Zpět na články

Dnešní denní horoskop - 5 . říjen 2024

Karta dne -  Dělat z komára velblouda. 🎀 „Nedělejte z komárů velbloudy! Brzy by nás ušlapali.“ —  Jiří Žáček 🎀

Dnešní denní  horoskop  - 5 . říjen  2024

Beran

Změňte úmysl v čin, plánování přeměňte ve viditelný výsledek. To, co jste dlouho plánovali a připravovali má dnes velkou šanci dostat konkrétní podobu, tak se nebojte projevit své úsilí k dosažení konečného výsledku. Vneste do nových plánů disciplínu a řád, pokud vám někdo bude chtít poradit, vyslechněte ho. Rozhodně poslední slovo by mělo být to vaše. Nepotlačujte své city na úkor racionálna.  

Doplňujte přírodní cestou rutin.

Ideální je po ránu pohankový čaj, který prokrví lymfatický systém.

Afirmace: jsem silná, pevná a mám svůj život ve svých rukou.

Býk

Čemu se možná nevyhnete bude sázka nebo úkol, který bude vyžadovat využití veškerých sil a vaše dovednosti a znalosti. Nemějte však obavy, neboť touto zkouškou odvahy můžete získat zkušenosti a uvědomit si vlastní sílu a schopnosti. Proto byste se jim neměli vyhýbat. I v partnerských vztazích lze dnes očekávat intenzivní výměnu názorů a tím řešení problémů. Některé vztahy však z těchto střetů žijí a mají charakter neustálého zápasu. Počítejte však i s tím, že vaši pohodu ve vztahu může narušit někdo zvenčí, přednese nějaké nesmyslné téma a to může způsobit hašteření mezi partnery.  Je možné zaznamenat boj. A to jak vnitřní, sám se sebou nebo přátelský nebo pracovní.

Blíženci

Některá záležitost ještě není u konce, došlo jen k dočasnému pozastavení, protože vaše debaty a vyjednávání nebralo konce. Celý podtext této skutečnosti se zakládá na nepodloženém faktu. Možná by se dalo říct, není šprochu, by nebylo pravdy trochu. V samotě přemýšlejte o celé situaci bez vměšování další osoby. Tady platí, čím méně se zapojíte, tím více časem získáte a přestoupíte na stranu vítězů. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Rak

V době klidu dost možná dojdete k uvědomění, že to co děláte v rodině je pokračování rodové linie, znásobování rodinného majetku a uctívání tradic. Pokud jste zaznamenali nevyžádanou radu od tchýně nebo tchána, pak vás to vede k tomu zbavit se těchto vzorců, a to tak, že vy se budete chovat naprosto opačně. Někteří ze starší generace se vám nezvaně mohou vměšovat do vašich záležitostí. Pokud potřebujete inspiraci a radu, požádejte někoho z okolí, kdo je narozen ve znamení Panny. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou tomu otevřeni.  

Lev

Nastavte si nový životní styl. Čeká vás prosperita na mnoha úrovních. Možná dojdete k uvědomění, že si vás mnozí budou vážit pro vaši jistotu, věrnost a stálost. Vaše pozitivní vlastnosti budou serióznost, schopnost udržet pozornost se zaměřením na výsledek. Takový člověk se zaměří jen na dosažitelné, nic neuspěchá a vytrvá v započatém díle. K výsledku dospějete díky velké píli. Je dobré být na pozoru, abyste se nenechali strhnout do přílišného luxusu, smyslových prožitků, žárlivosti. Nemusíte být až tak moc perfektní.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Panna

Mezi partnery, kteří procházeli obdobím nejistoty se blýská na lepší časy a dojde k vyjasnění problematických otázek a sporů. Potřebujete-li, aby se vaše finanční situace pohnula směrem vpřed a zlepšila se, bylo by dobré začít tím, že budete mít kontrolu nad svými financemi. K tomu může být nápomocen mladý člověk, který zastupuje týmového hráče. Od něho lze očekávat skvělou inspiraci v podobě dobře promyšleného nápadu.

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

 

Váhy

Buďte starostlivý rodič, autorita, ke které se může vzhlížet pro dodržení slibu nebo také proto, že se postavíte za vaše děti. Zkuste dnes využít své přirozenosti na maximum. Někteří budou muset obhájit to, čeho už bylo dosaženo. Nastavte si v sobě harmonii, chaos nemá šanci vás ovládat. Vše, co se dnes zaměříte, bude mít příznivou naději na dlouhodobý úspěch, řád, prosperitu a stabilitu. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok dopředu. 

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Štír

Tento den vám bude přes nějaké situace ukazovat, že spravedlnost je pro někoho nakloněna a druhému se může zdát, že osud stojí proti němu. Pak  můžete pocítit, že vás život zkouší životní zkouškou v podobě učení se z vlastních chyb, kdo je pochopí, dostane se mu osvícení, pochopení, co po vás život žádá a jak funguje karma. Při jízdě MHD si nezapomeňte koupit jízdenku. A pro vás platí - Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá a nebo. Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. V tento den ponesete zodpovědnost za vlastní jednání a nic se nedostaví zadarmo. 

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Střelec

Prožijte víkend bez zatížení starostmi, ty pro dnešek hoďte za hlavu. Všímejte si krás života okolo vás. Můžete se cítit opojeni jako ti, kteří k tomu potřebují chemické povzbuzující látky. Vám může být příjemně při setkání s přáteli a těmi, které máte rádi, ti vám vaši radost ještě znásobí. Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až budete mít horší časy. Je na čase se zamyslet nad svým jídelníčkem a předejít správnou skladbou potravin obezitě.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Kozoroh

Je tady čas, který využijte k zamyšlení a uvědomění, že stojíte na vlastních nohách. Nemějte obavy ze samoty, je to určitý druh rozvoje osobnosti. Nastavte si jasné hranice a naučte se říkat asertivně ne. Neplýtvejte energií do lidí, od kterých se vám nevrací nic zpět. Nepodlehněte smutku, pokud vás opustí něco, v co jste věřili, brzy zjistíte, že změna je k vašemu prospěchu. Zavane nový vítr naděje a před vámi se otevřou nové obzory. 

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Vodnář

Andělé jsou vám dnes nakloněni a radí, abyste využili vícero vašich talentů najednou. Máte na to sjednotit plus a mínus. Bez poznání druhé strany mince bychom si nevážili toho příjemného. Projevte vděk za to, co vám činí radost a nezaměřujte pozornost na to, co je vám proti srsti. Protiklady se vzájemně přitahují. Mistrem svého života a dne se stane ten, kdo zůstane v klidu i v okamžiku, kdy se dostane do úzkých. Je příhodný čas pro dlouhodobé plánování a abstinenci.

Afirmace: Počkám na správnou chvíli a pak budu jednat.

Ryby

Využijte volného dne k tomu, abyste podpořili a projevili svou kreativitu a rozhodování. Co to pro vás znamená? Znamená to, že máte být na chvilku opět tím malým dítětem, kterým jste kdysi byli. Byli jste spontánní, veselí a vyjadřovali bez ohledu na okolí své emoce. Jak ty pozitivní, tak i ty chvíle, kdy se vám něco nelíbilo. A dále se nabízí životní lekce, jak překonat svou žárlivost a naopak více posílit svou sebedůvěru. To může být pozvání ke společnému podniku v kruhu kolegů, což je projev větší důvěrnosti nebo dobrá rada či přátelská pomoc při řešení úkolů. 

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Karta dne k poslechu -  5. pentaklů - https://www.youtube.com/watch?v=SbHH8dkR_i0  

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 22. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Harmonie v Lásce, klid. 🎀 „Láska je duší světa, je harmonií vesmíru.“   Channing Pollock

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu