Zpět na články

Jaký bude týden od 9. 9. 2024 do 15. 9. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Předvolební aforismus od Jeffersona (Telpres č.8): „špatné kandidáty volí ti dobří občané, kteří nejdou k volbám“. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 9. 9. 2024 do 15. 9. 2024  podle kartářky

Berani:

Přemýšlejte o tom, co jíte, kde a u koho jíte. Mohly by se objevit poruchy zažívání. Budete ve středu pozornosti v oblasti reklamy, publicistiky, sblížíte se s kultivovanými lidmi. Získáte nový pohled na svět, uplatníte své představy a plány. Do života se vám vrátí lidé, kteří se delší dobu neozývali a vysvětlí, proč vás zanedbávali. V sázkách vám přinesou štěstí čísla 6, 8, 2. Jestli se chcete zbavit samoty, do horkého heřmánkového čaje vhoďte tři hřebíčky koření. Do žluté svíčky vryjte iniciály svoje i toho, na koho myslíte. Svíčku bezpečně zapalte, myslete na společné chvíle, které jste prožili nebo můžete prožít. Až čaj vystydne, potřete jím prahy všech dveří v domě. Požádejte svého strážného anděla, aby vám pomohl setkat se s někým, koho nosíte v srdci.

Býci:

V ohnisku vaší pozornosti budou banky a jednání o investicích, úvěrech, půjčkách. Vaše společenské aktivity jsou na vzestupu, proto se budete zajímat o svůj vzhled i o to, zda váš šatník odpovídá současným módním trendům. Pozor si dejte na 14. září, v tomto dnu raději nedělejte nic důležitého, relaxujte a odpočívejte. Mohli byste se stát obětí podvodu nebo zklamání v partnerském vztahu. Jestli jste závislí na mobilu, využijte ho k tomu, aby vám předal pozitivní energii z Vesmíru. Na větší kus papíru si nakreslete pentagram. A místo do nabíječky položte mobil přes noc do středu pentagramu. Budete se dovídat samé pozitivní zprávy. Rituál opakujte každý měsíc.

Blíženci:

Středem snažení bude urovnání partnerských a manželských vztahů. V zaměstnání budete nesmírně činorodí, budete sršet nápady. Na pracovišti budete řešit bezpečnostní předpisy, zabezpečení budovy, rozmanité přepracování původních plánů. Střetnete se s lidmi, kteří budou mít opačné názory, ale nakonec společnou řeč najdete. Svoji popularitu ve společnosti můžete zvýšit následujícím kouzlem. Do malého váčku z přírodního materiálu vložte jakýkoliv magnet a několikrát opakujte následující slova: dnes večer budu zářit a vypadat úžasně, přitažlivě a všechny okolo budu okouzlovat. Sáček s magnetem si vezměte s sebou a uvidíte, jak budou všichni usilovat o to, aby se dostali do vaší blízkosti.

Raci:

Drobný flirt vám okoření život, věk přitom nehraje žádnou roli. V práci budete mít spory s Blížencem, nejlepší bude moc se nepotkávat. Objednejte se na celkovou masáž těla, budete mít pocit, že jste omládli. Jestli potřebujete trochu více utrácet, připravte si misku na peníze. Připravte si průhlednou misku, do ní nasypejte dvě hrsti sezamových semínek. Pod semínka vložte citrín a červený jaspis. Misku postavte na stůl a každý měsíc ve stejný den v ní vyměňte sezamová semínka. Oba kamínky by měly být stále zakryty. Naslouchejte své intuici, občas se poraďte se svým andělem, jak a kde co nejvýhodněji nakupovat. A pozorujte, jak se vám na účtu zvyšuje zůstatek.

Lvi:

V ohnisku vašeho zájmu budou stále peníze. Komu a kolik půjčit, kdy počítat s návratností. Seznámení s Býkem vám nabídne možnost více vydělat a méně pracovat. Zrozenci ve Štíru vás donutí myslet více na domov a na svou rodinu. Nezadaní Lvi se rozhodnou zakotvit v pevném rodinném přístavu. Při jízdě autem se soustřeďte na řízení dopravního prostředku, nehazardujte se svými silami a svým egem, mohli byste zavinit dopravní nehodu. Smutné myšlenky z vaší hlavy odejdou, když se pustíte do následujícího kouzla. Do napuštěné vany přilijte hrnek ananasového džusu, relaxujte a představujte si, jak se vaše sny plní. Na škodu není přivolat si na pomoc svého strážného anděla.

Panny:

Zdánlivé ztráty se obrátí ve váš prospěch. Lidi kolem sebe musíte vidět takové, jací jsou, nic si neidealizujte. Hodně budete pracovat se slovem, oblékejte se reprezentačně, ale ne výstředně. Nezadaní zrozenci mohou počítat s pozvánkou do kultivované společnosti. Přítomní vás budou zahrnovat upřímnými lichotkami. Jestli máte problémy s usínáním, ušijte si váček z přírodní látky fialové barvy.  Do něho nasypte usušený kozlík lékařský, stačí čajová lžička. Váček uzavřete a při usínání ho držte v ruce.

Váhy:

Pokud se zúčastníte nějaké soutěže, máte velkou šanci na výhru. Brzy obdržíte zajímavý dárek. Nudit se nebudete, spíše každým dnem bude práce přibývat. Týden bude velmi vzrušující a činorodý. Štěstí vám přinesou čísla 7, 5, 3. Následujícím rituálem si vytvoříte ochranný štít. Nasbírejte si na nepráškované louce lístky bílé vojtěšky. Vhoďte je do připravené koupele, přidejte tři kusy celerové natě a představujte si, že jste obaleni krunýřem nebo brněním a žádné zlo  ani žádná pomluva vám nemohou ublížit.

Štíři:

Při jednáních jakéhokoliv druhu netlačte na pilu, protože vám budou lidé oponovat. Volte diplomatickou cestu a smír. Nějaký příbuzný se vám svěří se svými problémy, které má ve vztahu nebo v manželství. Vyposlechněte ho, ale do ničeho nezasahujte. Vyrobte věnec z česnekových paliček, noste ho na krku, ochráníte sebe. Připevněte ho na vchodové dveře, ochráníte svůj dům.  Každý den si dopřejte stroužek česneku, vyléčíte žaludeční problémy, nebudou vás bolet zuby, starším mužům česnek dodá sílu. Nechtějte pořád podávat skvělé výkony, vaše tělo není stroj.

Střelci:

Trápí vás nesplněné sliby, ale ještě není všem dnům konec, chybu co nejdříve napravte a omluvte se. Velké pokroky učiníte v oblasti společenského i ekonomického postavení. Více času budete muset v tomto týdnu věnovat písemným zprávám. Máte-li z něčeho strach – z uřknutí nebo selhání paměti či zdraví, nezapomeňte na důležitý prostředek obrany, kterým je UZEL. Uvažte si uzel na kravatě, na opasku, kapesníku, na zástěře. Uzel vás v dané náročné chvíli ochrání. Když pak později uzel rozvážete, budete mít možnost rozhodovat sami o svém osudu.

Kozorozi:

Příliš neutrácejte, přijdou nečekaná vydání. Do řešení rodinných sporů nezasahujte, ani je nekomentujte. Problém se nečekaně vyřeší do konce měsíce. Blíží se podzimní počasí, chladnější dny i noci, doléhá na vás únava. Vypravte se do blízkých termálních lázní, věnujte se péči o své tělo. Se změnami v osobním či pracovním životě nepočítejte, vše jede ve starých kolejích. Pokud chce mladá dívka vědět, kdo bude jejím milým, nebo za koho se provdá, měla by si uvařit vejce natvrdo. Až bude v místnosti sama, vejce oloupe a žloutek sní. V noci se jí o budoucím partnerovi bude zdát.

Vodnáři:

Kvůli platu budete muset jet na školení, kam se vám ale vůbec nechce. Nebraňte se, nevymlouvejte se, jeďte. Potkáte někoho, s kým zažijete lásku, romantiku, krásné chvíle plné zábavy. Získáte pocit znovunabytého mládí. Ve spekulačních záležitostech věnujte pozornost číslům 5, 2, 3, přinesou vám štěstí. Proti stresu použijte tento rituál. Do aromalampy dejte jednu kapku esenciálního oleje ylang-ylangu a dvě kapky levandulového esenciálního oleje. Bezpečně zapalte dvě modré svíčky, mezi ně položte ametyst. Relaxujte, meditujte, odpočívejte. Bez počítače, bez mobilu, bez televize, bez dalších rušivých vlivů.

Ryby:

Upraví se partnerské i manželské vztahy, zvýší se vaše autorita v zaměstnání. Při sázení zvolte čísla 2, 5, 8. Kupte pozemek nebo nemovitost, kterou se snaží někdo rychle prodat. Po drobných opravách můžete domek či byt nabídnout k prodeji. Finančně i hodně polepšíte. Važte si soli, chrání člověka proti ďáblu. Rozsypejte sůl na domovní práh, ďábel ani jeho přisluhovači k vám neproniknou, bojí se, že by za sebou zanechali stopy. Miminku nasypte špetku soli na jazyk, bude mít před sebou dlouhý a šťastný život. Milým a váženým hostům nasypte špetku soli do pravé ruky.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 16. 9. 2024 do 22. 9. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle druidských karet a druidské moudrosti. Keltové věřili, že pro každé znamení zvěrokruhu existuje zvláštní strom, který dodává sílu a moc. Větvičku svého stromu máte umístit třeba na vlastní fotografii a brzy byste měli pocítit, že jste odolnější proti stresu. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu