Zpět na články

Dnešní denní horoskop - 3. říjen 2024

Karta dne -  Souboj rozumu a citu. Nechť zvítězí rozum. 🎀 „Cit určuje naše ideály, z citu pocházejí motivy našeho usilování, ale správné prostředky musí určovat rozum a jen rozum.“ —  Tomáš Garrigue Masaryk 🎀

Dnešní denní  horoskop   - 3. říjen  2024

 

Beran

Dnes vás to bude směřovat k tomu, abyste sladili veškeré své povinnosti, a to jak ty rodinné, tak i ty personální. Nemusíte mít obavy, měli byste mít dostatek sil k propojení obojího. Spojte se s matkou přírodou. Dělejte venku to, co vás baví nejvíce, navštivte ZOO nebo botanickou zahradu, pracujte na zahradě. Blíží se konec posledního čtvrtletí, zkontrolujte si a ověřte vaše uložené finance. Využijte své dosavadní zkušenosti a poučení z vlastních chyb. Rádi byste znali konkrétní odpověď? Pak tady je.  

Jednoznačně ANO.

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Býk

Máte obavy a nedůvěru ve vaší osobu nebo ve vašeho partnera? Tyto domněnky vás zcela jistě uvádí do stavu, kdy se cítíte rozmrzelí a nejste ve své kůži. To vás má dovést k zamyšlení, že je potřeba něco změnit a vydat se novou cestou. Propusťte svou žárlivost a vztek na dovolenou a nepřehlížejte druhé okolo sebe. Na druhou stranu přemíra péče o ostatní může vést k tísnivým pocitům, obzvlášť v rodinném životě a v partnerských vztazích. Čím vědoměji budete se svými city zacházet, můžete z nich více čerpat. Přijímat a rozdávat dál.  

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Blíženci

Něco je neviditelné v éteru okolo vás. Zcela jistě o tom zatím nemáte tušení. Co by to mohlo být? Toto překvapení by pro vás mohlo doslova znamenat osvícení. Budete v centru dění, očekávejte větší počet zpráv a emailů. Mluvte s druhými na rovinu a dostane se vám uspokojivé odpovědi hlavně tam, kde se nepodařilo uzavřít dlouho táhnoucí se obchody. Ve vztahu se vyjadřujte jasně a stručně, nikoliv v hádankách. Budete nuceni sledem událostí k rychlému rozhodnutí, to může přínosné pro ty, co váhají a nemohou se rozhodnout. 

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Rak

Osud je příznivě nakloněn k uzavření dohod z oblasti právní nebo finanční. Sociálně slabší jedinci neváhejte si zažádat o dotaci či příspěvek na bydlení.  Spravedlnost si vás vezme na mušku, nepodvádějte tudíž tam, kde si myslíte, že vás nikdo nevidí. V opačném případě by se vám mohlo stát, že všichni okolo pojedou nepovolenou rychlostí a kontrola si vybere vás. V oblasti zdraví je dobré nastavit lehčí stravování a zvýšit fyzickou aktivitu. Začněte třeba tím, že vyměníte výtah a zvolíte chůzi do schodů. 

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Lev

V rodině by měla vládnout převážně pohoda, a to hlavně v případě, že se sejde více generací najednou a budou se řešit smlouvy, investice do rodinného majetku, dědictví. Nestavte své úspěchy na již získaných zkušenostech a hledejte inovaci. V zaměstnání se nabízí slibné plány , skvělé příjmy, takže úspěch hmotný, ale i ten duchovní v podobě uvědomění si, že jste na místě, které vám dělá dobře. Měli byste pocítit radost z dobře odvedené práce, za kterou by měla přijít odměna v podobě dobrých příjmů. 


Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou mu otevřeni.

Panna

Máte se na co těšit, řešení problému, který vám běží už pár dní hlavou je blízko. Pak přijde vhod si všímat znamení. Dostane se k vám šance najít svou životní misi a poslání. To je váš současný úkol. V nabídce dne bude také vyhlídka se setkat s těmi, kteří vás posunou dál. Nějaká závislost je na ústupu a nabere konce. Vstupujete do nového životního období. Ve vztahu zkuste vzít za své moudro - lepší dramatický konec, než další závislost.

Afirmace odpouštím poučen/a z minulých chyb.

Váhy

Nenechte vstoupit hořkost kvůli nenaplněnému očekávání z určité situace do tohoto dne. Ztroskotal vám jeden vztah? Nevybrali vás ve výběrovém řízení? Pomůže-li vám to, oplačte tuto situaci a prostě se s ní smiřte. Chce to se podívat pravdě do očí a být upřímní hlavně sami k sobě. Je to prostě další životní zkušenost, lekce prožitá na vlastní kůži. Rozhodněte se, přijměte zklamání jako výzvu a příležitost proměnit se k lepšímu a k posunu.  Buďte obezřetní, abyste se nepřiblížili ke stavu sklíčenosti, kdy vás tyto energie drží o krok zpět.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Štír

Vaše současná situace se nalézá v prožívání změn, jednou jste dole, jednou stoupáte vzhůru. Je na zvážení se vzdát všeho, co vám nic nepřináší, nenaplňuje vaše bytí. Víte o něčem, kde se cítíte nepotřební a vnímáte, že toto nic vás někde uvnitř užírá? Je čas změny. A pokud byste se nerozhodli pro změnu dobrovolnou, stejně se zdá, že to u vás dlouho nezůstane. Nové uvědomění, nastavení a směr. Těšte se na nové zítřky. Nevkládejte energii a plané naděje do lidí, od kterých se vám na oplátku nevrací nic zpět. Nemějte obavy a strach ze samoty.

Afirmace: Lásky plně využívám své zkušenosti a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Střelec

Dnes vás to přivede k uspokojivé zprávě nebo k oblažujícímu prožitku, k uznání. To vše je sklízení úrody za vyvinuté úsilí z minulých časů. Tento úspěch a ocenění vám dá sílu pokračovat dál v započatém díle. Vy jste ten, kdo se ocitne na stupínku vítězů, i když v minulých dnech situace mohla ukazovat něco úplně jiného. Dospěli jste k uvědomění, že aby vztah vzkvétal, nesmí být v něm pocit svázanosti ani přehnaná snaživost a kontrola. Je možné, že se k vám dostane novina nebo vám někdo nečekaně zavolá.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí. 

Kozoroh

Někteří z vás mohou být v práci povýšeni nebo jim bude přidělen vysněný úkol, projekt. Zabývejte se proto tím, co je zrovna v této době in, o co je zájem široké veřejnosti a dejte do toho píli a vaši účast. Čeká na vás zkouškové období? Zkoušky budou dnes zdárně složeny. Někdy je potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a ten čas je tady. Přestaňte se těchto pocitů bát a využijte je ku prospěchu věci. Prodejte své přednosti a talenty. Večer můžete zhodnotit prožitý den jako velmi úspěšný, pokud nebudete sedět v koutě.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Vodnář

Buďte bdělí, směřuje k vám neobvyklá nabídka. A to taková, která by vám mohla pomoci z předešlých nesnází. Věnujte většinu času společným zájmům se svým partnerem. Pokud víte, že byste rádi studovali a získávali informace, pusťte do toho. Příležitosti jsou za dveřmi, je třeba vzít aktivitu do svých rukou. Nabízí se nová příležitost k uzavření skvělého obchodu nebo nabídka k novému úkolu, získání práce, která bude velmi dobře ohodnocena. Přestanete říkat měla bych, někdy to udělám. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

 

Ryby

Něco, co je již přežité a vyhořelé se vydá novým směrem, pryč od vás. Tím zavane nový vítr a naděje na změnu k lepšímu a před vámi se otevřou nové obzory. Jak sami zjistíte, ucítíte úlevu. Je potřeba nasbírat novou tvůrčí energii a vydat se novým směrem. Rozhodněte se více používat slůvko ne. Někdy je hlas srdce v rozepři s povinnostmi, ale za daných okolností je potřeba dobrovolně opustit to, co vás již nenaplňuje. Přiznejte si pochybení a jděte do sebe. Opusťte nižší ve prospěch vyššího.

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.


 

Karta dne k poslechu - 2. meče -  Denní karta na čtvrtek - Rozum a cit. Pýcha a předsudek. Nestrkejte hlavu do písku jako pštros. 

https://www.youtube.com/watch?v=464WXNImgBs&t=10s

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 22. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Harmonie v Lásce, klid. 🎀 „Láska je duší světa, je harmonií vesmíru.“   Channing Pollock

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu