Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 3. 9. 2024

Karta dne – Spolupráce, přijímat i dávat.  🎀 „Je obtížné dosáhnout ducha skutečné spolupráce, dokud jsou lidé lhostejní k pocitům a štěstí druhých. “ —  Dalajláma

Dnešní  horoskop  pro všechna znamení - 3. 9. 2024

 

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Vaše nejistota se objevila proto, aby vás varovala před klamem a ponoření se do iluzí. Přestaňte klamat sebe nejen v práci, kde vás strach paralyzuje a vy pak nejste schopni rozhodnutí, zda zůstat nebo odejít a také ve vztahu, kde klamete sebe nebo partnera? Ten, kdo se honí za fantazií, se morálně shazuje před svým okolím. Projděte tím obávaným temným lesem a vykročte změnám naproti. Věřte, že vás posunou dál a posílí. Kdo se bojí, nesmí do lesa. Vy naopak jděte strachu naproti, možná vás překvapí, jak se náhle rozplyne.

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Býk

Aby se vám dařilo, vydejte se na nějakou charitativní akci. Prosvětlete druhým tento den, jsou i tací, co jsou na tom hůře, než jiní a nedokáží si říct o pomoc. Voda je pro vás léčivou. Obklopujte se proto co nejvíce vodními zdroji jako jsou fontány, jezy. Ten, kdo stojí pod šťastnou hvězdou, nebude trpět nedostatkem přátelství a navazování vřelých kontaktů. Pro nemocné a ty, kteří se potýkali s nemocí se nabízí naděje na uzdravení a zrušení veškeré negativity okolo vás. Je ale potřeba se zbavit toxických lidí, kteří přinášejí bolest.

Afirmace: Jsem naplněn/a a mám dostatek energie.

Blíženci

Zřejmě vaše tušení, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy. Stůjte si za svým přesvědčením, prosazujte více své názory bez kompromisu. Máte utkvělou představu, že se okolo vás pohybuje více lidí, kteří mají stejné zájmy jako vy a usilují o stejnou věc? Třeba nějaké místo v konkurzu nebo nabídka ke vztahu? Rozhodně nevěšte hlavu, protože vy jste ten, kdo má na to být o krok před konkurencí, která nemá takovou výhodnou pozici, jako vy. Má to však jeden předpoklad. Věřte sobě, pak ve vás uvěří i ti, kdo budou rozhodovat o vítězi.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Rak

Využijte svůj veškerý vnitřní potenciál vašeho talentu a proměňte ho ve viditelný finanční úspěch. Výsledky, které se následně objeví vás ujistí, že jste přijali a pochopili principy, které vedou k prosperitě a bohatství a ty vám přinesou pocit blahobytu. Ten nemusí být jenom materiální, ale můžete se zaměřit i na své vnitřní bohatství, které vám již nikdo nemůže vzít. Bude se vám hodit v období, kdy se finančně nemusí dařit jako dnes. Pokud potřebujete inspiraci a radu, požádejte někoho z okolí, kdo je narozen ve znamení Panny. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.


Lev

Připravte se na to, že k vám budou přicházet nové podněty a den celkově oproti jiným nabere větší tempo. Dejte si pozor na svou zbrklost, netrpělivost. Nebuďte ten, kdo svou energií rozhoupá loďku na klidném moři. Ten, kdo nastaví správnou míru, bude mít dobrou vyřídilku. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhodnout, zda požádat o ruku svou vyvolenou nebo si říct o zvýšení platu, mohou této energie využít, pokud si to předem strategicky promyslí. Tato energie se taktéž dá využít při sportu nebo adrenalinových činnostech. 

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Panna

Proč ne, můžete oplakat to, o co jste přišli a těšit se, že touto ztrátou se uvolní místo pro něco nového. Je to proces sebezdokonalování. Máte pár dní na to vyvinout větší úsilí a snahu. Toužili jste po povýšení nebo dokončení projektu? To vše bylo zmařeno a nedovedli jste ho ke zdárnému uskutečnění? Tento den máte šanci to napravit a uvědomit si, kde bylo vyvinuto malé úsilí. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat.


Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Váhy

Omezte dlouhé komentáře o tom, co by se jak a proč mělo dělat na minimum a buďte mužem činu. To platí i pro ženy, protože se od vás vyžadují skutky, které vaše okolí ocení. Den je nakloněn úspěšnému podnikání velkých obchodníků a všech projektů, okolo kterých se točí velké finance.I ve vztazích je moudré více konat. Je vhodné obdarovat partnerku květinou. Ukažte v praxi, v čem jste dobří, využijte své dosavadní znalosti, lidé vám uvěří. Komplexy dnes nemají šanci zabránit těm, co mají odhodlání se ukázat ve své největší síle. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Štír

Vyhlídky do budoucnosti jsou příjemné. Otevřou se vám nové oblasti poznání, bude to však odvislé od vaší ochoty se přiučit něčemu novému. To platí i ve vztazích, kdy lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřeou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory. Co se v mládí naučíš, v stáří jako když najdeš.  Pokud budete k sobě pozorní a ohleduplní, je to zdárný předpoklad pro společný růst. Můžete dnes cítit, že je potřeba se naučit nové věci a znovu si zopakovat pár informací, třeba nastoupením do vzdělávacího kurzu,

Střelec

Dnes budete na své okolí působit okouzlujícím a Láskyplným vyzařováním. Je tady šance zažít dualitu ve vztazích, to znamená Lásku přijímat i dávat. Tento den je hodně blízko k pocitu zamilovanosti, srdečnosti. Možná vám dnes nečekaně někdo vstoupí do života a vy se ocitnete, jako byste byli zasažení Amorovým šípem. Někteří uvítají, že jim někdo z okolí vyjde vstříc a bude k vám přistupovat s otevřenou náručí. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

 

Kozoroh

Dnes bude ve výhodě ten, kdo dokáže zvýšit pozornost k okolním situacím. Dbejte na to, abyste zůstali při komunikaci objektivní. Zkoumejte mlčky své okolí, zda ho vnímáte správně a po pečlivém zvážení mluvte o svých potřebách a plánech. Nenechte, aby vás strach z vlastních pocitů při obhajobě zahnal do kouta. Je možné, že i přes veškerou bdělost nebudete ušetřeni a budete vtaženi do konfliktu okolí. Dozvíte se nové informace a ty budoucnost zúročí.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Vodnář

Výzva tohoto dne zní. Dokážete rozpoznat bohatství, které vás obklopuje? Znáte hodnotu, která se skrývá ve vašem záměru? Hledejte stabilitu a štěstí. Ta může být v radosti v rodině. Vše, do čeho se v tento den pustíte, ať už se jedná o obchod nebo lukrativní nabídku, která slibuje vydělat velké peníze, se dle denní karty ukazuje jako šance využít příznivého okamžiku, To by mohlo být uzavření skvělé smlouvy, investice do rodinného majetku, dědictví, Je pro to potřeba také něco udělat, a to třeba změnit své nastavení, naučené konvence. Uvítejte změnu.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni. 

Ryby

Očekávejte vpád něco nového, připravte se na pozitivní změny. Objevte v sobě své praktické talenty a nastavte si nové cíle. Nastal čas zlepšit svůj život, a to třeba tak, že probudíte dávno zapomenutou víru v sebe sama, své přednosti, nové poznání a zkušenosti. Projevte svou píli a odhodlání a nebojte se ukázat okolí ve vašem pravém já. Duch se propojí s hmotou. Čas pracuje pro vaši budoucnost. Stůjte pevně nohama na zemi a počínejte si tak, abyste dospěli k uspokojivým výsledkům.

Afirmace pro tento den: Jsem usmířený s vlastními pocity.

Video výklad k poslechu - 6. pentaklů - https://www.youtube.com/watch?v=MKPcokdDV0o 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu