Zpět na články

Dnešní horoskop - 29. 8. 2024

Karta dne - Pokušení, závislosti, temná stránka duše - 🎀 „Je několik dobrých prostředků proti pokušení, ale nejjistější je zbabělost.“ —  George Bernard Shaw 🎀 SRPEN JE KARMICKÝ MĚSÍC

Dnešní horoskop   - 29. 8.  2024

Beran

Možná zažije pocit, že vás provázejí sny, záhady a tajemství, jež se skrývají pod povrchem. Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní sám požádá. Buďte si vědomi toho, že nevyžádaná rada - žádná rada. Sledujte vývoj událostí do doby, než opravdu uznáte, že nadešel ten správný okamžik k jednání. Nechte se vést a spolehněte se na svůj vnitřní hlas, rozum dnes nechte odpočívat.. Vaše vlastní rozhodnutí vám přinesou posun.

Afirmace: Cením si své intuice a důvěřuji vzkazům, které dostávám.

Býk

Po jistých povinnostech si udělejte čas na zábavu, družnost a radost ze života. Naplánujte si zapojit se do společenských událostí. Tento den je nakloněn k navazování nových kontaktů, společného podnikání. Pak se vyplatí být otevřeni a přátelští, aby mohlo vzniknout něco nového. Pokud jste odkládali něco nepříjemného, dnes to s chutí vyřídíte a jako po másle. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k úspěchu. V rodinném zázemí se nabízí prožít radost, pohodu, oslavu.  

Afirmace pro tento den: Zbavuji se starého a vítám vše nové.

Blíženci

Dnešní setkání s okolím nejspíš nebude takové, na které jste zvyklí. U někoho se může projevit melancholická nálada a tu budou projevovat jízlivými poznámkami na váš účet. Takoví lidé mají radost, když vás budou moci do jejich rozpoložení vtáhnout. Nezaplétejte se do jejich nešvarů, jen byste přilévali olej do ohně. Teď, když víte, o co jim jde si raději jděte po svém. Jedná se o to, že můžete být svědkem intrik, pomluv a snahy dostat se přes špinavost na druhém dál. Celá podstata spočívá v tom zachovat klid. Můžete svou energii využít tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali proměnit v úzkost. Postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Rak

Nemáte pocit, že jste to byli vy osobně, kdo se nechal zahnat do kouta? Pak jste zvolili situaci, kde jste sami svým vězněm. Možná jste kdysi prožili zklamání a bolest a vystavěli si pomyslnou zeď, která vás měla chránit před dalším zraněním. Uvědomte si, že jsou situace, nad kterými už nemáte žádný vliv. To by vám mělo přinést úlevu a pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se k vám dostanou nové možnosti. 

Afirmace: Nyní mohu úplně vše nechat plynout.

Lev

Úkol tohoto dne : Jak jste na tom s přijímáním výzvy? Jdete bez obav do nového podmětu a tím se dokážete z něho učit a růst? Podtext toho všeho je riskovat a podstupovat konflikty. Jít za svým cílem a přitom se vypořádat s konkurencí a s překážkami, které vstoupí znenadání do cesty. Pak je na místě zaujmout optimistický postoj k těmto výzvám. Vydejte se na výlet, do posilovny a všude tam, kde budete moci využít vaši dynamickou náladu. Pasivní chování nebude dnes na programu dne, proto se připravte, že to bude jízda na horské dráze. 

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Panna

Ten, kdo dokáže spočinout a uvěřit sám sobě, dokáže rozpoznat své schopnosti. Následně z nich čerpat jistotu a v neposlední řadě získá odvahu pro uskutečnění něčeho nového. K tomu je zapotřebí určitý předpoklad a tím je zakoření ve hmotném světě. Propusťte minulost, ta už je prožitá, obraťte se k ní zády a nevzdávejte se při prvním nezdaru. Kdo chce být úspěšný, nesmí se bát vstoupit na nový, neznámý břeh. Také to vypadá, že se vám bude nabízet milostný románek. Co s tím?

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Váhy

Máte na to, abyste se postavili čelem vašim fantaziím, obavám, které se budou chtít dostat na povrch a tím vás uvést do neklidu. Bude vyžadována odvaha, využití všech sil a odvaha k tomu, abyste prosadili své přesvědčení. Mějte se na pozoru, abyste nebyli egocentričtí a nevychlouvali se před svým okolím, byť i jen k vlastní obraně. Může vás navštívit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo oznámí, že slíbenou půjčku vám k politování nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení. Patent na rozum nebyl nikomu dán shůry.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Štír

Být sám a v klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a uvolnit napětí v hlavě, které vzniká při velkém množství myšlenek. V samotě můžete dojít k uvědomění, že okolí s vámi nekomunikuje jako dřív a vy tento čas můžete využít pro čtení motivačních knih a všeho, co vás zajímá a neměli jste na to čas. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem. Po této zkušenosti, poznání svého vnitřního prostoru, je člověk připraven na zralý vztah. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. 

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Střelec

Vyzkoušejte něco nového, i když se vám to třeba nepodaří hned napoprvé, zkoušejte to tak dlouho, dokud vám to vaše trpělivost dovolí. V zaměstnání zjistěte, zda berete situaci vážně nebo lehkomyslně. Na druhou stranu můžete prozřít a zjistit, že jste se osvobodili od zotročujícího způsobu myšlení a s radostí a vnitřní nezávislostí plníte své úkoly. Jde o to prokázat svou přizpůsobivost. A pokud se vám to nepodaří tak, jak by se očekávalo, odhoďte obavy, zítra je taky den. Nedá se stavět na jistotě, a proto zkuste tento den brát pružně a postavte se k výzvám a proměnlivým událostem s kladným postojem. 

Afirmace: Jsem otevřená vnějším i vnitřním změnám ve svém partnerství.

Kozoroh

Někteří se v tento den mohou dočkat pochvaly, přátelské pomoci, usmíření, dokonce komplimentu. Ti, co žijí již v trvalém vztahu mohou napravit nedávné nedorozumění, spor a vnést do vztahu nový závan větru. V práci může tento den pro vás znamenat úspěšnou spolupráci s kolegy, srdečné přivítání na obchodních cestách, při podnikání nebo změnu profese k lepšímu. Po létě přichází čas na kosmetiku, masáž. Obnovte si šatník za přízně slev.  

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

 

Vodnář

Je žádoucí se vymanit ze stresující situace. Běh událostí se zastavil na mrtvém bodu, vaše síly jsou oslabeny a zdá se, že vám nic nevychází, tak, jak jste si naplánovali. Snažit se přespříliš postupovat dál by znamenalo vystavovat se lehkomyslně riziku, protože vnější odpor a vaše oslabení by mohly způsobit pohromu. Co v takové situaci potřebujete je klid a dovolenou. A zrovna tam k vám může přijít dlouho očekávaná inspirace a po návratu domů hlava plná nápadů, která v této době potřebuje odpočinek. Jen vy sami musíte převzít zodpovědnost za sebe, za své činy a zvážení, co chcete od svého života dál.

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Ryby

Motivace bude z vašich úst bude na místě, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem. Máte na to převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. A pokud z těchto vlastností splníte třeba jen polovinu, do hry náhle vstoupí starší, sebejistá a diplomatická žena, která veškeré úkoly dotáhne do zdárného konce. Rozhodně se nevyplatí dělat věci napůl, naopak je moudré myslet a konat o dva kroky dopředu před ostatními. 

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Karta dne k poslechu - Ďábel - https://www.youtube.com/watch?v=_FZrf_Ckfeo 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný srpnový den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu