Zpět na články

Dnešní horoskop - 2. 9. 2024

Karta dne - Odhodlat se konečně udělat změnu. 🎀 „"Každý myslí na změnu světa, ale nikdo nemyslí na změnu sebe.”“ —  Lev Nikolajevič Tolstoj 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní  horoskop   - 2. 9.  2024

Beran

Vaše utkvělé přesvědčení, že by bylo dobré mít moc i k ovládání druhých by bylo dobré pozměnit. A to předevšímtehdy, kdy rádi manipulujete druhé přes majetek a dáváte jim dáváte jasně najevo, co je vaše a co je jejich. Jste velmi opatrní a nechcete nic riskovat a to vám způsobuje neobratné počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě. Zvažte, jestli jednáte z bázlivosti nebo jestli je skutečně třeba něco důležitého mít pod kontrolou a pod zámkem. V oblasti zdraví je dobré věnovat péči trávení, a to vaší slezině, slinivce a žaludku. Zvolte tedy odlehčenou stravu, nelpěte na minulosti a na tom, co dnes nemůžete změnit.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Býk

Chtěli byste být opět zamilovaní? Nebo raději milovaní? Měli jste před časem zásnuby a v práci vás nečekaně povýšili a vyslali na delší služební cestu? Tady se očekává osudové prověření. Zda je vaše Láska trvalá a přečká i krátkodobé odloučení. Láska a partner nebo seberealizace? Odejít za prací svých snů a partnera nechat doma? Láska nezná omezení. Kdo ji chce udržet násilím, snadno ji ztratí. Říká se, že Láska i hory přenáší. 

Afirmace: Oddávám se beze strachu pocitu štěstí a pohody.

Blíženci

Propusťte svou žárlivost, vztek a nepřehlížejte druhé okolo sebe. Neupadněte do apatie, v takovém stavu snadno přehlédnete gesto k usmíření. Na druhou stranu i přemíra péče může vést k tísnivým pocitům obzvlášť v rodinném životě a v partnerských vztazích. Čím uvědoměleji se svými city zacházíte, tím z nich můžete více přijímat a předávat dál. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi. Zkuste se dnes vydat jiným směrem, než obvykle.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Rak

V minulých dobách se zastávala idea, že rodina je základ státu a ta pro vás bude tento den. Neměli byste zůstávat sami, naopak se zúčastnit skupinových aktivit, rodinné párty třeba na zahradě nebo i pracovních projektů. Život vám sám přichystá to, co nejvíce potřebujete a tím i povede k tomu, abyste prověřili své zažité konvence a začali vytvářet nové hodnoty a nežili z tradic. Vše může směřovat k zabezpečení rodinného krbu. V oblasti zdraví procvičte své kotníky, třeba při sezení u počítače zvedněte střídavě nohy a kružte nejprve kroužky doleva a pak do prava. Aby nedošlo k oslabení tohoto místa, zkuste být dnes takoví, jací opravdu jste a věřte, že se nemusíte podřizovat náladám druhých. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Lev

Zaujměte kladný postoj k neviditelným silám, přírodě a ženskosti. Budete více senzitivní, jak v jiné dny, dost možná dokážete nechat vyjít z hlubin vaší duše, to, co se chce dostat na povrch. To mohou být nepochopené situace z minulosti, ze kterých jste měli strach a nechtěli se jim podívat pod pokličku. Je třeba propustit minulost po předchozím pochopení a také staré obavy jednou pro vždy. Sbohem a šáteček. Víte o někom, komu jste neodpustili? Udělejte to právě dnes.

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.


Panna

Očekává se od vás důležitý krok a tím je návrat k jednoduchosti. To se týká způsobu života a komunikace bez vysvětlování. Projevujte se jako dobrosrdečný člověk. Rajská zahrada je už na dohled. Je nutné ještě překročit zeď, nebude to snadné, ale stojí to za to. Obklopujte se dětmi a jejich přirozeností, spontáností a smíchem. Ony budou ti, jež vás nabijí svou přirozenou energií.Ve vztazích zažijete štěstí a cit mezi dvěma osobami. Otevřete své srdce a dveře Lásce. Dosáhnete tím nejvyššího bodu ve vztazích. 

Afirmace: Jsem spokojená/ý a věřím si.

Váhy

Soustřeďte se na vše, co vám přinese plody budoucnosti, spoléhejte na svou víru, a to v sebe a i v ve víru duchovní nebo náboženskou. Uctívejte tradice a vše jako třeba křtiny, zásnuby, svatba. Nápomocen při otázkách zdraví může být i lidový léčitel. V tento den můžete potkat svého duchovního průvodce a nebo váženého člověka, který se vás zastane. Tím může být i nadřízený v práci. Den je nakloněn zásnubám a plánování sňatku. 

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.


 

Štír

Co by mělo být pro vás přínosné je sebevzdělávání. Můžete začít docházet do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo začít pracovat na novém projektu. Jedná se o vše, co vás může posunout o pracovní stupínek výše. Sledujte svůj cíl a důvěřujte svým schopnostem. Úspěch je na dosah, ale buďte objektivní a postupujte krůček po krůčku. Mějte na paměti, že pokud se jedná o nový projekt, nejste v něm ještě natolik zběhlí, proto se nepřeceňujte a nebojte se zeptat a nechat si poradit. Co se v mládí naučíš, v stáří jako když najdeš. 

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Střelec

Naplánujte si vaši budoucnost a věřte v její uskutečnění do reality. Pokud máte víru v léčitele, dnešní den je nakloněn alternativní medicíně a léčení pomocí přírody a vodních procedur. V mezilidských vztazích dbejte na objektivitu, využijte diplomacii a kompromisu. Lze očekávat slibnou budoucnost odstartovanou dnešním dnem.Vaše emoce pročistí a zesílí voda, pobyt v lázních, sauně, u jezu nebo u fontány. Podpořte své ledviny klidem, odpočinkem, dostatečným spánkem. Zařaďte do stravovacích návyků více zdravého tuku, méně sodíku a navyšte minerály a vitamíny. Vaše tělo to uvítá.

Afirmace: Má hvězda svítí pro mě.

Kozoroh

Nemusíte čekat na příští narozeniny nebo poslední den v roce, abyste mohli zorganizovat oslavu nebo abyste se zúčastnili veřejných radovánek. Přesně takový den je tady i dnes, proto využijte této příznivé situace. Můžete sklízet nějakou úrodu z předešlých projektů. Tomu se říká zažít dožínky. Pokud se vás to netýká, může to jen znamenat radost ze života. Někteří z vás mohou být obdarováni příjemným darem a pocítit spokojenost a vděk. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, nezůstane to bez povšimnutí. Vaše zdravotní stránka by se měla též posunout k lepšímu. 

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Vodnář

Dnes vás bude hnát touha po stabilitě, struktuře, jistotě a také trvalých hodnotách. Možná vás bude více jak jindy zajímat téma a debaty okolo vpádu člověka do přírody, její zotročování a zavádění novinek do obydlí, které už nejsou přirozené. Dejte si pozor na své negativní stránky charakteru jako je chlad, nepřizpůsobivost a perfekcionismus. V práci vemte na sebe zodpovědnost, tam, kde je potřeba disciplína a řád. Ženy by neměly hledat v muži perfektního otce, jinak je to bude nutit bojovat se svými energiemi, vedoucí k přesvědčení o nedostatečnosti partnera. Barva dne žlutá a čakra solar plexus

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Ryby

Možná budete čelit strachu z chybných rozhodnutí, nedůvěře a zatěžování hlavy. Takový člověk se snadno stáhne před okolím a vytvoří si svůj vlastní svět, nastaví si ochranný štít, který ho má ochránit před dalším zklamáním a bolesti. Nezůstávejte v této obranné pozici dlouho, zvyk je železná košile a mohlo by se vám stát, že v této energii zabřehnete o mnoho déle, než je původní plán. Bolest, která vás uvěznila v sobě samotném už je přežitá a nyní je čas se opět radovat a věřit.V zaměstnání si nenechte od druhých mluvit do vašich cílů a úkolů, které jsou jen na vás.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Karta dne k poslechu - 6. mečů - https://www.youtube.com/watch?v=kMvXDMrJ1TQ&t=2s 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu