Zpět na články

Dnešní horoskop - 24 . 8. 2024

Karta dne - Manželský trojúhelník. 🎀 „Leží-li jablko pod hruškou, je určitě nemanželské.“  -  Žarko Petan 🎀 SRPEN JE KARMICKÝ MĚSÍC 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní    horoskop  - 24  . 8.  2024

Beran

Nepropadejte smutku, pokud vás opustí něco, v co jste věřili, brzy zjistíte, že změna je k vašemu prospěchu. Zavane nový vítr naděje a před vámi se otevřou nové obzory. Po čase ucítíte úlevu. Je potřeba nasbírat novou tvůrčí energii a vydat se novým směrem. Nebojte se říkat ne. Je potřeba nasbírat novou tvůrčí energii a vydat se novým směrem. 

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Býk

Dostáváte se opět do centra dění, setkáte se s větším počtem lidí, jak v jiné dny, pak je tedy jasné, že lze očekávat větší přísun komunikace i v písemném podání. Pak využijte tohoto okamžiku, vyjadřujte se na rovinu a pokládejte takové otázky, na které chcete dostat odpověď. Lze očekávat i ozvání takového člověka, se kterým jste byli v rozporu a tím pádem se nabízí šance urovnat neshody a nastolit mír. Najednou vás napadne tolik možností, které jste v minulých dnech neměli šanci vymyslet a to jste nad nimi strávili desítky, možná stovky hodin. Zapomněli jste heslo? Může se vám zablesknout.

Afirmace na vztahy: Svou přímostí a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Blíženci

Někomu může vstoupit do cesty mladá osoba, která si bude chtít lehkovážně zakoketovat a projeví svou mladistvou nerozvážnost a nespoutanost. Na vás bude, zda si takové pokušení užijete nebo odmítnete. Konvenční modely vztahů, zaměřující se na bezpečnost už pro vás přestaly být důležité. Ponořili jste se do vlastních pocitů a těm začínáte věřit. Osvobození od úzkosti je předzvěstí nového období ve stávajícím nebo i novém vztahu. Svou otevřeností ve vztahu dáváte šanci projevit se i vašemu partnerovi tam, kde se před vámi uzavíral. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Přijali byste ji i v cizině? Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému průběhu.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Rak

Neplýtvejte energií do lidí, od kterých se vám nevrací nic zpět. Nebojte se propustit strach a obavy ze samoty. Odhoďte své beznaděje a iluze v partnerských vztazích, jestliže stereotyp ukazuje něco jiného. Prožijte tento den na pohodu. Nepropadejte smutku, pokud vás opustí něco, v co jste věřili, brzy zjistíte, že změna je k vašemu prospěchu. Zavane nový vítr naděje a před vámi se otevřou nové obzory. Po čase ucítíte úlevu. Je potřeba nasbírat novou tvůrčí energii a vydat se novým směrem. 

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Lev

Není čas na to žít ze zvyku, naopak si rozšiřte obzory. Je více než pravděpodobné, že se s partnerem znáte z minulých životů a to se vás teď bude hodně dotýkat a budete o tom více, jak v jiné dny mluvit i přemýšlet. Nemusíte být členem žádné skupiny ani sekty, přesto se vám dostává cti znovuzrození. Propusťte dvojí tvář a buďte tím, kým opravdu jste. Všímejte si znamení. Řešení vašeho problému je blízko. Máte šanci najít své poslání, je to váš úkol. Tam, kde máte pocit, že jste pochybili dostanete druhou šanci a můžete změnit to, co se zdálo už konečné, neměnné.Věnujte péči vylučovacím orgánům.

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Panna

Dnešní den by vám měl od časného rána přinášet radost, pokud se budete stýkat a obklopovat rodinou, kde jsou součástí děti nebo tam, kde jsou rodiče společně v zájmových kroužcích se svými ratolestmi. Pokud nikoho takového okolo sebe nemáte, můžete počítat s následujícími dny, a to třeba pozvánkou na svatbu, rodinného výročí, narozenin nebo podobné rodinné oslavy. Tam, kde si v práci nevíte rady a tápete je na místě si říct o radu od zkušeného kolegy nebo z okruhu vašich přátel. Nejedná se však o soutěžení, nýbrž o přátelskou spolupráci. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Váhy

Dívejte se na situaci teď a tady, přesto bude žádoucí zaměřit svou energii do plánování budoucnosti. Propusťte minulost, ta už je prožitá, obraťte se k ní zády a nevzdávejte se při prvním nezdaru. Kdo chce být úspěšný, nesmí mít obavy vstoupit na nový, neznámý břeh. Plánujte a špetku i riskujte. V tento den mohou vzniknout sńatky z rozumu. Budete přitahováni opačným pohlavím, proto ti, co nejsou sólo, nechť se obrní před partnerovou žárlivostí. Kdo ví, třeba se vám bude nabízet románek. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená. 

Štír

Měl by k vám přijít podnět, výzva k tomu, jak ovládnout sám sebe a soustředěním nastolit harmonii. Zdá se, že jste se v minulých dnech chovali neutrálně, byli jste nerozhodní a nedokázali jste se nadchnout pro své úkoly. Vyvarujte se nedůslednosti a povrchních citů, které jsou polovičaté a vlažné. Neříkejte něco, co nemyslíte opravdu vážně. Stůjte si za svou pravdou. Možná budete zvažovat mezi dvěma partnery nebo nebudete mít sílu udržet pozornost pro nově přicházejíc vztah. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Střelec

Podnikatelky mohou zazářit ve společnosti, proto využijte své silné stránky, tvořivost a komunikativnost. Představte si tu nejlepší budoucnost a jděte jí naproti. Stůjte si pevně za svým stanoviskem a cílem. Držte se svých záměrů a neustupujte. Myslete diplomaticky, a tak, jako hráč v šachové hře. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají. Někteří se potkají se ženou. která bude přemýšlet o dva kroky dopředu před vámi a pomůže vám se dostat dál nebo i vy sami budete popoháněni energií a budete druhým nápomocni a příkladem. 

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Kozoroh

Vaše myšlenky a domněnky způsobují, že jste se dostaly do začarovaného kruhu. Je na čase prozřít a uvědomit si, co jste si doteď zakazovali. Odstraňte rušivé faktory. Nadešel čas propustit nedůvěru v okolí a mnohé odevzdat vyšší moci. Nepotlačujte svou kreativitu, abyste nemuseli řešit zablokování krku. Někdy hledáte viníka vně sebe a přitom může být chyba ve vás a to třeba tím, že jsme se utavřeli do sebe a tímto obranným postojem se vytvoří jakýsi obranný štít, který vás má chránit před zlem, ale ten také nedovolí přijímat dobro. 

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Vodnář

Dnes to budete vy, kdo dokáže přijít problému na kloub, najít jádro pudla a bez servítků a nestranným pohledem sdělit druhým pravdu do očí. Dbejte na diplomacii a ohlídejte si ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění, a to nejen v partnerských vztazích. Setkání se starším, moudrým mužem se vám může z počátku zdát jako bezpředmětné, protože tento muž se bude jevit jako chladný. Pokud vám ovšem poskytne radu, pak věřte, že neprohloupíte a toto jeho gesto bude pro vás přínosné, protože bude objektivní.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.


Ryby

Očekávejte moc a sílu bystrého a vtipného rozumu, duchaplnost a na druhou stranu i protiklad těchto vlastností, jež jsou lstivost a ironie. Ne každý dokáže mít pochopení pro dvojsmyslnost a cynickou kritiku, proto více jak jindy zvažte, než začnete propouštět slova z úst. Mezi partnery lze zaznamenat odstup kvůli absenci vciťování se do toho druhého. Propusťte vše, co svazuje vaši mysl i ducha.

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.


Karta dne k poslechu - 3. meče - https://www.youtube.com/watch?v=jYRoL3K5k70  

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný srpnový den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu