinnosti? To může způsobit, že budete pod tlakem a ztrácíte povědomí o tom, kam kráčíte. Je na místě si dopřát odstup. Vždyť nejste zodpovědní za všechny a za všechno. Pokud žijete sami, možná vám to připadá jako věčnost a nevidíte východisko , jak tuto situaci změnit. Stejně tak jako zadaní partneři mohou ve vztahu prožívat starosti a překážky. Je dobré vzít na vědomí, že je na čase se zbavit přebytečné zátěže a zachovat si jasnou mysl.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Štír

Líbí se vám kolega a neměli jste odvahu ho oslovit? Proč to nezkusit právě dnes? Že by mohl odmítnout? Nabízí se vám nové začátky, nový směr, otevřenost, nebát se nových cest, být otevřen risku. Ti, kdo budou spontánní, vytěží z okolností nejvíce. Závazky, které vás svazovaly a nedávají svobodu, zkuste přehodnotit tak, abyste mohli začít jak říká karta od nuly. Energie je nakloněna stěhování. Nejlépe vše vyjadřuje rčení, sbal si svých pět švestek a jdi. Chovejte se mírně pošetile. 

Afirmace: Je krásné moci znovu začít.

Střelec

Hojnost na vás čeká ve všech směrech. Avšak pro samou práci a Lásku k práci nezapomeňte rozdávat i Lásku vnitřní, jinak i ta se promění rozdávání darů místo citů. Kdo se omezuje jen na materiální oblasti, chtě nechtě dojde k uvědomění, že mnoho dalších úrovní bytí trpí a oslabuje se. Zrovna k vám budou proudit takové nabídky, které jsou předurčeny k finančnímu zisku, uzavírání lukrativních smluví. Využijte svých dosavadních zkušeností a novinky pokud možno nevpouštějte do svých plánů a projektů. Držte se prověřené jistoty. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Kozoroh

Je tady pravděpodobnost, že zažijete pocit, že jste zkoušeni, pak věřte, že život je vrtkavý. Nedá se stavět na jistotě, a proto zkuste tento den brát pružně a lehce a postavte se k výzvám a proměnlivým událostem s kladným postojem. Jednou jste nahoře, pak dole, je to neustálé dorovnávání protichůdných sil. Prožijte den hravě, ukažte svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco nového, i když se vám to třeba nepodaří hned napoprvé, zkoušejte to tak dlouho, dokud vám to trpělivost dopřeje. 

Afirmace: Jsem otevřená vnějším i vnitřním změnám ve svém partnerství.

Vodnář

Dost možná se najdou i tací jedinci, kteří nekalým způsobem dokáží z nepříjemné situace vytlouci kapitál, kdy usilují o vlastní užitek a prospěch podložený na škodě ostatních. Váš pohled na sebe sama může vést k sebe kritickému pozorování. Je tady tedy doba, kdy vás mohou obklopovat a trápit značné pochybnosti. Má to však i jednu pozitivní stránku a tou je očistný vliv této situace, která vás nutí přezkoumat hodnotu a pravdu vašeho lehkomyslného přesvědčení, ať se jedná o jakékoliv prostředí. Propusťte strach a potřebu ochrany. Pak nebudete muset držet násilím hmotu a můžete shodit pár nadbytečných kil. 

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Ryby

Při pátečním dni budete pod vlivem ženského aspektu vodního elementu. To pro vás znamená zesílenou citlivost, schopnost se vcítit do ostatních až k obětování se. Možná v sobě objevíte a probudíte léčitelské schopnosti. Den bude obklopen předtuchami a je vhodný pro výklady karet a snů. Chcete se objednat? To, co jste dlouho plánovali se ukáže jako správné. Pokud se budete chtít rozhodnout, dejte na své vnitřní pocity, ale neodkrývejte před okolím své karty. Jestliže vám bude sděleno tajemství, mělo by zůstat jen a jen u vás. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Video výklad k poslechu - 8. pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=7ZSxT4od2p0 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu