Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 4. 9. 2024

Karta dne –  Plánování vzdálené budoucnosti. 🎀 „Vzdálenost je nic, když má člověk motiv.“ —  Jane Austen Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní  horoskop  pro všechna znamení - 4. 9. 2024

 

Beran

Zdá se, že se k vám blíží návštěva  mladé osoby. Taková osoba je plná elánu, nápadů. Dost možná vás bude chtít strhnout k nějaké adrenalinové činnosti, za zábavou. Nebo vám může navrhnout někdo nový přátelství a nebo vy sami budete takový návrh chtít někomu učinit. Obklopujte se mladými lidmi. Tak s chutí do toho. Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě letního zájezdu na super poslední chvíli. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Býk

Zbavte se všeho, co vás omezuje a je nepřítelem pro život. Ten, kdo umí přijmout ztrátu bez velkého odporu bude mít otevřenou cestu k novým ideálům. To můžou být hmotné statky, ale i myšlenky, měřítka na druhé, omezující situace nebo přílišná kontrola přes ego. Mnohdy i usilování o jistotu. Pro co se rozhodnete? Že chcete žít nebo zemřít? Život je tak krátký. Abyste prokázali, že to myslíte vážně, je dobré ukázat své odhodlání, třeba, že přestanete s nějakou závislostí nebo prostě uděláte něco jinak, než obvykle. Stačí jít pěšky do schodů nebo jít do práce jinou cestou.

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

Blíženci

Vyhněte se manipulaci, podvodům a zastrašování. Vítězství z těchto praktik by vás těšilo jen pár dní a následná konfrontace by byla o to více neuspokojující. Možná budete čelit pomluvám, závisti, pocitu, že spravedlnost se k vám otočila zády. Pokud dokážete přijmout skutečnost, že není šprochu, by nebylo pravdy trochu, můžete se poučit a příště se nezaplétat do pomluv, tyto praktiky vás zbytečně připravují o vaši energii. Berte to s nadhledem.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Rak

Na cestě k vám je nečekané překvapení a radostné novinky. Taky je tu šance zažít záblesk ducha nebo se k vám dostane podnětný nápad. Chopte se proto nových příležitostí, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně a ne zbrkle. Mezi partnery je velká pravděpodobnost, že zavane čerstvý vítr a váš vztah se vydá novým, rychlým tempem. Je potřeba zastávat jasné stanovisko a mluvit přímo k věci. Výsledky vás jistě obšťastní.Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Lev

Pokud budete mít živý sen, věřte, že může promluvit tak, abyste pak uvěřili síle vašeho podvědomí. Celková situace svědčí o nejasnosti vašeho postavení a vnitřní nejistotě, která zároveň varuje před fantazírováním a ponoření se do iluzí. Můžete se přistihnout v obavách, zda to, co děláte a říkáte, je to opravé ořechové. Tyto kořeny mohou vycházet z podvědomí, protože strach je nedovolil prožít. Dnes nastal čas je propustit a projít tím temným lesem, abyste zjistili, že v něm na vás žádné příšery nečekají. Den je nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění, pusťte se s chutí do toho.

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Panna

Víte o něčem, kde se cítíte nepotřební a víte, že toto nic vás někde uvnitř užírá? Je čas změny. Nové uvědomění, nastavení a směr. Těšte se na nové zítřky. Opusťte staré, prošlapané cesty a nechte vstoupit nové uspořádání životních preferencí. Někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi, ale je potřeba dobrovolně opustit, co vás již nečiní šťastným. Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Stanovte si hranice a začněte více říkat ne. Neplýtvejte energií do lidí, od kterých se vám nevrací nic zpět. Nebojte se odhodit strach ze samoty.

Afirmace: Lásky plně využívám své zkušenosti a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Váhy

Dostaňte se od polopravd ke skutečnému smyslu života. V tento den budete pod nejvyšší ochranou kartou. To bude mít své výhody i zdánlivé nevýhody v tom, že je potřeba dodržovat etický kodex a nevzdalovat se od prověřených tradic a vzorců.  Možná vám v tento den vstoupí do cesty rádce, osoba kladných vlastností, která vám může ukázat nové směry, obzory, duchovní a morální zákony. I vy buďte druhým příkladem a zároveň dobrým učitelem. 

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Štír

Pracujete na nějakém projektu, máte vizi? Pak v sobě nebo se svými spolupracovníky dokážete vytvořit takové dílo, na které budou všichni zúčastnění pyšní. Spojte tedy svého ducha s fyzickým světem a hleďte vpřed, cíl už se rýsuje. Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti, vášeň a nadšení pro práci. Odměnou vám může být to, že vám šéf navrhne povýšení nebo zvýšení platu.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztah, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Střelec

Tak už se jednou pro vždy rozhodněte. Čeho chcete na pracovišti dosáhnout? Vyhovíte povrchním důvodům, které chce vaše okolí nebo raději zvolíte váš odlišný, menšinový postoj? Budete nejspíš zkoušeni, zda se už odhodláte udělat změnu a přestanete být v neutrální pozici. Váš problém je v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. Učiňte rozhodnutí, buď se se svým partnerem rozloučit, nebo dojděte k uvědomění, že i při jeho nedostatcích s ním zůstanete.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Kozoroh

Zdá se, že se s vámi bude chtít rozloučit něco, co je pro vás důvěrně známé a vy jste žili v domnění, že je to na pořád. Možná budete odcházet s těžkým srdcem, nebudete se chtít loučit, ale věřte, že najdete nové cesty. Nebojte se samoty. Odhoďte své beznadějné naděje a iluze v partnerských vztazích, jestliže stereotyp ukazuje něco jiného. Prožijte tento den na pohodu. 

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Vodnář

Dostanete se znovu do centra dění, spojíte se s větším počtem lidí. Pak je tedy jasné, že lze očekávat větší zájem o komunikaci i v písemném podání. Pak využijte tohoto okamžiku, vyjadřujte se na rovinu a pokládejte takové otázky, na které chcete dostat odpověď. Lze očekávat i ozvání takového člověka, se kterým jste byli v rozporu a tím pádem se nabízí šance urovnat neshody a nastolit mír. Cesty, které vás čekají mohou být i na delší vzdálenost mimo domov a bude na místě si nastavit priority mezi schůzkami.

Afirmace na vztahy: Svou přímostí a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Ryby

Dnes to budete vy, kdo si může nasadit šerpu srdcového krále. Pak prožijete den plný citů, náklonnosti, porozumění. Měli byste se konfrontovat se svou sexualitou a vášnivostí. Síla sexuality je základní energie a vám by měla přinést velký potenciál transformace. Ti, kteří rádi malují, mohou vytvořit umělecký obraz v realitě, můžete být sami sebou, protože jsou tu vaše energie, které je dobré využít pro kreativitu a to hlavně v umělecké činnosti, tanci, hudbě, prostě tam, kde se můžete vyjádřit a projevit svou citlivost.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Video výklad k poslechu - 3. holí - https://www.youtube.com/watch?v=FHwlTauIcys 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu