Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 17. 9. 2024

Karta dne –  Spravedlnost, karma 🎀 „Spravedlnost vyvěrá z moudrosti.“ —  Jacinto Benavente y Martinez 🎀

Dnešní  horoskop  pro všechna znamení - 17. 9. 2024

 

Beran

Možná přes nějakou zkušenost dojdete k uvědomění, že přesto, že jste žena, nesete v sobě dualitu, ženský i mužský element. Ženy jsou více emotivní, muži hledající řešení a je dobré umět využít pro příznivý okamžik i druhou polaritu své osoby. Čeká se od vás, že uděláte primární rozhodnutí. Možná ve vztahu nebo v otázkách financí a vašeho domova. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. Rozdávejte úsměv, projevujte Lásku, važte si maličkostí. Jak to máte s Láskou sami k sobě?

Afirmace: Oddávám se beze strachu pocitu štěstí a pohody.

 

Býk

Někdy je potřeba se stáhnout do ústraní, abychom si v určité záležitosti udělali jasno. Nechť vás vede vaše vnitřní pravda a vaše Já, proto buďte sami sebou a spoléhejte na sebe. To, co vám budou radit druzí, je jejich názor, jejich zkušenost a ta se vás v tento okamžik netýká. Vy potřebujete tu svou. Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Osamělost se může přeměnit na samotu, což je zkušenost splynutí s vesmírem.

Afirmace: Přijímám omezení a vyrovnávám se s nimi s dobrou vůlí.

Blíženci

Chytit štěstí za pačesy? Ano, dnes k tomu budete mít šanci. Pokud budete mít svrbění v rukou, že máte vsadit, tak to udělejte. Jestliže je pro vás štěstí setkání s rodinou, rovněž neváhejte. Nečekejte na vhodnou chvíli, nemuseli byste se jí dočkat. Říká se, že nelitujeme toho, co jsme udělali, ale toho, co jsme si nechali proklouznout mezi prsty. Buďte proto otevřeni změnám a Štěstěně, která je vrtkavá. V povolání i mezi partnery. 

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Rak

Otevírá se před vámi brána do nového světa. Duchovního a světa poznání. Dodržujte tradice, mějte mysl otevřenou pro nové podněty, soustřeďte se na to, co se projeví i do budoucnosti. Buďte si vědomi toho, že můžete být prověřování ve vztazích a tím budete vnímat vytříbení morální schopnosti rozlišovat dobro od zla. Pro ty, kteří plánují manželství je dnešní den ideální k tomuto rozhodnutí, stejně jako křtiny a rituál vděčnosti. 

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Lev

Pokud vám hned po ránu nevkročí aktivity samy do cesty, pak uskutečněte to, co jste dosud odkládali. Ujasněte si před tím, zda budete více využívat hlas srdce nebo našeptávání rozumu. Mluvte jen tak, co je vám blízké, kde se cítíte silní a bez přetvářky. Buďte kočím svého vozu a řiďte si svou cestu tak, abyste nemuseli kličkovat. Kde je vůle a motivace, tam je úspěch na dobré cestě a vy nejspíš budete v pohybu a na cestách. Rozhodně to nebude líný den. Jednejte odvážně tak, jak to cítíte vy sami a ne tak, jak to od vás očekávají druzí. Čeká vás konkurs nebo stěhování?

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Panna

Co by mělo být pro vás přínosné je dát na radu vnímavého muže, který naslouchá intuici. Důvěřujte mu nebo ho obeznamte se svým problémem a nechte ho do něho vtáhnout, aby se mohl angažovat. Pokud bude někdo ve vašem okolí v úzkých, věnujte mu laskavost a soucitné naslouchání. Možná k vám budou promlouvat duševní obrazy, fantazie, inspirace, nechte se jimi intuitivně vést. Úspěch je nakloněn pro složení zkoušek, ve výběrovém řízení. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Váhy

Možná se vám stane, že se těžko dokážete nadchnout pro nové úkoly, to proto, že se vám ta věc zdá nudná a vůbec nezajímavá. Nepřipomíná vám to vaše znamení? To se občas stává, když člověk uvízne v citové apatii, kdy jsou city polovičaté a vlažné. Někdy může být stagnace i ku prospěchu věci, pak nebudete dělat ukvapené závěry. Pokud to půjde, zůstaňte v klidu s vírou, že zítra je taky den.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Štír

Nechte u sebe objevit neprojevené talenty. Dostane se vám uznání a podpory. Choďte tam, kde se nachází přírodní vodní zdroje, jako jsou fontány, jezy, navštivte saunu a užijte si saunový ceremoniál. Dejte větší pozornost vašemu pitnému režimu, navyšte minerály a vitamíny a naopak omezte příjem sodíku.  Vaše tělo uvítá pramenitou vodu, výlet do lesa ke studánce. Jestliže churavíte, navštivte léčitele. 

Afirmace: Má hvězda svítí pro mě.

Střelec

Byli jste nějaký čas odloučeni od rodiny nebo jste od nich nedostali žádnou zprávu? Věřte, že budete brzy potěšeni. Radost vám přinese pobyt s dětmi, třeba i těmi od sousedů. V zaměstnání by vám vaše spolupráce s kolegy měla přinést radost. A to i tím způsobem, že se nebudete ostýchat a řeknete si o radu. V oblasti zdraví se očekává uzdravení nebo alespoň ulevení od zdravotních potíží. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Kozoroh

I takové dny jsou, že smutek přinesou. Zármutek se znenadání dostane do vaší blízkosti a může být zničeno něco, na čem vám doposud záleželo. Svou bolest ovšem nemusíte prožívat sami, počítejte v této těžké chvíli s podporou vašich přátel. Můžete oplakat to, o co jste přišli a těšit se, že touto ztrátou se uvolnilo místo pro něco nového. Je to proces sebezdokonalování. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli, jinak si budete připadat zranitelní a bezmocní. To by mohlo způsobit výbuchy vzteku, vedoucí až ke sklíčenosti. V opačném případě vás to má naučit podobnou chybu příště neopakovat.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Vodnář

Pro dnešek platí, neházejte předčasně flintu do žita, vždy existuje naděje. Alespoň malinká. To, co se zdá nemožné má ještě šanci ke změně. Pokud jste se v minulých dnech nemohli rozhodnout a přemýšlíte, jak dál, tak pod dnešní kartou hvězdy máte velké šance uskutečnit změny a zbavit se omezujících přesvědčení. Budete chápat druhé a porozumíte i sobě. Je však potřeba se neobklopovat toxickými lidmi. Co je vhodné pro tento den je zahájit rekonvalescenci, nastavit lehčí stravování, navštívit lázně nebo saunu. Je tu příznivá doba k uzdravení těla i duše.

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.

Ryby

Vstupujete na jistou půdu, do prostředí stability. To pro vás znamená dát přednost jistotě, jít do práce s odhodláním, které vyžaduje vytrvalost a zaměření na úspěch a výnos. Prodejte své přednosti a talenty. Večer můžete zhodnotit tento den jako velmi úspěšný, pokud nebudete sedět v koutě a ukrojíte si kousek svého místa v tomto světě. Buďte sami sebou, dejte do práce větší vášeň a odhodlání, vyneste vaše přednosti na světlo světa, prodejte svůj talent.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.


 

Video výklad k poslechu - Spravedlnost -  https://www.youtube.com/watch?v=NJ29J50dESE 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den. 🎀

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 20. září

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne –  Rozhřešení. Sluha dvou pánů. 🎀 „Až spatříš z vrcholku hory, že jsou tvé otázky rozhřešeny, říkáš si: "Jak to, že jsem to předtím nepochopil?" Jako by předtím bylo co k pochopení.“ —  Antoine de Saint-Exupéry 🎀

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu