Zpět na články

Dnešní horoskop ♑ - 27. 8. 2024

Karta dne -  Propusťte minulost i smutek - 🎀 „Cesta k novému vnímání světa vede přes opuštění stávajícího.“ —  Tomáš Sedláček 🎀 SRPEN JE KARMICKÝ MĚSÍC

Dnešní  horoskop ♑ - 27. 8.  2024

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Je na čase rozvinout svou kreativitu a obrazotvornost. Máte raději modelování, vyšívání nebo byste se raději přihlásili do kroužku práce s hlínou? Pro mnohé dnes budete svým vyzařováním působit jako přátelská osoba. Pak není divu, že si od vás rádi nechají poradit, dalo by se říci, že budete duchovní mentor. Využijte svou moudrost, intuici a srdečnost. 

Orgán dne - krk.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Býk

Ti, jež cestují do zahraničí mají před sebou úspěšnou cestu. 

Byly dny, kdy jste se toužili dostat na místo, které jste si dlouho přáli? Ta šance přichází právě dnes. Najdete domov ve svém nitru. Je čas změny, a to v tom smyslu, že je potřeba proměnit v realitu  plány z minulosti a následně začít pomýšlet, co se svým životem dál. Říká se, kdo nemá sny, ten nežije. Zkuste co nejvíce plánovat, cestovat. Dnes platí- svět patří nám.

Afirmace: Mé místo je zde, plním své poslání.

Blíženci

Už od časného rána byste měli zažít pocit, že máte dostatek sil na to, uskutečnit vše v jednom dni, co byste jinak činili týdny. Využijte toho, pozvěte kamarády na oběd, na výlet, na výstavu. Buďte ten, kdo nadchne ostatní pro nové nápady, inspiraci, o zábavu a příval nových nápadů rozhodně nouze nebude. Nejdříve si tedy ujasněte svůj záměr, protože síla z vašich rukou může mít podobu přetlakované energetické bomby, kterou můžete využít k čemukoliv, avšak nezapomeňte na zodpovědnost svých činů.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.


 

Rak

Využijte příznivou kartu dne pto setkání rodinných generací, kdy je šance úspěšně řešit finanční transakce, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku, dědictví. Kdo upřímně věří ve výhru v podobě sázení, může zkusit štěstí ve Fortuně. V oblasti zdraví je dobré dát péči šíji, třeba kroužky střídat s úklonem hlavy. Buďte pružní v názorech, pak neustrne vaše šíje. Byli jste nějaký čas odloučeni od rodiny nebo jste o nich neslyšeli a očekáváte zprávu? Měla by přijít změna.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.


 

Lev

Někde uvnitř máte tušení, že musí nastat změna, jenže na vědomé úrovni nevíte, jak, že? Nemůže to být proto, že jste se ocitli v opozici vůči ostatním a pak se izolujete od ostatních lidí? Kde v sobě zamrazujete důležitou část své osobnosti? Není ten hlavní důvod vaše neochota podstoupit nějaký vztah? Ve vašem partnerství to možná vypadá tak, že jeden z partnerů se neoddává tomu druhému nebo se před ním emocionálně uzavírá a v tom druhém toto nastavení způsobuje pocit samoty. Cesta, jak z toho ven je na blízku, stačí se jen rozhodnout pro změnu a nedávat vinu jenom okolí. 

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Panna

Ten, kdo stojí pod šťastnou hvězdou, nemá nouzi o slibná spojení, přátelství, kontakty. I tehdy, pokud prožíváte dočasnou krizi je dobré důvěřovat v budoucnost a neztrácet naději. Pro nemocné a ty, kteří se potýkali s nemocí se nabízí naděje a řešení na uzdravení, oznamuje splnění přání a tužeb a zrušení veškeré negativity okolo vás. Zaveďte do pitného režimu pramenitou vodu. Udělejte si výlet do lesa ke studánce nebo navštivte léčitele.

Afirmace: Jsem naplněn/a a mám dostatek energie.

Váhy

Přichází k vám velmi silná energie ohně s elementem Země, kterou ovládá mužská složka osobnosti. Ta vás může nasměrovat k mnoha podnětům. Nastavte si nový životní styl. Čeká vás prosperita na mnoha úrovních. K výsledkům dospějete díky velké píli. Takto se chovají ti největší a nejúspěšnější obchodníci mezi úspěšnými. Budete toužit po hmotném zabezpečení. Zesílí cit, který vás povede k tomu, co je možné udělat v dané době a na daném místě. Moc a síla přítomného okamžiku. Láska není jen o rozdávání dárků, ale i citu. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Štír

Harmonie a Láska bude naplňovat vaše prožitky v tento den. Ve vztahu získáte více nezávislosti a svobody. Je tu velký předpoklad k vyznání Lásky nebo nabídka k zásnubám. Sdílejte své nápady a sny s přáteli. Bude vás ovládat hravost, uvolněné přátelství. Projevte svou jemnější stránku osobnosti. Určitě máte nějaké umělecké vlohy, vyneste je na světlo světa. Vaše rozhodování může ovlivnit vaše vnitřní dítě. Znamená to, že máte být na chvilku tím malým dítětem, které jste kdysi byli. Večer je vhodný zakončit meditací.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Střelec

Těšte se, můžete se potkat se svou spřízněnou duší nebo s člověkem, který má podobného ducha jako vy, dokáže vám upřímně vyznat obdiv a city. To znamená přijímání i dávání je pro obě strany v souladu pro obě strany. Někteří se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, nabídky k smíru. Ani komplimentem jistě nepohrdnete, natož uznáním. Ti, co žijí již v trvalém vztahu mohou napravit bývalé nedorozumění. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

 

Kozoroh

V minulých dnech jste se až přespříliš zabývali nějakým problémem, a to má nyní za následek, že uvnitř sebe cítíte soužení. Zanechte za sebou tyto negace a přestaňte vymýšlet katastrofické scénáře u toho, co se ještě nestalo. Víte, že většina z toho negativního, co si představujeme se nestane, ale můžete si přitáhnout zbytečné temné myšlenky. To znamená nebát se dočasné krize proto, abyste si pak nastavili vyšší cíle a ideály. Bez poznání temné stránky, neoceníte tu světlou.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Vodnář

Řiďte se pravidlem, vždy může být ještě lépe. Takže je na čase udělat tlustou čáru za minulostí a tím uvolnit prostor pro něco zcela nového. To se může týkat změny partnera, nejste spokojeni v současném vztahu? Rozhodněte se pro změnu. Nejste spokojeni s finanční situací? Jděte novému naproti.  Vykročte novým směrem, i když se vám budou podlamovat kolena. Je čas na štěstí, odhodlání a klid a odpoutání se od toxické minulosti. 

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Ryby

Zajistěte pro sebe a své nejbližší materiální zabezpečení. K tomu vám bude nápomocen váš důvtip, loajalita, smysl pro zodpovědnost. Víkend je za vámi a s ním i odpočinek, je tu opět čas se pustit do všedních a praktických záležitostí. Vaše pozitivní vlastnosti budou serióznost, schopnost udržet pozornost se zaměřením na výsledek. Takový člověk se zaměří jen na dosažitelné, nic neuspěchá a vytrvá v započatém díle. Je dobré se nenechat strhnout do přílišného luxusu, smyslových prožitků, žárlivosti. Nemusíte být až tak moc perfektní. U nemocných se osvědčí s pravidelně opakující se procedurou. Koho čeká operace, nechť projeví silné přání v její zdárné provedení. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.


Karta dne k poslechu - 5. pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=OSab5Sq2Us8 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný srpnový den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu