Zpět na články

Dnešní horoskop - 19. září

Karta dne - Stabilita, stát si za svým slovem. 🎀 „Jeden otec je lepší než sto učitelů.“ —  Norské přísloví 🎀

Dnešní  horoskop  - 19. září

Beran

Dnes máte na to udělat i nemožné, abyste překonali překážky, které by vám chtěly zkřížit cestu. K tomu je zapotřebí nastolit respekt a zůstat věrni svému nastavení. Využijte svou odvahu a odhodlání, pak bude ta vámi vidět velký kus práce. Doba je vhodná pro ty, jež se zabývají financemi, dlouhodobému investování a k realizaci úkolů, které by jiné dny neměly šanci na realizaci. Ve vztazích je možné prožít změnu k lepšímu, vášeň, odvahu, vzrušení.

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Býk

Čekáte na balíček a dopravce nedodržel čas předání? Zůstaňte v klidu, ne každý má vlastnost dochvilnost jako dar od Boha. To vás má přivést k uvědomění, jak je to u vás s trpělivostí. Pokud nastavíte správnou míru, budete mít dobrou vyřídilku. Svou dychtivostí naopak vy můžete postrčit někoho, kdo je stále na vážkách o kus vpřed, protože on by se rozmýšlel ještě příští měsíc.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Blíženci

Podaří se vám s nadhledem řešit vaše životní úkoly, budete součástí Universa. K tomu využijte odhodlání a vůle, abyste mohli začít realizovat vaše přání a touhy. Pokud si z vás někdo vystřelí, buďte nad věcí a tou, kdo se dokáže zasmát vlastní nedokonalosti. Motivujte druhé pro to nejlepší. Zlepšete na pracovišti pracovní podmínky.  Pokud vás zajímá magie a máte zájem o výklad karet, tento den je tomu velmi nakloněn. Dejte si však pozor, komu věnujete svou důvěru, i v tomto oboru se najdou šejdíři. 

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Rak

Jak byste reagovali v době, kdy sami musíte šetřit a přijde za vámi kolega, že by potřeboval finančně pomoci? Jde o to, umět uspokojit obě strany, proto dávejte druhým to, co opravdu potřebují. Dojděte k uvědomění, jaký máte vztah k přírodě a jaký ke hmotě. Věřte ve vlastní úspěch, napřed je dobré vše zvážit, než začnete jednat. Vnímejte své nitro a dle pocitů zvažte, zda budete ten, kdo bude ochotně pomáhat nebo si sami řeknete o pomoc. 

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Lev

Zabřehli jste na jednom místě? Je to proto, že se nemůžete rozhodnout jak dál? A proč jste u toho zmrazili pocity jak své, tak i pocity těch druhých? Čas plyne a vy se snažíte nějak se zabavit a rozptýlit. Ve skrytu duše doufáte, že se situace vyřeší jakoby mávnutím proutku sama. Jen vy sami víte, že nastává volba mezi rozumem a intuicí. City dnes musí stranou a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. Tato přetvářka už nesnese další odklad. Nabídl vám někdo pomoc? Vyzpovídejte se místo toho, abyste řekli, vlez mi na záda, vždyť se toho zas tak moc neděje. Ulevte své duši a zklidněte tok svých myšlenek.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Panna

Vaše hlava se dnes dnes nejspíš utká s vaším srdcem a rozum zvítězí nad city. Někdy je třeba mu více uvěřit a to právě v nějaké situaci právě teď. Jinak byste se nepohnuli z místa. Co říkáte na partnerský trojúhelník? Je třeba se odprostit od bolesti, zklamání a propustit lítost. Zamyslete se nad svou žárlivostí, to, co žárlí, není Láska. Slunce neví nic o temnotě, Láska o žárlivosti. Žárlivost je vlastnost, která je zaměřena na přivlastňování i nenávist.Tyto vlastnosti vám dávají možnost k zamyšlení, jak velký sklon máte vzdalovat se sami od sebe skrze druhého. Když sami sebe budete přijímat a milovat, přestanou platit vzorce, které vás k žárlivosti nutí. 

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Váhy

Mezi partnery, kteří procházeli obdobím nejistoty se blýská na lepší časy a dojde k vyjasnění problematických otázek a sporů. Věnujte většinu času společným koníčkům se svým partnerem. Pokud víte, že byste rádi studovali a získávali informace, jděte do toho. Příležitosti jsou za dveřmi, nepropásněte je. Nabízí se nová příležitost k uzavření skvělého obchodu nebo nabídka k novému úkolu, získání práce, která bude velmi dobře ohodnocena. Den je vhodný pro praktické věci, koupě domu, složení zkoušek a investování do hmotných statků. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Štír

Co je to za věc a situaci, kde žijete v domnění, že je to pro vás samozřejmostí? Nebuďte vykolejení, pokud vás opustí něco, co je pro vás důvěrně známé, možná budete odcházet s těžkým srdcem, nebudete se chtít loučit, ale věřte, že najdete nové cesty. Líbánky jsou dávno pryč, emoce, které vás kdysi vzájemně přitahovaly a představovaly pramen chtíče a rozkoše otupěly a změnily se v přežívání. Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi, ale je potřeba dobrovolně opustit, co vás již nenaplňuje. 

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Střelec

Pokud hledáte nové zaměstnání, můžete se seznámit s někým, kdo vás přivede k dalšímu místu, novému projektu, ukáže vám nový životní styl. Nebo vy sami můžete někomu pomoci, nasměrovat ho, obdařit ho darem nebo jen radou. Pokud vaše snaha bude upřímná a motivující obzvláště pro sociálně slabší, věřte, že v tento den budete odměněni dvojnásobně. Vaše myšlenky ovlivní druhé. Nechť je vedou k inspiraci a efektivní komunikaci. Bude prověřována velkomyslnost, ochota pomáhat a tolerance obou stran. Partnerovi projevte taktéž porozumění a toleranci.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Kozoroh

Dá se očekávat pasivita vynucena okolnostmi. Ta by mohla vést k ke stále se vracejícím myšlenkám, které jsou jako flašinet. Využijte zastavení k odpočinku, nepřepínejte své síly. Mysl má schopnost projektovat sama sebe do budoucnosti a představovat si nadcházející události. Má to své výhody i nevýhody v tom, že je to dvousečná zbraň, protože pak má tendence se dívat buď s nadějí, nebo obavami a pokud je příliš pohlcena do strachu, jen stěží může přijít inspirace přicházející z vašeho nitra. Bylo by moudré se objednat na preventivní prohlídku a to i u zubního lékaře.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Vodnář

Jestliže vás čeká obchodní jednání, pracovní setkání, na kterém bude větší počet lidí, možná se vyskytnou potíže s tím, aby váš hlas nebyl překřičen těmi ostatními. Jedná se o zkoušku vaší trpělivosti. Neustupujte o krok zpět, někteří se budou chvástat, budou mít plno řečí a váš okamžik přijde včas, pokud budete mluvit zřetelně a mít na stole přesná a výstižná fakta. Předložte svou inovaci, nápady a ukažte okolí, co ve vás je. Nakonec budete rádi, že jste se pro to odhodlali.

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Ryby

Dá se od někoho nového očekávat vyznání Lásky nebo nabídka k zásnubám. Sdílejte své nápady a sny s přáteli. Bude vás ovládat hravost, uvolněné přátelství, budete na okolí působit dojmem mladého člověka s mladým duchem, který je dokonalý společník, který nezkazí žádnou zábavu. Projevte svou světlejší stránku. Nechte tento den, ať je pod taktovkou snů, snílka ve vás, romantika. Popusťte uzdu své fantazie. Máte někde ukrytý svůj deníček? Věnujte trochu času a začtěte se do řádek, které jste v této době sepsali. Jsou shodné s realitou dneška?

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Karta dne k poslechu - Císař - https://www.youtube.com/watch?v=9hAtiRFeaog 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 18. září

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Všudypřítomná Láska. Láskyplný den. 🎀 „Láska je větší než příval slov. O lásce se nediskutuje. Láska je.“ —  Antoine de Saint-Exupéry

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu