Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 26. 8. 2024

Karta dne - Láska, kamarádství, přátelství 🎀 „Láska je umocněné přátelství v tom smyslu, že zatímco přátelství vyhledává prospěch, láska se ho dobrovolně zříká.“ —  Henry Fielding 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní  horoskop pro všechna znamení - 26. 8. 2024

 

SRPEN JE KARMICKÝ MĚSÍC

Beran

Byly situace, které snesly odklad, ale jen do tohoto dne. Vy sami nejlépe víte, kde máte resty. Které účty nejsou zaplaceny? Proměňte své úmysly v realitu, změňte plány na viditelný skutek. To, co jste dlouho připravovali má velkou šanci dostat konkrétní podobu, tak se nebojte projevit své úsilí k dosažení konečného výsledku. Využijte své přirozenosti na maximum. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád. Pokud vám bude někdo chtít poradit, vyslechněte ho, avšak poslední slovo by mělo být to vaše. Buďte druhým příkladem, ochraňujte svoji rodinu, buďte svým dětem autoritou.

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Býk

Vaše chování a počínání by mělo být podmíněno slušností, spravedlností a čestností. V opačném případě by se vám mohlo stát, že všichni okolo pojedou nepovolenou rychlostí a kontrola si vybere vás. Při jízdě hromadnou dopravou nezkoušejte jet na černo. Nelekněte se, že vás život zkouší životní zkouškou v podobě učení se z vlastních chyb, kdo je pochopí, dostane se mu osvícení, pochopení, co po vás vesmír žádá a jak funguje karma. Věřte, že ponesete zodpovědnost za vlastní jednání a nic se nedostaví zadarmo. Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá a nebo. Co zasel, to sklidil. Karma není zdarma. Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

 

Blíženci

Vy nejste to znamení, které má rádo lenošení. Tak i v tento den na něho zapomeňte. Energie vás bude doslova strkat do činů a žádné zahálky. Tu je možné využít při stěhování, cestování. Ideální je prohlídka bytů k pronájmu nebo se rozhodnout pro bytu koupi. Jde tedy o vyjasnění současné situace a tím i opuštění starého, známého okolí. Mohla by to být jen předtucha nebo pocit, vedoucí k loučení s dosavadním způsobem života. Soustřeďte se na svůj cíl a vydejte se novým směrem.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Rak

Vedoucí pracovníci se mohou připravit na konfrontaci, kdy budou nuceni shodou okolností veřejně pokárat jinak jejich oblíbeného podřízeného. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, přesto závažný krok. Někde uvnitř víte, že rozhodnutí je nevyhnutelné a bolestivé. V zaměstnání vám může být přidělena nepříjemná práce nebo vás někdo bude chtít urazit. Pozitivní stránkou této situace je sebrat odvahu a i za cenu trpkosti opustit vše, co vám ubírá sílu. Třetí do hry vstoupil mezi vás.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Lev

Ten, kdo se upíná na nějakou věc, na finance a jistotu, může na své okolí zapůsobit jako lakomec. Nechtějte  se stát obětí vlastní umíněnosti a tvrdohlavosti. V některých vztazích to vypadá tak, jako by jeden partner druhého miloval více, jeden možná působí jako silný a nezávislým druhý naopak jako slabý a potřebný. Z tohoto vztahu se staly hry mocenské. Nastal čas s nimi přestat. Přestaňte s komandováním a nehrajte bezmocného. Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit. Ten, kdo setrvává dlouho v nepříjemné situaci, vytváří tlak a ten může způsobit křečové žíly. Radujte se z pohybu. Večer si dejte nohy výše, než vaše srdce.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Panna

Oblast v partnerském vztahu byla nejspíš vystavěna na iluzích, která nyní ztrácí půdu pod nohama a rozpadá se jako domeček z karet. Ve vztahu bylo tudíž dosaženo nejnižšího bodu. Tímto bodem se dá snadno projít. K tomu je zapotřebí odvaha jít do risku, zastávat poctivost , a to i sami k sobě. Naučit se být zranitelní a svou zranitelnost nezastírat. Je to stav projekce. Pokud se vám zdá, že vám osud nepřeje, není třeba házet flintu do žita.  Řekněte ano svému životu, ano svému strachu.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Váhy

Budete pod vlivem předtuchy a intuice, vašich emocí, citlivosti a soucitu k druhým. Věnujte svůj čas a naslouchání vaší rodině a blízkým. Uvítají vaši podporu a nápady. Naslouchejte svému nitru, nechte se vést představivostí, dovede vás to k něčemu obdivuhodnému.  Možná zažijete touhu být v jednotě s okolím, budete Lásku rozdávat, ale i přijímat. Vaše rozhodnutí by měla být správná. Vaše sebevědomí potěší návštěva kadeřníka, nový kousek do garderoby a ke všemu na slevě. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Štír

Jaký máte pohled na sexualitu? Dokážete o ní s partnerem mluvit na rovinu a bez červenání? Neměli byste tuto energii zatracovat, naopak ji využít ku prospěchu obou. Je možné díky ní dojít k transformaci, k posunu do vyšších dimenzí. Vyjadřujte svobodně své pocity a stůjte přitom nohama na zemi. Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem, kdy vám někteří možná sdělí, že máte dobrý nos na to, abyste se vcítili do problémů druhých. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Střelec

Láska se bude chtít projevit, už od časného rána. Buďto ji někdo projeví vám, nebo i od vás je na místě projevit Lásku svému okolí a rodině a tím jim dát najevo, jak vám na nich záleží. Setkání s příjemnou ženskou společnicí obohatí někomu chvíle klidu a rozjímání, nejlépe někde v přírodě. Přijměte nové impulzy, ať může vzniknout něco nového. Bylo by dobré si najít nového koníčka, něco čím dnes začnete a budete se tomu věnovat i pár měsíců, roků.

Afirmace: Jsem bohatá a smířená sama se sebou.

Kozoroh

Váš rozum se nejspíš utká s vaším srdcem. Rozum zvítězí nad city a to je pro tentokrát na místě. To, že se rozhodnete, že s obchodním partnerem už nejde dál podnikat možná bude v rozporu s vaším srdcem, ale pro tentokrát zkuste uvěřit rozumu, jinak byste se nepohnuli dál. Taktéž ve vztazích je na čase vystřízlivět a nedávat Lásku tam, kde se nevrací a vaše důvěra už byla několikrát zneužívána. Žeby někdo třetí vstoupil mezi vás? 

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Vodnář

Vztahy na dálku nejsou zrovna ideální, ale pokud se zrovna vám naskýtá možnost takového vztahu, zkuste tuto možnost přijmout jako dočasné řešení. Zvažte uvážlivě svá rozhodnutí, vše by mělo být v rovnováze a ještě chvíli potrvá, než se ukáže, zda vaše mínění je to nejlepší. V řešení nehledejte logiku, zachovejte rozvahu a klid. Pokud máte v plánu začít s tréninkem, je dobré začít s malými sériemi a postupně přidávat zátěž. V opačném případě byste si namohly svaly a šlachy. Vaše myšlenky by se pro vás měly stát přesvědčením, abyste byli schopni uskutečnit cíle, pro které se budete muset angažovat. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Ryby

Čas pracuje pro vaši budoucnost, cokoliv dnes začnete bude mít úspěch v příštích dnech, proto využijte vaše praktické dovednosti získané znalosti, protože se vám otevírají neobvyklé cesty k úspěchu. Stůjte pevně nohama na zemi a jednejte tak, abyste dospěli k uspokojivým výsledkům. Proto se nepřetvařujte a buďte hodnověrní. Nabízí se nová příležitost k uzavření skvělého obchodu nebo nabídka k novému úkolu, získání práce, která bude velmi dobře ohodnocena. Šetřete i na další dni, výplata bude až za pár dní.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Video výklad k poslechu - 2. poháry - https://www.youtube.com/watch?v=Fz3pzEC-aR4  

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu