Zpět na články

Jaký bude týden od 2. 9. 2024 do 6. 9. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. A rada od P. Roseggera: „Když jsi hodně smutný, učiň nějaký skutek lásky a hned ti bude lépe.“ Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 2. 9. 2024 do 6. 9. 2024  podle kartářky

Berani:

Oceníte především svůj smysl pro humor. Dojde totiž k překvapivým pracovním záležitostem, ke kterým budete muset přistupovat s nadhledem. V osobním životě očekávejte zvýšený společenský život. V zaměstnání se budete zajímat o nové metody i nové poznatky. Nepřepínejte se, a vaše zdraví bude v pořádku. Budete-li hledat přivýdělek, je dobré mít více želízek v ohni. Zavolá předem nebo se objeví u vás doma někdo, koho jste dlouho neviděli a koho jste už v myšlenkách opustili. Vztahy mezi vámi se vyjasní.

Býci:

Váš osobní i pracovní život jsou v rovnováze, všude kolem vás jsou harmonické vztahy. Významnou roli budou hrát při důležitých jednáních lidé, kteří se narodili ve znamení Vodnáře nebo Lva. Možná za vás převezmou úkoly, které nestihnete splnit, protože máte možnost navštívit cizí země a vzdálená města. Hlavně dodržujte pravidla správného stravování, občas cvičte, sportujte. Jestli vám na domácí úklid nezbývá čas, najděte si firmu, která se o vše postará. Není zač se stydět, nemůžete přece stihnout vše.

Blíženci:

Nezadané zaujme osoba opačného pohlaví, budete mít dojem, že jste konečně našli spřízněnou duši. Od počátku vztahu budete mít bohatý společenský život a plno rozptýlení. V zaměstnání se nepřepínejte, peníze nejsou všechno, vaše zdraví je na prvním místě. Rovněž se na pracovišti příliš nechvalte, nemluvte o svém osobním životě, o svých přáních a touhách. Někteří kolegové vám závidí a mohli by o vás šířit pomluvy. Takže i když teploty venku stále stoupají, vaše nálada by naopak mohla klesat k bodu mrazu.

Raci:

V domácím prostředí vás čeká milé překvapení, více lásky a ocenění. Rodina vás potřebuje, a vy ji taky. Jestli vás trápí nějaký zdravotní problém, neotálejte a navštivte lékaře. Je na čase, abyste si vyhradili v tomto týdnu jeden den pouze pro sebe a dělali si, co chcete. Prázdniny vás poněkud finančně nepříjemně překvapily, budete muset začít šetřit, abyste se dostali opět do normálu. V zaměstnání se pustíte se zápalem do záležitostí, které jste stále odkládali. Čas ke splnění restů a nedodělků se blíží mílovými kroky.

 

Lvi:

Před vámi je potřeba něco ve vaší rodině změnit. Může však jít o změnu, která vám osobně vnese do života více lásky. Dojde sice k menším zmatkům, ale vše s humorem překonáte. V milostných záležitostech si budete jistější. Po finanční stránce vás čeká jisté déletrvající zlepšení. Peníze utraťte za cestování nebo vzdělání. Pokud máte před sebou důležitá rozhodnutí a bojíte se kousnout do kyselého jablka, nedělejte vůbec nic. Nechejte věcem volný průběh, vše se vyřeší tak nějak samo. Bez vašeho přičinění.

Panny:

Uvolněte svou tvůrčí energii a začněte se věnovat více činnostem souběžně. Při hledání práce budete úspěšní. Přitahovat budete především osoby narozené ve znamení Raka a Kozoroha. Někteří zrozenci, kteří žijí delší dobu s někým na psí knížku, budou směřovat ke svatbě. Práci v domácnosti se budete vyhýbat, raději se obrátíte na profesionály. Do žádné, i když na první pohled zajímavé investice, se raději nepouštějte. Určitě vše předem proberte v rodinném kruhu. Ale karty hovoří jasně – NE. Zavolejte svým přátelům.

Váhy:

Během letních měsíců jste možná měli dojem, že vaše energie ochabuje. Nyní ovšem nastal čas, kdy na odpočinek budete muset zapomenout. Hlavně prvních pár dnů v září bude opravdu hektických. Situace se zklidní, až si zvyknete na nový pracovní režim. Snažte se pobývat co nejvíce venku, na čerstvém vzduchu. Je dobře, že jste opatrní na vydělané peníze, ale přesto si občas udělejte malou radost a kupte si něco pro sebe nebo na sebe. U rodinného krbu promluvte o tom, co jste dělali celý den, protože partner by se mohl proměnit ve stíhacího psa.

Štíři:

Ve vztahu zavládl klid zbraní. Po hlavě se vrhnete do plnění nových pracovních úkolů, na domácí hádky nebudete mít čas ani energii. Odhodláte se ke změně účesu, stylu oblékání, hodně času budete věnovat kontrole vlastního vyjadřování. Budete se chtít zbavit starých zlozvyků i návyků. Z poznámek okolí si nic nedělejte, přejděte je s úsměvem. Jestli hledáte milostné dobrodružství, uspějete na první pokus. Vhodný protějšek ale nenajdete v zaměstnání, nýbrž ve společnosti – v divadle, na koncertě, v místech, kde se scházejí kulturně založení lidé.

Střelci:

Září je pro vás velice důležitý měsíc. Chcete-li mít spokojený osobní a citový život, nejednejte stereotypně, ale projevte vůči svým blízkým více citu a laskavosti. Budete společensky nesmírně aktivní, vylepší se i vaše finance. Pomýšlet budete na koupi auta, renovaci bydlení. Zbytečně ale s nákupem bytu nebo nemovitosti nespěchejte, dokud si všechny náležitosti důkladně neprověříte. Někdo ve vašem okolí potřebuje vaši podporu. Úplně postačí, když dotyčnou osobu pozorně vyslechnete, případně ji obejmete. Občas vlastní starosti hoďte za hlavu.

Kozorozi:

Pokud jste tento rok ještě nikam necestovali, připravujete se pravděpodobně na delší pobyt v zahraničí. Doplňte si vzdělání a jazykové znalosti, v cizině je budete potřebovat. Někteří zrozenci s nostalgií budou vzpomínat na školní léta a zatouží po tom, aby se aspoň na chvíli mohli vrátit do školních lavic. Proč ne? Existuje přece program celoživotního vzdělávání, gymnázium pro seniory, univerzita třetího věku. Pozor, abyste nezapomněli na svátky nebo narozeniny někoho z rodiny. Odpoutejte se od počítače a televize.

Vodnáři:

Obrátíte nový list. V zaměstnání se kromě problémů vyskytnou i nové možnosti, jak si zvýšit příjem. Musíte ale omezit zábavu a svůj volný čas věnovat práci. Váš citový vztah je v poslední době dosti napjatý, buďte ochotni ke kompromisu a ke smíru. Zkuste více ve svém denním režimu improvizovat, určitě vám občasná změna prospěje. Improvizujte rovněž s jídelníčkem, zaměřte se na středomořskou stravu, prostudujte cizokrajné recepty. A vařte. Pro sebe, pro rodinu, pro přátele. Když chcete, dokážete být svůdní a středem pozornosti. 

Ryby:

V zaměstnání i ve svém soukromí se chováte mile, sršíte optimismem. Máte před sebou řadu změn, hodně zábavy a lásky. Dostanete pozvání na výlet nebo do divadla. Půjdete s někým, kdo vás umí rozesmát. Ale i vy uplatníte svůj smysl pro humor. Budete si mít stále o čem povídat, i když v podtextu je cítit erotickou přitažlivost. Postupně se začne k dobrému měnit váš životní styl. Už se nespokojíte s málem jako kdysi v minulosti. Jenom se ubezpečte, že nedáváte do vztahu více, než dostáváte, že tedy nejste nijak využíváni.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 16. 9. 2024 do 22. 9. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle druidských karet a druidské moudrosti. Keltové věřili, že pro každé znamení zvěrokruhu existuje zvláštní strom, který dodává sílu a moc. Větvičku svého stromu máte umístit třeba na vlastní fotografii a brzy byste měli pocítit, že jste odolnější proti stresu. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu