Zpět na články

Dnešní horoskop - 11. říjen 2024

Karta dne - Chytit druhou mízu, změna. „Každý začátek má v sobě nádech pomíjivosti, konec může znamenat i nový začátek. Každé loučení má v sobě nádech naděje dalšího setkání…“ —  Richard Pachman

Dnešní  horoskop  - 11. říjen   2024

Beran 

Návratem k jednoduchosti uděláte důležitý krok ve vývoji, To se týká způsobu života a komunikace bez vysvětlování. K tomu vás může přivést nápomocna vzpomínka na to, jak jste jednali spontánně jako děti, které mají radost ze života. Takto se máte chovat vy. Rajská zahrada je už na dohled, ještě vás čeká překročit zeď. To nebude snadné, ale stojí to za to. Dnes vyjde na povrch vše nepravé, nepravdivé. Ve vztahu to znamená, že budete nuceni postavit se tváří skrývané pravdě mezi partnery. 

Afirmace: Jsem spokojená/ý a věřím si.

Býk

Jste si vědomi toho, jak řešíte své oslabení a únavu? Ono i taková závislost na cukru se dá brát jako závislost. využijte příležitost a možnost uvědomění zapracovat na jeho zmírnění nebo odstranění. Stačí postupovat malými krůčky. Pozor na falešné jednání kolem vás. Ve vztahu si nenasazujte růžové brýle. Následný okamžik procitnutí by byl o to bolestivější. Špetka zdravé skepse přijde vhod a to zejména v oblasti vztahů. Jak to máte s dodržováním spánkového limitu? Spíte více jak osm hodin alespoň tři dni v týdnu? 

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Blíženci

Máte rádi cedulky před vchodem do bytu? Což taková, která zní, že rodina je základ státu? Navštivte své rodiče i prarodiče. Neměli byste zůstávat sami, ale zúčastnit se skupinových aktivit, rodinné sešlosti. V rodině máte možnost zažít pocit naplnění, šťastného domova, rodinné štěstí, a to nejen v oblasti vztahů, ale i ve finančních operacích, při uzavírání smluv, investic do rodinného majetku. Život vám sám přichystá to, co nejvíce potřebujete. Nabízí se materiální uspokojení, nová chuť do života, osvícení, zlepšení zdravotního stavu. V osobních vztazích se blýská na lepší časy.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Rak 

Váš páteční den bude ve znamení štěstí, budete se usmívat a možná vás proto někdo nazve věčným optimistou. To proto, že bude působit jako jedinec se silným vyzařováním. Neusněte ovšem na vavřínech a nezneužívejte svou moc. Váš úspěch z vás udělá úspěšného a sebevědomého člověka, který bude mít mnoho odhodlání pro další cestu k novým zítřkům. Svým úspěchem můžete vzbudit zájem okolí. Dospěli jste k uvědomění, že aby vztah vzkvétal, nesmí být v něm pocit svázanosti ani přehnaná kontrola. Blíží se k vám radostná zpráva nebo rozhovor. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Lev

Dnes vás to přivede k oblažujícímu prožitku, k úspěchu a uznání, kterému ale předcházely pochybnosti. To vše je sklízení úrody za vyvinuté úsilí v minulých dnech. Tento úspěch a ocenění vám dá sílu pokračovat dál v započatém díle. Buďte si jisti svým vítězstvím, jako když se rozhodnete předjíždět v levé stopě. Neustupujte od svého optimistického nastavení ani o krok zpět, tak dlouho jste čekali na uznání. Zrovna tak, jako umělci, kteří čekali na svoji šanci mohou dnes zazářit a být na vzestupu své slávy.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.  

Panna

Očekává se od vás, že budete tou osobou, která podporuje mír a dává lidi dohromady, usmiřuje je, hledá pohodu a mír. Jako rytíř, který přijede na bílém koni. To proto, že na vás čeká dobrá nálada a budete klidní a uvolnění. Takto se chovají romantici a snílci, pohodáři. Pocity štěstí vás budou povznášet, a to vás povede se dívat na věc vesele až zasněně. Máte se na co těšit. Proto neskrývejte své pocity a emoce a nechte je vyjít z vašeho nitra. Dělat, co vás baví a činí šťastným se mnohonásobně vyplatí a zúročí. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Váhy

Koukněte se na obrázek sochy Atlase. Ten nese starosti celého světa na svých bedrech. Abyste se takto nemuseli cítit i vy, je žádoucí nastolit odstup a nebrat si tolik práce a povinností, Uvědomte si, že nejste zodpovědní za všechny a za všechno okolo vás a zachovejte si jasnou mysl. Pokud žijete sami, nepřipadá vám to už jako věčnost? Hledáte z toho východisko, jak tuto situaci změnit? Pokud se opět vrátíte do své přirozenosti, pak máte možnost pochopit, z čeho pramení překážky v posunu a vnitřní napětí. Pak může pomalu odeznít stres, přetížení a ztráta energie. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Štír

Vaše schůzky s druhými nemusí být takové, na které jste zvyklí. U někoho se může projevit melancholická nálada a tu pak může projevovat jízlivými poznámkami na váš účet a bude vás chtít do jeho rozpoložení vtáhnout.  Buďte pozorovatelem. Teď, když víte, o co mu může jít, jděte si po svém. Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a jděte si po svém. Podaří-li se vám to, získáte čas a nadhled. Tímto chováním získáte z této situace mnohem více, než kdybyste se teď snažili obhájit.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Střelec

Je příhodný čas k uvědomění se postavit na vlastní nohy a neočekávat mnoho od svého okolí. Máte pocit vyhoření, mnoho situací okolo vás vám nedává smysl? Mohlo by to být proto, abyste si stanovili hranice a nesnažili se zavděčit okolí, že nepoužíváte slovíčko NE. Prožijte tento den na pohodu. Nepropadejte smutku, pokud ztratíte něco, co bylo pro vás důležité. Zavane nový vítr naděje a před vámi se otevřou nové obzory.

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Kozoroh

Nečekejte na víkend nebo na narozeniny. Využijte příznivé situace k uspořádání večírku, zorganizujte párty do pozdních hodin večera a dopřejete si skleničku kvalitního moku nebo ročníkového červeného vína. Nebo i k vám se dostane pozvánka na loučení se svobodou, ženský dýchánek či narození dítěte, úspěšné složení zkoušek. V každém případě by na oslavě měly být tři osoby, které si vzájemně pomáhají tím, že každá ovládá něco jiného a propojením vzniká něco nadpozemského. 

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Vodnář

Dojděte k uvědomění, že nemůžete partnera udržet silou a že se může stát, že vás právě pro toto chování následně opustí. Dáváním svobody druhým, ji dáte především sobě. Podívejte se svému strachu do očí a on se náhle rozplyne. Uklidňující hudba bude dnes váš věrný přítel. Je dobré naslouchat druhým a být jim dobrým rádcem. Vyjadřujte svobodně své pocity a stůjte přitom nohama na zemi. Využijte svou moudrost, intuici a srdečnost. Ve chvílích volna dělejte nějakého koníčka, který podpoří vaši kreativitu a zručnost. Už jste navštívili orientální tance? 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Ryby

Vaše pochybnosti vás snadno dokáží uvést do stavu, kdy byste nejraději vzali do zaječích. Negativní domněnky se mohou snadno stát skutečností, kdy by v jiný den zůstaly bez vaší pozornosti. Pak bude na místě si dát pozor na to jak a o kom přemýšlíte. A to i v případě, že byste se stali objektem kritiky. Vnitřní pravda volá po pozornosti.Tím se vám dostane poznání vnitřních mezí. Jedná se o to, že můžete být svědkem intrik, pomluv a snahy dostat se přes špinavost na druhém dál. Celá podstata ale spočívá v tom, zachovat klid. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Karta dne k poslechu - 8. pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=sc7_p28mFn4 

Kolektivní 🔮  výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 22. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Harmonie v Lásce, klid. 🎀 „Láska je duší světa, je harmonií vesmíru.“   Channing Pollock

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu