Zpět na články

Dnešní horoskop - 7. září 2024

Karta dne - Ženská intuice, laskavost. 🎀 „Laskavost je jako sníh. Vše, co pokryje, zkrásní.“  —  Sri Chinmoy

Dnešní  horoskop  - 7. září   2024

Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

🎀

Beran

Čeká na vás uvědomění, zda už jste překonali starý postoj k určité záležitosti. Pokud ano, pak jste postoupili o schůdek nahoru na vyšší úroveň vědomí. Tím byste učinili rozhodující spirituální posun. To pro vás znamená uzavřít dosavadní životní fázi a pokračovat už na vyšší úrovni. Někdy pomůže i papír a tužka a retrospekce. Možná víte o vašich schopnostech, které jste dosud nevyužili, přihlašte se do nějakého kurzu. Spojte tedy svého ducha s fyzickým světem a hleďte kupředu. Odměna je na dosah, třeba v podobě chvalozpěvu nebo finanční odměny, prémie.  

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Býk

Budete v zajetí a obklopováni předtuchami. To se dá využít pro výklady karet a snů. Objednáte se? Jestliže potřebujete vyřešit nějaký problém, nabízí se pomoc od okolí, nejprve je tu ale rada, je dobré se ztišit, možná řešení přijde jako náhlé vnuknutí, intuitivní vedení. Projevujte bez obav svou obětavost, laskavost. To, co jste dlouho plánovali a opečovávali se ukáže jako správné. V práci zůstaňte v klidu, vyčkejte na správný okamžik, je dosti pravděpodobné, že uslyšíte svůj vnitřní hlas, který vás povede ke správným rozhodnutím.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Blíženci

Máte se na co těšit. Dle denní karty vás to přivede k uspokojivé zprávě nebo k oblažujícímu prožitku, k úspěchu, uznání. To vše je sklízení úrody za vyvinutou snahu v předešlých dnech. Tento úspěch a ocenění vám dá sílu pokračovat dál v započatém díle. Buďte si jisti svým vítězstvím, jako když se rozhodnete předjíždět v levé stopě. Váš úspěch z vás udělá úspěšného a sebevědomého člověka, který bude mít mnoho odhodlání pro další cestu k novým zítřkům. Svým úspěchem můžete vzbudit rozruch.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Rak

Váš pohled na sebe sama může vést k sebe kritickému pozorování. Je tady tudíž doba, kdy vás mohou provázet a trápit značné pochybnosti. Má to však i jednu pozitivní stránku této skutečnosti. A tou je očistný vliv této situace, která vás nutí přezkoumat hodnotu a pravdu vaší lehkomyslné důvěře ať se jedná o jakékoliv prostředí. Pokud budou druzí okolo vás chybovat, neměli byste být tolik přísní k jejich životním zkouškám a i vy se ztraňte přílišné kritiky.  

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.


Lev

Všímejte si vnuknutí a věřte, že rozhodnutí, které díky nim uděláte vás povedou k vyššímu dobru. Možná pak odkryjete i dlouho přehlížené i temné hlubiny své duše, které není dobré dlouho potlačovat, ale ani jim dávat větší význam. Racionální myšlení odložte do ústraní a zkuste naslouchat své intuici a podvědomí. Ta vás nasměruje správným směrem, pokud stojíte na rozcestí nebo máte před sebou překážky. Vhodná je meditace na rozpuštění strachu. Je na čase si pročistit vztah s matkou a vaše početí. 

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Panna

Rada pro tento den? Vyjasnit si okolnosti a neuzavírat se do sebe. Vaše myšlenky způsobují, že jste se ocitly v začarovaném kruhu. Je na čase prozřít a uvědomit si, co jste si zakázali. Cesta, jak z toho ven je na blízku, stačí se jen rozhodnout pro změnu a nedávat vinu jenom okolí. Myslíte si, že lidé v okolí a život se postavil proti vám? Vaše zákazy, na základě vašich obav jsou vaše domněnky a ty promítáte do svého okolí. Někdy hledáte viníka vně sebe a přitom může být chyba ve vás.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.


Váhy

V posledních dnech jste se až přespříliš zabývali nějakým problémem, a to má nyní za následek, že uvnitř sebe cítíte soužení. Zanechte za sebou tyto negace a přestaňte vymýšlet katastrofické scénáře u toho, co se ještě nestalo. Většina z toho negativního, co si představujeme se nestane, ale můžete si přitáhnout zbytečné temné myšlenky. Už jste natolik dospělí, že nemusíte prožívat něco, co už jste dávno překonali. Jenže věci se mají jinak, než se zdají na prvý pohled, a to pro vás znamená nedělat si předčasně vrásky na čele a hledat východisko z této situace jinak, než jste dosud dělali. Je to zkouška vaší pokory, zda si dokážete říct o pomoc.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám. 


 

Štír

Vy jste ten, kdo se ocitne na stranu vítězů, i když se v minulých dnech situace mohla odebírat úplně jiným směrem. Bude totiž zúročena vaše dosavadní snaha, to znamená, že jste vyhráli. Ve vztahu můžete zažít pocit, že to, po čem jste tak dlouho prahli a bylo vaše skryté přání je na startovní čáře k uskutečnění. Sen má šanci se proměnit v realitu. Dospěli jste k uvědomění, že aby vztah vzkvétal, nesmí být v něm pocit svázanosti ani přehnaná snaživostí a kontrola. Je možné, že dostanete zprávu nebo vám někdo zavolá, a to vám vykouzlí úsměv ve tváři. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Střelec

Co je vaší nejvyšší prioritou dne je to, změnit destruktivní vzorce chování i myšlení. Pak možná narazíte na moudrou radu, jak se dostat z této nepříjemné situace okolo vás. Je tady den, kdy je potřeba uspořádat něco ve vašem životě, třeba se osvobodit od některých názorů a zvolit otevřenou komunikaci. Váš pocit, že vše okolo vás je špatné může být jen pohled z jedné strany mince, kdy děláte z komára velblouda. Zkuste se podívat na situaci i z druhé strany. Žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří. 

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Kozoroh

Projevte svou vnitřní sílu, buďte autoritou pro svoji rodinu, děti a okolí. Osvoboďte se od starých představ o mužství a otcovství. Vypořádejte se s nezpracovanými vazbami na otce. Ženy by neměly hledat v muži perfektního otce, jinak je to bude nutit bojovat se svými energiemi, vedoucí k přesvědčení o nedostatečnosti současného partnera. Zaveďte do nových plánů disciplínu a řád. Možná vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho. Poslední slovo by mělo být to vaše. 

Barva dne žlutá.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Vodnář

Buďte tím, kdo bez kompromisu zastává a objevuje pravdu. Najděte smysl života, třeba jen tím, že budete více prosazovat své ideály. Je možné, že se setkáte se zákeřností a bojovnou náladou, lstí a záludností. V zaměstnání i v partnerském vztahu ze strany partnera. Dovolte svým emocím, aby vyšly na povrch, propusťte svůj hněv. Vypusťte páru, ocení to vaše duše. Poznejte sebe sama, nezavrhujte se, nebraňte se svým citům. Propusťte strach a potřebu ochrany. Tím nebudete muset držet hmotu a můžete shodit pár nadbytečných kil. 

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Ryby

Byli jste nějaký čas bez zpráv od rodiny a očekáváte zprávu? Brzy se dočkáte. Rodiče by měli trávit více času společně v zájmových kroužcích se svými ratolestmi. Pokud nikoho takového okolo sebe nemáte, můžete počítat s následujícími dny, a to třeba pozvánkou na svatbu, rodinného výročí, narozenin nebo podobné rodinné oslavy. Věřte, že budete potěšeni. Vaše spolupráce s kolegy by vám měla přinést radost. A to třeba i tak, že se nebudete ostýchat a řeknete si o radu. V oblasti zdraví se očekává uzdravení nebo alespoň ulevení od zdravotních potíží. Nastavte si zdravý životní styl.  

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Karta dne k poslechu - Královna pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=okpDVhvqmoI 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu