Zpět na články

Dnešní denní horoskop - 8. říjen 2024

Karta dne -  Zvýšená aktivita, adrenalin. 🎀 „Chování jednotlivého atomu lze předpovědět s vysokou pravděpodobností, chování lidského jedince nikoliv.“  Josef Svoboda 🎀

Dnešní denní  horoskop -  8. říjen  2024

Beran

Nuda se vám bude vyhýbat velkým obloukem, připravte se na horskou dráhu. Vše okolo vás bude v pohybu. Některé dny jste se mohli snažit sebe více a mnoho z toho, co jste si naplánovali stagnovalo a najednou, to co dlouhý čas stálo bude v akci. Hledáte si nové zaměstnání a máte na výběr k pohovoru z několika termínů? Tento je ideální. Zaměřte se na své silné stránky. Mezi ně nepatří přetvářka, pýcha a nečestné jednání. Tam, kde to skřípalo je předpoklad k rozpadu partnerského svazku, změna pohledu na věc. Vytvořte si svůj názor bez převzatých myšlenek a překonejte vnitřní protiklady.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Býk 

Víte o něčem, kde jste pod vlivem iluzí a klamu a nastal odklon od důvěrně známých hodnot? Buďte na pozoru před sebou samotnými, aby vám hlava v oblacích nezpůsobila nepříjemnosti. Svět okolo nás je plný nástrah, nehoňte se za fantaziemi, zjistěte si potřebné informace, než uděláte konečné vyjádření. Ano, nic není nemožné, hlásá oblíbená reklama. Nepodlehněte však zbožnému přání. vaše iluze může vytvořit domněle viditelnou fasádu skutečného fakta. Dáte devět hodin spánku?

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Blíženci 

Budete natolik zaměstnání a tvořiví, že nastane pocit, že musíte mít vše pod kontrolou a zároveň mít vysoké očekávání jak na své cíle, tak i vůči ostatním. Ve společnosti se budou propojovat kontakty a vytvářet společenské vazby. Podnikatelé a vedoucí pracovníci zazáří na výsluní. Nastavte si cíl, držte se svého stanoviska a věřte, že i když cesta k úspěchu je klikatá a protkaná zkouškami, čeká vás na konci cesty poklad. Chcete-li být vítězem, zahrajte si šachy.

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Rak 

Co je bližší vaší osobě, večírky a sdružování se s přáteli nebo posezení u šípkového čaje s oblíbeným románem? Jsou dny, kdy se člověk rozhodne pro dočasné odloučení od všech radovánek a stáhne se do ústraní, přestože má rád společnost lidí, která ho obohacuje na jeho cestě životem. Pokud dáte přednost samotě, můžete naslouchat své vnitřní pravdě, která bývá překřičena názory partnera nebo kolegů v práci. Pak můžete druhým být více ku prospěchu, a to tak, že jim budete ukazovat ten správný směr jako dříve světlonoši. 

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Lev

Při nesnázích v komunikaci s kolegy zachovejte klid a přibližte se své vnitřní pravdě. A to i v případě, že byste se stali terčem kritiky. Vnitřní pravda volá po pozornosti. Myslete na vaší osobu v tom nejlepším světle. To, že má druhý jiný názor než vy, neznamená, že ho musíte hned postavit na stranu protivníka. To, co nás paralyzuje je strach a negativní očekávání, proto mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás. Pokud se přistihnete v tomto okamžiku, vzpomeňte si na něco hezkého. Dívejte se na situaci s nadhledem, z ptačí perspektivy. Pozorujte ji co nejdéle mlčky, bez vměšování.  

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Panna

Již nějaký čas si pohráváte s myšlenkou, že by nebylo od věci začít se studiem, neboť jste osoba, která ráda získává nové informace. Proměňte zvažování v realitu a začněte. Příležitosti jsou za dveřmi, nepropásněte je. Uplatněte své schopnosti v každodenní činnosti, tvořte a mějte radost z něčeho smyslového. Doputuje k vám příležitost si vydělat slušné peníze. Potřebujete-li, aby se vaše finanční situace pohnula směrem vpřed a zlepšila se, bude moudré začít tím, že budete mít kontrolu nad svými finančními příjmy a výdaji. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Váhy 

Každý má v sobě dualitu, to znamená ženský i mužský element. Objevte své jin a jang. Měli byste se rozhodovat srdcem a spojit protiklady mezi mužem a ženou. Co byste naopak neměli je být v tahu závislosti na druhých lidech. Hledáte-li rajskou zahradu ve vztahu s vaším partnerem, budete možná zklamáni. Ona se dá prožít i jinak, než očekáváte a to v běžném pojetí života mezi dvěma spřízněnými dušemi. Láska nezná omezení. Kdo ji chce udržet násilím, snadno ji ztratí.

Afirmace: Oddávám se beze strachu pocitu štěstí a pohody.

Štir

Bylo by moudré zaměřit pohled do dálky a budoucnosti. Propusťte minulost, ta už je prožitá, obraťte se k ní zády a nevzdávejte se při prvním nezdaru. Kdo chce být úspěšný, nesmí se bát vstoupit na nový, neznámý břeh. To pro vás znamená dojít k uvědomění, že určitě sníte o místě, kam jste se vždy chtěli podívat a zatím to zůstalo u snů. Překročte ten pomyslný most mezi realitou a sny.  Mnozí se budou inspirovat navzájem, někdo může posunout někam vás a i vy nezůstávejte pozadu. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Střelec 

Mládí a jeho energie bude v popředí dění okolo vás. Pak nebude divu, když se setkáte s mladou, dynamickou osobou, která bude tahat z rukávu jeden nápad za druhým. Otevře vám oči a vy dostanete nový úhel pohledu na vztahy. Vydejte se na výlet, na cestu. V zaměstnání buďte ten, kdo nabídne pomocnou ruku kolektivu a ukažte svou dobrou vůli jít příkladem. Obchodní cesty mají skvělé vyhlídky. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Kozoroh

Je tady čas, který vyžaduje oprostit se od pocitů viny, překonat staré představy o morálce. Co je pro vás zakázané tabu?  Využijte přicházející vlastní síly, a to nejen té fyzické k dosažení vašich cílů. Díky ní zvládnete spoustu úkolů, můžete uvnitř sebe cítit silný motor, který vás bude hnát stále dál a dál. Je však potřeba udržet vášeň a touhu na uzdě, aby se nestala překážkou. Ve vztahu projevte svou smyslnost. 

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Vodnář 

Možná vaše tušení, že vám někdo závidí a nepřeje není daleko od pravdy. Stůjte si za svým přesvědčením, prosazujte více své názory bez kompromisu. Máte utkvělou představu, že se okolo vás pohybuje více lidí, kteří mají stejné zájmy jako vy a usilují o stejnou věc? Třeba nějaké místo v konkurzu nebo nabídka ke vztahu? Zajásejte, protože vy jste ten, kdo má na to být o krok napřed před konkurenty. Věřte v sebe. Ppak ve vás uvěří i ti, kdo budou rozhodovat o vítězi.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Ryby

Otevírá se před vámi velmi šťastný den. V zaměstnání je šance využít nevšední nabídky a dosáhnout svého cíle. Může se k vám dostat myšlenka, vnuknutí, která vám pomůže najít řešení tam, kde jste ztratili naději a víru v uskutečnění svého záměru. Týká se to vašeho zdravotního stavu? Cítili jste se zdravotně slabší a bez energie? Berte tento den jako klíčový k uzdravení a k posunu k lepším zítřkům. Proto využijte svých talentů, kterými oplýváte a nebojte se rozvoje. Třeba přihlášením se do skupiny duchovního růstu.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Karta dne k poslechu -  Rytíř holí - https://www.youtube.com/watch?v=buUWHorqc4g

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 22. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Harmonie v Lásce, klid. 🎀 „Láska je duší světa, je harmonií vesmíru.“   Channing Pollock

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu