Zpět na články

Dnešní kolektivní horoskop ♑ - 5. 9. 2024

Karta dne - Soutěživost. Murphyho zákony. 🎀 „Zákon zkoušení: To co žák neumí učitel zjistí během 1 minuty a to co umí ho nezajímá.“ —  Murphyho zákon 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní kolektivní  horoskop ♑  - 5. 9.  2024

Beran

Přichází k vám ženský aspekt vodního elementu. Ten se dá využít ku prospěchu schopnosti se vcítit do ostatních, někdy až na úkor obětavosti. Možná v sobě prohloubíte léčitelské schopnosti. Věnujte více z vašeho času k naslouchání vaší rodině a blízkým. Uvítají vaši podporu a nápady. To, co jste dlouho plánovali a schovávali před světem se ukáže jako správné.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Býk

Občas se stává, že člověk prosazuje své cíle až příliš přísně nebo přespříliš přičítá vinu. No a pak i vaše pochybnosti mohou způsobit, že byste nejraději vzali do zaječích. Negativní předpoklad se může snadno stát skutečností, kdy v jiný den by zůstal bez pozornosti, proto si hlídejte jak a o kom přemýšlíte. Nemusíte za každé situace a za každou cenu stát na straně vítězů. Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a jděte si po svém.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Blíženci

Ve vašem srdci je plamínek a ten podněcuje Lásku. A ta určuje správný směr. Láskyplný den oznamuje, za vším hledejte Lásku, ta vás může provázet při různorodých situacích, prožijte ho v harmonii a pocitu naplnění. Mohou se objevit nevšední nabídky, jako třeba na nová příležitost k bydlení nebo nová pracovní nabídka. Některé ženy mohou počít vytouženého potomka. Nezadaní, buďte bdělí při komunikaci, je tady možnost osudového setkání a citového vzplanutí. V každé pohádce zvítězila Láska. Je mocnější, než všechny léky a vy tohoto kouzla dnes můžete využít. 

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.


Rak

Ruku na srdce. Kde jste pod vlivem iluzí a klamu a nastal rozpad důvěrně známých hodnot? Buďte na pozoru před sebou samotným, aby vám hlava v oblacích nezpůsobila nepříjemnosti. Svět okolo nás je plný nástrah, nehoňte se za fantaziemi, zjistěte si potřebné informace, než začnete dělat konečná rozhodnutí. Ano, nic není nemožné, hlásá oblíbená reklamama, nepodléhejte však zbožnému přání, vaše iluze může vytvořit domněle skutečnou fasádu jistého fakta. Zbavte se starých obav a závislostí. Nastavte nové stravovací návyky a doplńte spánkový deficit.

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Lev

Uvítali byste úlevu? A třeba i náhlý konec tam, kde vás tíží stresující situace? Připravte se na to, že výsledek může být šokující, takový, o kterém jste ani nesnili, ale uvítejte, že tím zmizí veškeré napětí, které předcházelo a vedlo k tomuto rozhodnutí nebo události. Neohlížejte se zpět a propusťte pocit, že musíte zachránit svou hrdost. Konec je žádoucí a brzy se otevřou nové příležitosti. Příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí. Pokud se stanete přirození a autentičtí, můžete pochopit, z čeho pramení překážky.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Panna

Tento den by se dal nazvat dnem boje a nečekané výzvy.  Ta pro vás může znamenat prověrku, jak se postavíte k úkolu, který se před vámi objeví bez ohledu na to, zda ho zdoláte na první pokus či ne. To může být vnitřní boj sám se sebou nebo představuje zdravé soutěžení mezi kolegy v práci, partnery i obchodními společnostmi. Nejste ten, kdo má rád chaos a ostrou výměnu názorů? Pak bude tedy na vás, abyste nastolili příměří, hledali schůdné řešení.

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou

Váhy

Pokud potřebujete řešit situaci, která se týká listin a právních záležitostí, nájemní smlouvy nebo vízum, nebude od věci si na pomoc přizvat právní poradenství. Připravte se na možnost, že vám vstoupí do tohoto dne někdo, kdo vás bude s oblibou kritizovat a bude zpochybňovat a znevažovat vaše záměry. Nenechte se z počátku rozhodit a využijte tuto příležitost k naslouchání. Někdy v zápalu boje protihráč řekne i něco, co vám přijde vhod a vám se náhle rozsvítí. Dozvíte se nové informace a ty budoucnost zúročí.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Štír

Tento den je pro vás jako stvořený k umění, seberozvoji, kultuře a především kreativitě. Proto je dobré se chytit příležitosti a využít tuto energii v hudbě, tanci, při malování obrazu. Mějte větší pochopení pro druhé. Buďte skvělým posluchačem i rádcem, který potěší vlídným slovem. V pracovní oblasti můžete zariskovat více, než v jiné dny, protože vaše intuice a předtucha by vám měly být tím nejlepším rádcem. Úspěch je nakloněn pro složení zkoušek, ve výběrovém řízení. Je dobré být otevřený svým citům, jinak ty se promění v potlačenou agresi a pak z vás bude pěkně nepříjemný mrzout.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Střelec

Dle vaší denní karty je na místě počítat s tím, že můžete být postaveni před volbu. Láska a partner nebo seberealizace? Rozhodovat se mezi dvěma možnostmi může být dosti náročné. Třeba vás to bude směřovat k rozhodnutí, zda zůstat s milovanou osobou nebo se odstěhovat za prací snů. Učiňte to nejlepší rozhodnutí a oddejte se mu. Rozhodování se může týkat dětí nebo starší generace, financí, na pracovišti, v oblasti zdraví. Pilulky nebo léčitel?

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla.

Kozoroh

Jsou situace, nad kterými přemýšlíme spoustu dnů a nemůžeme najít řešení a spřádáme nitky tak, abychom z této bezvýchodné situace našli řešení, jak se z toho dostat ven. A pak přijde den, jako ten dnešní a ten situaci vyřeší sám, bez vašeho přičinění. Může se vám to zdát na první dojem kruté, avšak za čas pochopíte, že už nemělo cenu pokračovat v sebetrýznění a změnu uvítáte. Pak může odeznít stres, přetížení a ztráta energie. Pro příště si v zaměstnání neberte tolik úkolů najednou, protože vám to odebírá energii. Pokud se stanete přirození a autentičtí, můžete pochopit, z čeho pramení překážky.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Vodnář

Koho čekají zkoušky, může se těšit, že budou dobře složeny. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a ten čas je tady. Vstupujete na jistou půdu, do prostředí stability. To pro vás znamená dát přednost jistotě, jít do práce s odhodláním, které vyžaduje vytrvalost a zaměření na úspěch a výnos. Prodejte své přednosti a talenty. Večer můžete zhodnotit tento den jako velmi úspěšný, pokud nebudete sedět v koutě a vydobyjete si kousek svého místa v tomto světě. Pokud je váš sen mít vlastní dům, začněte plánovat, spořit a dělat vše, abyste se posunuli ke svému cíli.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Ryby

Spojte se s matkou přírodou, a to buď pobytem v přírodě mezi zvířátky, či zahradničením. Nebo je vám bližší relax a léčení pomocí přírodních procedur, které mohou zkrášlit vaše tělo? Zkusili jste již bahenní nebo skořicový zábal? Ti, kteří studují mohou zaznamenat úspěch, zrovna jako ti, co se zabývají financemi. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Zkontrolujte si a ověřte vaše uložené finance. Využijte své dosavadní zkušenosti a neopakujte staré chyby. 

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Karta dne k poslechu - 5. holí - https://www.youtube.com/watch?v=zRdrdvmOFco  

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu