Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 20. září

Karta dne –  Rozhřešení. Sluha dvou pánů. 🎀 „Až spatříš z vrcholku hory, že jsou tvé otázky rozhřešeny, říkáš si: "Jak to, že jsem to předtím nepochopil?" Jako by předtím bylo co k pochopení.“ —  Antoine de Saint-Exupéry 🎀

Dnešní  horoskop  pro všechna znamení - 20. září

 

Beran

Jednejte s klidem a nenechte se ovládnout situací, která vyžaduje rychlý úsudek. Bude vás obklopovat harmonie, vyrovnanost a klid. Zdá se, že jste v sobě našli klid a mezi vašimi potřebami a touhami se nastolila harmonie a tím máte rovnováhu mezi duševní a citovou stránkou vaší osobnosti. Dejte na svůj rozum i srdce a věřte, že vás dovedou k moudrému a správnému rozhodnutí. Z něho můžete těžit ještě i nastávající dny s uvědoměním, že zlatá střední cesta je základ pro dosažení cílů. Spory na pracovišti najdou smír a urovnání.

Afirmace: Počkám na správnou chvíli a pak budu jednat.

Býk

Někde uvnitř ve vás hoří plamínek ohně, kterým můžete vyčistit staré rány z bolestných zkušeností od všeho, co jste nechtěli vidět. Nechte ho vyjít na povrch. Abyste se pohnuli v partnerském vztahu, bude vás to možná stát hodně úsilí. To proto, že jste unaveni a nesete si batoh starostí svého okolí na svých bedrech a ramenech. Uvědomte si, že nejste zodpovědní za všechno a za všechny.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Blíženci

Abyste se mohli pohnout o kus dál, je potřeba zpracovat a pochopit, z čeho pramení vaše strachy. Tak třeba ve vztahu je dobré procitnout a nestavět si vzdušné zámky, už je máte hodně vysoké, nemyslíte? Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Pro tento den  zkuste uvěřit vaší intuici, i když jí nejste zrovna nakloněni. Ona je tou, kdo vás může nasměrovat tím správným směrem.  Je potřeba si pročistit vztah se svojí matkou a ponořit se do meditace na vaše početí. 

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Rak

Zajásejte! Máte příležitost se chovat jako blázen, sbalit si svých pět švestek a vydat se za dobrodružstvím, které může obohatit nejen tento den. Bude se od vás vyžadovat spontánnost, odhodlání, změna pohledu na zažité konvence. Odhodlejte se zdravě zariskovat a udělat to, na co jste si netroufli a přitom dobře víte, že vás to láká. Vy máte následovat volání vnitřní pravdy, volání vlastního srdce. To ví, že se vždy stane přesně to, co nejvíce potřebujete ke svému osobnímu rozvoji.

Afirmace: Je krásné moci znovu začít.

Lev

Abyste prožili tento den na pohodu, bude vaše chování podmíněno slušností, spravedlností a čestností. V opačném případě by se vám mohlo stát, že cestou do práce všichni okolo pojedou nepovolenou rychlostí a kontrola si vybere vás. Při jízdě hromadnou dopravou si nezapomeňte zaplatit jízdenku. Ve vztazích byste dnes měli dojít k uvědomění, že vztah si nelze pojistit uzavřením manželstvím nebo smlouvou. Láska je dítětem svobody. Věnujte péči svému obydlí a při nákupu něčeho nového do domu domu nezapomeňte na rovnováhu a něčeho zbytečného, co jste již více jak rok nepoužili věnujte třeba Charitě. 

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Panna

Přehodnoťte své naděje a iluze v partnerských vztazích, pokud se tento vztah jeví jako beznadějný a je provázen a postaven na iluzích. Zamyslete se nad stereotypem. Je jasné, že se vám nechce žít o samotě, ale propuštěním nefunkčního soužití si uvolníte místo pro něco nového. Nebojte se samoty. Chcete pro sebe přece to nejlepší? Zasloužíte si to. Přiznat si chybu, zamyslet se nad sebou a jít do sebe je důkaz, že se obětovalo nižší ve prospěch vyššího.

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Váhy

Můžete zaplakat nad tím o co jste přišli a následně se těšit, že touto ztrátou se uvolnilo místo pro něco nového. Je to proces sebezdokonalování. Postavte se čelem k nastalé skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu, nudě nebo nadměrné pýše. Toužili jste po povýšení? Nebo vám nevyšel vztah? To vše bylo zmařeno a nedovedli jste ho ke zdárnému uskutečnění? Pokud by se vám to nepodařilo, nezoufejte, je tady jedno poučení pro příště. Poučit se a příště podobnou chybu neopakovat. Bylo by dobré posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde změnit.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Štír

Vaše tělo je velice moudré. Je to váš věrný pomocník na vaší společné cestě životem. A nyní vám vysílá signály, že je přetížené a zaslouží si dovolenou a péči. Jak se k této výzvě postavíte? Budete nadále přehlížet tyto varovné signály, vždyť to už tady bylo tolikrát nebo jste vědomá osobnost, která se zamyslí a dá mu to, co potřebuje a to je hlavně odpočinek a odchod ze stresujících podmínek? Říkáme tomu přechodný ústup. 

Afirmace: Otevřeností dospěji k jasu.

Střelec

Někde uvnitř máte tušení, že musí nastat změna, jenže zrovna teď nemáte tušení, jak se k tomu propracovat, že? Začněte třeba tím, že se rozhodnete, že je čas se vymanit z pochyb a propustit nedůvěru ve vaše okolí. Možná jste se ocitli v opozici a pak se izolujete od ostatních lidí. Cesta, jak z toho ven je na blízku, stačí se jen rozhodnout pro změnu a nedávat vinu jenom okolí. Někdy stojí viník právě před vámi v zrcadle. 

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.


Kozoroh

Nejen ve filmu je hlavní hrdinka provázena předtuchami. Takto můžete prožít tento den i vy na vlastní kůži v realitě. To přináší s sebou i výhody a jednou z nich je objednat se na výklad karet nebo snů. Objednáte se? Věnujte svůj čas a naslouchání vaší rodině a blízkým. Uvítají vaše nápady. Naslouchejte svému nitru, nechte se vést představivostí, dovede vás to k neobvyklým nápadům a řešení. Lidé se vám budou rádi svěřovat, tajemství by tudíž mělo zůstat u vás. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Vodnář

Dokážete přijímat výzvy, učit se z nich a růst? To vyžaduje ochotu riskovat a podstupovat konflikty. Jít za svým cílem a přitom se vypořádat s konkurencí a s překážkami, které vám vstupují do cesty. Dnes to budete vy, kdo se nadchne pro nově přicházející podněty a možná budete strhávat i druhé k dobrodružství. Mějte však svou zbrklost a netrpělivost pod kontrolou. V partnerských vztazích můžete čekat oheň vášně a temperamentní výměnu názorů. 

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Ryby

Prozkoumejte situaci a okolnosti, které vás provázejí, podívejte se pod pokličku, než abyste ji prostě jen mlčky přijali. To vám vrátí energii a chuť se opět zapojit do všeho okolo vás, třeba i do vztahu, po období mlčení.  Radujte se ze svého spolubytí ve dvou, ale neomezujte se jen na ně. Co vašemu vztahu prospěje a oživí ho je i společnost s jinými lidmi. Bylo by dobré se vydat jiným směrem, než jak činíte stereotypně. 

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Video výklad k poslechu - Eso mečů - https://www.youtube.com/watch?v=D6jdN-BQjQE 

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona. * Mějte se báječně.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 19. září

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Stabilita, stát si za svým slovem. 🎀 „Jeden otec je lepší než sto učitelů.“ —  Norské přísloví 🎀

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu