Zpět na články

Jaký bude týden od 16. 9. 2024 do 22. 9. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle druidských karet a druidské moudrosti. Keltové věřili, že pro každé znamení zvěrokruhu existuje zvláštní strom, který dodává sílu a moc. Větvičku svého stromu máte umístit třeba na vlastní fotografii a brzy byste měli pocítit, že jste odolnější proti stresu. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 16. 9. 2024 do 22. 9. 2024  podle kartářky

Berani:

Potřebujete bez, hodně bezu. Dodává vám sílu a odvahu. Hlavně tento strom nekácejte. A než ho začnete ořezávat, požádejte ho o svolení. Na jedné straně se jedná o strom hodně nevyzpytatelný, na straně druhé, když se k němu pěkně chováte, můžete ho požádat o pomoc pro splnění osobního přání. Touhu po vzdělání, užitečnosti a po stabilitě v životě najdete v blízkosti jeřábu. Vyhnou se vám závažné nemoci i psychické problémy. Finanční situace se postupně zlepšuje. Dávejte si pozor, aby se nikdo nevměšoval do vašeho osobního prostoru. Pracovní povinnosti nechávejte mimo, zaměřte se na veselejší stránku života. Někteří navážou nový milostný vztah, ale hlavně postupujte zvolna. Překvapení, návštěvy, hektické společenské období. Slunce prozáří vše, čeho se dotknete.

Býci:

Býka chrání před negativními situacemi ořešák. Jste výkonní a tvůrčí, když cítíte pevnou půdu pod nohama. Rozhodující oporou v každém vašem snažení je domov a rodina. Potřebujete hodně emociálního tepla, vyhýbáte se dluhům. Občas budete mít dojem, že jste si na svá bedra naložili příliš velký náklad. Přesto existuje řešení, můžete přece převést část práce na jiné, lépe si den zorganizovat. Zapojte silnou vůli a rozhodnost – nakonec zvítězíte. Nezadaní poznají pracovitou a inteligentní ženu, která umí zacházet se slovy. Nezadané ženy se seznámí se spolehlivým mužem, na kterého se mohou obrátit v případě krize.

Blíženci:

Vám pomáhá jasan, hlavně se na něho můžete spolehnout při navazování nových kontaktů. Jste plni života, fantazie, potřebujete velkou dávku svobody. Potřebujete vedle sebe duchaplného partnera, někoho, kdo myslí jako vy. Dejte si pozor, komu důvěřujete. Někdo není tak spolehlivý a čestný, jak vypadá. Při podpisu jakékoliv smlouvy si přečtěte hlavně to, co je napsáno drobným tiskem. Dovíte se tajemství, ale musíte si ho nechat pro sebe. Sebemenší zmínka další osobě o tom, co jste se náhodou dověděli, by vám přinesla problémy a nepříjemnosti. Na cestě je příznivá finanční zpráva.

Raci:

Ti by měli využívat břízu, protože dodává stabilitu a pocit bezpečí. Listí břízy si dejte do bot, aby se vám nepotily nohy. Jestli březové listí zůstává dlouho na stromě, můžeme očekávat tuhou zimu. Nenechávejte spát své schopnosti, snažte se je nějakým způsobem zúročit. Můžete zahájit třeba nový podnikatelský záměr. Všechno, do čeho se pustíte, se vám podaří dokončit. Přátelé a chvíle volna znamenají dobrou zábavu, nové kontakty.  Někteří zrozenci se mohou těšit na romantický vztah, žádost o ruku, svatbu, těhotenství. Sny se začínají měnit v realitu.

Lvi:

Zviditelnění a úspěch vám přináší borovice. Stojíte oběma nohama na zemi faktů, přesně víte, co chcete, nebudujete vzdušné zámky. Máte výborný organizační talent, uvažujete prakticky a uvážlivě. Vytažené karty předvídají úvahy o možném stěhování blíže k přírodě. Do domu s krásnou zahradou, nebo do domu, který stojí na vesnici. Jděte za svým snem, přinese vám štěstí. Občas budete mít problém vyjít se svými poněkud přísnými a diktátorskými rodiči. Příliš se s nimi nehádejte, snažte se najít východisko, které vyhovuje hlavně vám. Jestli máte problém s páteří, začněte tančit, třeba v nějakém národopisném souboru.

Panny:

Vám pomáhá lípa, díky ní zůstáváte do vysokého věku fit. Extrakt z květů se užívá k odstranění pih. Lipový čaj z květů pomáhá proti nachlazení a při potížích horních cest dýchacích. Jako přísada do koupele podporuje pružnost kůže. A labužníci ocení včelí lahůdku – lipový med. Budete se rozhodovat mezi dvěma zaměstnáními. Jedno nabízí růst vaší kreativity, druhé růst vašeho bankovního účtu. Dále budete volit i mezi dvěma partnery nebo partnerkami. Jeden nabízí stabilitu, druhý vzrušení a dobrodružství. Musíte se řídit především intuicí a hlavně selským rozumem. Možná vám prospěje rada starší osoby.

Váhy:

Před negativními vlivy vás ochrání cypřiš. Milujete svobodu, samostatnost, nezávislost. Řídíte se vlastním rozumem, na druhé pohlaví působíte neobyčejně přitažlivě. Brzy dosáhnete vážnosti, např. povýšením v zaměstnání. Sny se postupně mění v realitu.  Karty radí, abyste dodržovali zákony, byli uvážliví a hráli podle pravidel. Kuřáci se konečně rozhodnou nadobro se zbavit své závislosti na cigaretách. Probudí se ve vás další touha po vzdělání. Těšit se můžete na společenské události, které se týkají blízkých přátel. Oprašte nějakou dávnou dovednost, přinese vám prospěch.

Štíři:

Ke spokojenosti potřebujete cedr. Harmonizuje prostředí, hlavně to rozhádané. Díky němu působíte na opačné pohlaví okouzlujícím dojmem. Současné potíže postupně mizí, uzdravujete se z nemoci, nebo se začne zlepšovat váš zdravotní stav. Možná budete muset změnit zaměstnání a přijmout práci sice s nižším platem, ale zase s jinými výhodami, především se budete cítit svobodněji. Lépe se starejte o své zdraví, vneste do osobního života více harmonie. Vymaňte se ze vzpomínek na minulost, nepřemýšlejte tolik o tom, co jste mohli udělat jinak a lépe. Dívejte se dál, než na momentální situaci. A žijte  v souladu se svým svědomím.

Střelci:

Vaším ochranným stromem je dub. Posiluje kreativitu, přátelství, přináší vám štěstí. Strom dokáže vzdorovat kouzlům a jeho větve byly v podobě věnců zavěšovány před okna, aby byli obyvatelé chráněni před zlými duchy. Při bolestech hlavy a zad umístěte pod postel několik dubových větviček. Máte před sebou náhlé a dramatické změny. Objeví se jako blesk z čistého nebe, i když jejich příchod už nějakou dobu intuitivně cítíte. Budete je vnímat jako trapné a ponižující, ale nakonec si uvědomíte, že mají své opodstatnění. Někdo, koho jste si hodně cenili, vás zradí. Novou situaci budete muset vidět ve skutečném světle. Omluvte se pokorně lidem, kterým jste ublížili.

Kozorozi:

Podporuje vás jedle. Dodává vám odvahu a chuť do práce. Jste schopni podat nesmírně kreativní výkony. Vždy potřebujete vedle sebe někoho, kdo vám poskytne teplo a bezpečí domova. Vytažené karty slibují,  že máte před sebou období radosti, vzrušení a potěšení, třeba z nastávajícího sňatku nebo z narození dítěte. Může se též jednat o navázání nového partnerského vztahu, nebo vzkvétání vztahu současného. Otevírá se před vámi mnoho příležitostí. Pracovních, cestovatelských, podnikatelských. Pozor na občasnou podrážděnost, když vše nejde tak, jak chcete vy. A taky nekritizujte druhé, spíše je více chvalte. Ale zatím si vedete velmi dobře.

Vodnáři:

Vašimi ochrannými stromy jsou topol a javor. Máte všestranné zájmy, jste činorodí, duševně čilí a velice učenliví. Pár větviček javoru si dejte pod polštář, přestane vás bolet hlava. Pár větviček javoru si dejte pod postel, nebudou vás bolet záda. Stále se utápíte ve vzpomínkách na minulost, která ovšem nebyla tak růžová, jak si ji nyní idealizujete. Musíte jít dál a radovat se ze všeho, co máte kolem sebe. Hlavně se držte současné práce, nedělejte ukvapená rozhodnutí. Období společenských událostí se budou střídat s obdobím, kdy se budete cítit hodně osaměle. Pokračujte v ochraně svých investic a financí, pozor na ztrátu platební karty. Netolerujte žárlivost partnera.

Ryby:

S Vesmírem vás spojuje vrba. Máte-li dnu, zavrtejte do vrby několik svých vlasů nebo úlomků nehtů. Revmatici si mohou potírat bolavá místa vrbovou kůrou. Pokud chce žena otěhotnět, v žádném případě by si neměla dávat do vázy vrbové proutky. Soustřeďte se na kariéru, přichází k vám mnoho příležitostí, jak se posunout výše. Vzrušující, ale příjemné změny nastanou v rodinném životě. Proto budou muset někteří zrozenci poněkud upravit své osobní plány. Vyhýbejte se pomluvám na pracovišti, do kritiky svých spolupracovníků se nezapojujte. Informace, které se k vám dostanou, by mohly být falešné. Zavolejte rodičům, sourozencům, poptejte se, jak se jim daří a zda nepotřebují vaši pomoc.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 9. 9. 2024 do 15. 9. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Předvolební aforismus od Jeffersona (Telpres č.8): „špatné kandidáty volí ti dobří občané, kteří nejdou k volbám“. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu