Zpět na články

Dnešní horoskop - 7. říjen 2024

Karta dne -  Rodinné bohatství hmotné i duchovní. 🎀 „Klec nehledá ptáka. Pták nehledá klec. Proč je tedy tolik ptáků v klecích?“ O. Babler 🎀

Dnešní  horoskop  - 7. říjen   2024

Beran

Vašim prvním pracovním dnem tohoto týdne vás bude provázet mužský element vzduchu. Ten dokáže podněcovat tvořivé síly a moudrost tak, aby byly využity ku prospěchu. To vás může nasměrovat k rozhodnutí na základě porozumění. Pakliže byste zůstali dlouho nečiní, vaše emoce by snadněji nabraly agresivní směr, zášť a stres. Proto nebuďte lhostejní a rozhodujte se uvážlivě, rozumově, nevynášejte předčasné soudy.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.


Býk 

Někdy přinese úlevu i náhlé, neočekávané ukončení něčeho, co by vás ani ve snu nenapadlo. Pokud se tak stane, uvítejte, že tím zmizí veškeré napětí, které předcházelo a vedlo k tomuto rozhodnutí nebo události. Minulost nechte za sebou a zbavte se pocitu, že musíte obhájit svou hrdost. Konec je žádoucí a brzy se otevřou nové příležitosti. Ty mohou přijít v okamžiku, kdy máte jasnou mysl a můžete začít dál fungovat bez zbytečných dramat a zraňování, horší to být už nemůže a odtud se už jenom stoupá vzhůru. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Blíženci 

Přišel čas na odpočinek a nechat dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nejste ten, kdo dokáže urychlit růst semínka, ani květu. To pro vás znamená počkat si na vhodný okamžik a být ve správnou chvíli na správném místě.Žádoucí je pomalý a trvalý růst, kterému předchází klid, aby mohla nastat doba zrání. Přehnanou snahou s cílem urychlit vývoj a běh událostí by mohlo vzniknout riziko pádu a neúspěch při jinak doposud slibném vývoji a průběhu situace. To se týká jak v oblasti pracovní, tak i ve vztazích. Proč stahovat kalhoty, když brod je ještě v nedohlednu?

Afirmace pro tento den : Spočívám v pravdě.

Rak

Láskyplný den vám oznamuje, abyste za vším hledali Lásku. Mohou se k vám dostat neobvyklé, nevšední nabídky, jako třeba na nová příležitost k bydlení nebo nová profesní pozice. Některé ženy, které touží po založení rodiny mohou počít vytouženého potomka. Nezadaní, buďte bdělí při komunikaci, je tady možnost osudového setkání a citového vzplanutí. V myšlenkách se toulám v krajinách mých přání. Máte se na co těšit. 

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.


Lev

Nedovolte obavám, které se budou chtít dostat na povrch, aby vás vyvedly z míry a tím vás uvedly do stavu neklidu. Co je důležité je to, neopakovat staré chyby. Nemusíte být až tak ve střehu i v době, kdy nehrozí žádné nebezpečí. Je tu výzva a tou je zavřít za vším, čeho se obáváte dveře. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že vám avízovanou půjčku nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení. Patentem na rozum nebyl nikdo shůry obdarován.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Panna

Vy budete ta, která bude v tento den příjemně překvapena. V zaměstnání se znenadání objeví úspěšný obchod nebo výhra, která bude mít za následek rozruch. Zisk se dá zaznamenat i mezi partnery a to tak, že dostanete tím více, čím více se o svou Lásku budete dělit. V osobních vztazích může být tento den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního přítele, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Tomu se říká šťastný úlovek. Připravte se na nějaké příjemné překvapení. Jděte mu naproti třeba tak, že si koupíte aspoň los.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Váhy 

Zdá se, že jste měli náročný víkend, pak není divu, že po něm potřebujete právě dnes odpočívat. Potřebujete načerpat sílu, dát tělu odpočinek. Nechte všemu volný průběh. Někdy je rozumné dělat mrtvého brouka, a to právě dnes. Mezi partnery lze zaznamenat sexuální zábrany, odtažitost a zdrženlivost. Zvyšte svou citlivost a pozornost. Nepřehlédněte rozsvícené majáky, přichází k vám alarmující signály vašeho těla.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Štir

Buďte vnímavější sami k sobě jak v jiné dny. Kam směřuje vaše pozornost? Pošlete na dovolenou staré obavy. Při navazování nových známostí dejte na první místo to, abyste zůstali věrni sami sobě a neměli hned od počátku růžové brýle, což by se dalo předpokládat. Nepodlehněte závislostem a neřešte své oslabení a únavu návykovými potravinami. To bývá i velký počet kávy a energetických nápojů. Možná vás okolí bude viklat k alkoholickému opojení, máte skvělou šanci posilovat svou vůli. Pak se snadněji dokážete progresivně vyrovnávat s podněty, které vedou ke sklíčenosti. Ta pak vede k úniku do závislostí. 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Střelec 

Od časného rána budete na vlně smyslnosti a sexuality. Budete pociťovat Lásku k životu i druhým. Pak pro vás nebude problém přijímat i dávat dary, pracovat i si užívat. Tomu se říká nezištné jednání. Nezadaní mají možnost získat dobrou partii v podobě životního druha nebo i skvělého manžela. Dnes dostanete jako dárek trochu přepychu, štěstí a pohodlí domova. Jestliže by vám přišlo pár financí navíc vhod, pak právě teď buďte připraveni na příjemné změny. 

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Kozoroh

Mnozí z vás zažijí radost a uvědomění si štěstí ve stávajícím vztahu. Svobodní mají možnost Láskyplného setkání a navázání spojení. Láska se nevnucuje, pouze nabízí. To může znamenat pro ty, jež čeká pohovor šťastné pracovní místo, kde máte šanci si vytvořit přátelské prostředí a vztahy s novými kolegy. Proto mějte oči otevřené, můžete zažít pocit splynutí s vesmírem. K tomu může být nápomocna meditace na srdeční čakru. Můžete si uvědomit Lásku k Bohu, k rodičům, Lásku ve všech podobách. Je dobré tyto aspekty v sobě nejprve objevit a pak projevit. 

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Vodnář 

To, co se vám zdálo nemožné má ještě šanci ke změně. Proto v konkrétní situaci neházejte flintu do žita. Pokud jste se v minulých dnech nemohli rozhodnout a přemýšlíte, jak to bude asi dál, tak pod dnešní kartou hvězdy máte velké šance uskutečnit změny a zbavit se omezujících přesvědčení. Budete chápat druhé a porozumíte i sobě. Je však potřeba se vymanit ze vztahů s toxickými lidmi. Den je nakloněn projektům, kde spolupracuje větší počet lidí se sociálním zaměřením. Zařaďte do pitného režimu pramenitou vodu.

Afirmace: Má hvězda svítí pro mě.

 

Ryby

Nové podněty vám přinesou novou chuť do života. Pak je na místě zaujmout optimistický postoj k těmto výzvám. Vydejte se na výlet, do posilovny a všude tam, kde budete moci využít vaši dynamickou náladu. Pasivní chování nebude dnes na programu dne, proto se připravte, že to bude docela jízda. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou změnit soupeření a z konkurence se stát dobří obchodní partneři. Očistná energie ohně vám pomůže pročistit všechny překážky ve vztahu k osvobozenému partnerství.

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Karta dne k poslechu - 10. peněz - https://www.youtube.com/watch?v=NqPKYJ9glWI&t=3s 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 22. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Harmonie v Lásce, klid. 🎀 „Láska je duší světa, je harmonií vesmíru.“   Channing Pollock

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu