Zpět na články

Dnešní horoskop - 9 . říjen 2024

Karta dne - Objevte Lásku ve všem okolo vás. 🎀 „Pokud chceš vědět, jaký někdo doopravdy je, všimni si, jak se chová ke svým podřízeným, ne k sobě rovným.“  Joanne Rowling 🎀

Dnešní  horoskop  - 9 . říjen   2024

Beran

Mnoho žen touží se setkat se svým dvojplamenem. Vám se nabízí příležitost k setkání se svojí spřízněnou duší nebo s člověkem, jehož duch je na stejné vlně, jako ten váš. Rovněž v zaměstnání můžete narazit na budoucího obchodního partnera, který je nastaven v obchodování jako vy. Snad vás nezaskočí větší počet zpráv a dopisů. Někteří dostanou kompliment, pomoc a nabídku k usmíření. Nebraňte se proto sdružování a navazování nových známostí. Kdy jindy, než v tento den, který je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

 

Býk 

Kolik energie v podobě přijímání a dávání jste ochotni dát a kolik přijmout? Aby mohly vztahy fungovat, musí být tato rovnice vyrovnána. Zkuste si uvědomit, jestli jste ten, kdo neustále dává a okolí má nastavenou dlaň. Říká se, že úspěch nemine toho, kdo postupuje uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do detailů. Plánujte a buďte u toho otevřeni změnám, riziku i nečekané události. Chce to být na vlně svých pocitů a emocí, abyste se po příchodu úspěchu uměli opravdově radovat. 

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Blíženci 

Přichází zvrat u nějaké situace, dobrovolné ukončení něčeho, co pro vás v tuto chvíli pozbylo významu. Je tu ale i druhá možnost a tou je, že nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás docela dost znamenalo. Jenže vaše odklady a neustálé dávání druhým šanci tam, kde se neukazuje změna, má za následek, že jste sami sobě největším nepřítelem a doslova se ubíjíte pocity, které toto sebezapírání způsobují. Dopřejte si klid a dejte druhým najevo, jak se uvnitř cítíte, když popíráte sebe sama, bez ohledu na to, co si ten druhý pomyslí. Proto, cítíte-li se unaveni a máte domluvenou schůzku, jednoduše ji naplánujte na jiný termín. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Lev

Láska má mnoho podob. Vy budete konfrontování s její odvrácenou tváří. Přijde prozření a nepříjemné poznání, že jste důvěřovali někomu, kdo vaši důvěru zneužil a nasměroval proti vám. Záškodník může být třetí osoba, která narušuje trvalé vztahy nebo se dokonce účastní milostného trojúhelníku. Připravte se na možnost odhalení přetvářky, falše a na konfrontaci. A to v osobním vztahu, tak v zaměstnání. Srdce se možná bude bránit, leč rozum bude dnes dobrým rádcem. 

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Panna

Dnešek bude mít ještě pokračování v příštích týdnech. Proto si ho zapamatujte a buďte co nejvíce obezřetní. A to proto, že můžete být účastník intrik, pomluv a snahy dostat se přes špinavost na druhém dál. Celá podstata ale spočívá v tom, zůstat v klidu. Podaří-li se vám to, získáte odstup a časem získáte z této situace mnohem více, než kdybyste se teď snažili obhájit. Záškodník prozradí mnoho sám, když mu nebudete oponovat a skákat do řeči. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Váhy 

Mezi partnery je žádoucí změna, abyste neustrnuli v zajetých kolejích. To může vyžadovat začít pracovat na společných projektech nebo každý sám, a to v případě, že usoudíte, že se vaše cesty rozcházejí. Pokud partner míří stejným směrem, je čas na změny a to nejen vnější, ty se mohou týkat materiálních změn, ale i těch vnitřních, jako například společné meditace, semináře. Opusťte staré cesty a vydejte se novým směrem, povede vás touha po svobodě, změně zaměstnání nebo nastavení nových pravidel, uvědomění, které ve vás probudí touhu po nových zážitcích, třeba i přestěhování. To může být dobrovolné. Nebo se může jednat i o vystěhování.  

Afirmace : Dívám se dopředu a soustřeďuji se na svůj cíl.

Štír 

Váš dnešní krok by vás měl zavést k novému začátku na novou, vyšší úroveň. Uzavřít stávající období a vyhlížet vpřed s vyššími ideály. Rozhodnout se pro povýšení a udělat něco pro to, aby nezůstalo jen u myšlenky. Přihlašte se do vzdělávacího kurzu, na seminář, kupte si knihu, dívejte se na motivační videa. Ocenění vaší práce a píle je na vzestupu. Tím jste dosáhli prvního cíle nebo fáze projektu. Chystáte-li prezentaci nebo přednášku, které se zúčastnili lidé, které jsou vámi nadšení a tleskají vám, pak věřte, že vás to podnítí k další aktivitě a vzestupu. Je proto potřeba proto něco udělat, studovat nebo sbírat užitečné informace. Pak se z vás stane mistr ve svém oboru.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Střelec 

Dostali jste se na křižovatku a tápete, jaký směr je pro vás nejlepší? Zůstaňte v klidu, nadechněte se a sledujte okolnosti okolo vás, nevynášejte předčasné soudy. Avšak není na místě zůstávat v neutralitě dlouho, protože vaše rozhodnutí a přiklonění se k jedné straně je více než žádoucí. Pakliže byste zůstali dlouho nečiní, vaše emoce by nabraly agresivní směr, zášť a stres. Je na čase přestat vyprávět vtipy, když přitom uvnitř sebe cítíte rozhodně něco jiného. Říkejte jen důležitá fakta a zachovejte v sobě klid. 

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Kozoroh 

Proč přehlížíte pocity jak ty vaše, tak i těch druhých? Čas plyne a vy se snažíte nějak se zabavit a rozptýlit. Ve skrytu duše očekáváte, že se situace vyřeší jakoby mávnutím proutku sama. Využijte čas se zastavit, usměrnit své myšlenky, aby nebloudily. Jen vy sami víte, že nastává volba mezi rozumem a intuicí a už nesnese další odklad. Možná je tu někdo, kdo vám chce pomoci, vyzpovídejte se místo toho, abyste řekli, vlez mi na záda, vždyť se nic neděje. Ulevte si na duši a usměrněte proud vašich myšlenek.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

 

Vodnář 

Čeká vás den plný inspirace, tvořivosti a nepřeberné množství nápadů. Budou přicházet impulsy a ty mohou na druhé působit, že musíte mít vše pod kontrolou a vyžadujete dokonalost.Tato tvůrčí a dynamická energie se dá využít tam, kde ostatní ještě tápají a vy je tímto nastavením dokážete inspirovat pro vlastní nápady. A zároveň přesvědčit druhé pro vaše cíle a záměry. Ve společnosti se budou propojovat kontakty a vytvářet společenské spojení. Proto se pusťte bez obav do finančních operací, které mají dlouhodobou perspektivu. 

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

 

Ryby

Nastává čas, kdy k velkému plusu událostí vy sami dojdete k uvědomění, že přišla chvíle, kdy se chtě nechtě budete muset vymanit z vězení, do kterého jste se uvěznili vy sami před svým okolím. Nebraňte se novým podnětům a nepropásněte šanci na vztah, který se vám může nabízet. Ztraceny budou jen povrchní hodnoty, ne ty zásadní. Kdo dokáže přijmout ztrátu zaměstnání, přátel a osudové otřesy, dosáhne životního průlomu. To vás dovede k uvědomění, že už vámi jen tak něco neotřese. Přijměte proto tyto změny, odstraňte obavy. Co se asi teď nastane?

Afirmace: Podléhám okolnostem a věřím, že se mohu vystavit znovu.

 

Karta dne k poslechu - Eso pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=utjyDZN0G_I 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 22. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Harmonie v Lásce, klid. 🎀 „Láska je duší světa, je harmonií vesmíru.“   Channing Pollock

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu