Zpět na články

Dnešní denní horoskop - 12. říjen 2024

Karta dne - Melancholie, vzpomínky. „A byl jsem tak mladý a ponořen do pošetilosti... Já zamiloval jsem se do melancholie.“ —  Edgar Allan Poe

Dnešní denní  horoskop - 12. říjen  2024

Beran

Je možné, že se k vám dostanou takové situace, že se ocitnete v konfliktu, až boji. Takže by mohl nastat vnitřní, sám se sebou nebo přátelský či pracovní. Mějte na paměti, že hádky nic nevyřeší, naopak ani zmizení do ústraní. Pokud se nenecháte odradit a nedostane se vám docenění, buďte ten, kdo sám sobě uznání dá, že jste vydrželi až do konce. Zkuste propustit předsudky a rozhodněte se, že uděláte těmto dohadům konec jednou pro vždy. Nápomocna bude upřímná komunikace a odhodlání.

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Býk

Kupte si kytici nebo nějakému milovanému člověku. Posouváte-li už dlouho něco nepříjemného, třeba nějaký telefonický rozhovor, vyřiďte ho právě teď. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k vítězství, spokojenosti a radosti, prožíváné v okruhu svých blízkých. Den vhodný k rekonstrukci bytu, setkávání s bližními, k zábavě, oslavám, sdružování se s přáteli. Vydat se někam s přáteli, kde si dáte sklenku vínka. Na druhou stranu je dobré si uvědomit, že není dobré svou péči a starost o druhé přehánět a tím zanedbávat sebe. Přílišná péče je někdy pro druhé spíš přítěží.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Blíženci

Pokud vás láká umění finanční obratnosti či umění investování, máte šanci porozumět těmto principům. Pak využijte volna a vyhledejte studium nebo seminář na toto téma. Nenechte se odradit od vašeho nastavení životního stylu, profesního postupu a řádu. Ženy by měly shledat svůj pohled na svého otce jako snahu vidět v něm perfektního muže. Tento pohled je pak může nutit bojovat se svými energiemi, vedoucí k přesvědčení o nedostatečnosti partnera. 

Čakra dne - solar plexus.

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Rak

A je tady pro vás pozitivní předpověď, která oznamuje, že jste si vystavěli dobrý základ k uskutečnění skvělé budoucnosti příštích dní. Takto se chovají ti, co jsou ukotveni pevně nohama na zemi. Úspěch je připraven se projevit ve všech oblastech, zejména v kariéře, Lásce a duševní pohodě za předpokladu, že udržíte rovnováhu mezi plánováním a zdravým riskem. Pro opačné pohlaví budete neodolatelní.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Lev

Víkend se dá využít i k tomu, že zaujmete jiný pohled na zažité konvence. Tímto počinem se dá odstartovat více svobody a nezávislosti. Pak nebuďte zaskočeni, že to povede k tomu, že vás to bude nutit opustit ty, kteří vám nerozumí a ani nechtěli rozumět. Jejich pohled může být pak na vás takový, že jste pošetilec, až blázen. A tím si dovolte pro tento den být. Dělejte věci spontánně, bez zábran.  

Afirmace: Následuji hlas svého srdce.

Panna

Volný den může být pro vás zásadní, vaše chování by mělo být podmíněno slušností, spravedlností a čestností. V opačném případě by se vám mohlo stát, že všichni okolo pojedou nepovolenou rychlostí a kontrola si vybere zrovna váš vůz. Pak můžete nabýt dojmu, že spravedlnost je pro někoho nakloněna a druhému se může zdát, že osud stojí proti němu. Miska vah musí být v rovnováze, takže můžete být zbaveni trestu, avšak vina vám uvnitř sebe sama zůstane. Věnujte dnes péči svému obydlí. Po koupi něčeho nového, třeba podzimní nebo vánoční výzdoby nezapomeňte na rovnováhu a něčeho zbytečného, co jste již více jak rok nepoužili věnujte třeba Charitě. 

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Váhy

Buďte pro druhé příkladem a směřujte je správným směrem, aby nesešli z cesty. I vy budete pod dohledem vyšší síly, proto se nenechte vmanipulovat do nekalých praktik a svodů z vaší cesty. Bylo by dobré uctívat i duchovní zákony a rituály, jako je třeba pocit vděčnosti za to, co už máte a také poděkování před stolováním. Na oplátku se k vám může dostat  podnětná rada od nějaké autority, učitele, rádce. Vděk se dá projevit i dlouhodobému kamarádovi, vždyť dobrých přátel není nikdy nazbyt. 

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Štír

Pokud se na chvíli zastavíte a zasníte, vždyť je tu volný den, pak se nenechte zaskočit, pokud by se dostavil pocit ohrožení kvůli něčemu, co jste kdysi prožili a zanechalo vám to šrámy na duši. Nenechte tyto emoce, aby vás zahnali do kouta a vy jste se vůči svému okolí chovali jako zbytečný drsňák, kvůli obraně. Teď už je to o něčem jiném, už pro vás výzvou. Ta je o tom neopakovat stejné chyby. Vyneste světlo z temnoty.

Střelec

Vaše nálada je skvělá, máte radost ze všeho, co jste dosáhli. To se dá ocenit a oslavit, pak se večer oddejte radovánkám, pozvěte přátele na oslavu nebo si zajděte na skleničku dobrého vínka. Pokud zvolíte správnou míru motivace a inspirace, dá se očekávat odměna. Zajděte si do divadla, na premiéru kina s přáteli. Buďte dnes pozitivní a ti, co rozdávají radost, nezůstane to bez povšimnutí.Vaše zdravotní stránka je na vzestupu.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Kozoroh

Jste ten, kdo se živí klepy a pomluvami? Budou se okolo vás pohybovat ti, co se jimi rádi živí a jsou pod taktovkou skrytých pohnutek. Na první dojem mohou působit jako přátelská osoba, ale ve skrytu duše čekají na vaše jakékoliv zaškobrtnutí. Obhajte sami sebe, berte to jako výzvu, ten kdo je ve střehu a je připraven, má velké šance z této situace projít bez úhony a poučen do dalších dní.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Vodnář

Možná jste byli kdysi dávno v opozici vůči ostatním a ještě stále v sobě umrtvujete důležitou část své osobnosti. Byla to vaše neochota riskovat nějaký vztah? Ve vašem partnerství to pak vypadá tak, že jeden z partnerů se neoddává tomu druhému nebo se před ním emocionálně uzavírá. A ten druhý to pak vnímá, že mu to způsobuje pocit samoty. Je na čase si vyjasnit okolnosti a neuzavírat se do sebe. Cesta, jak z toho ven je na blízku, stačí se jen rozhodnout pro změnu a nedávat vinu pouze druhým. 

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Ryby

Zastávejte a prosazujte pravdu, protože vás to nejspíš dovede k situaci, kdy se k vám dostane spravedlnost a nutnost čestné řešení. Nejspíš budete sobě i druhým soudcem, buďte spravedlivost sama. Nechť prochází skrze vás. V oblasti zdraví je dobré nastavit lehčí stravování a zvýšit fyzickou aktivitu, třeba jen tím, že dnes vyměníte výtah za chůzi do schodů. Zkuste se řídit rčením Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá a nebo Co zasel, to sklidil. Věnujte dnes péči svému obydlí, pokud si koupíte do domu něco nového, nějakou vánoční výzdobu, nezapomeňte na rovnováhu a něčeho zbytečného, co jste již více jak rok nepoužili, toho se zbavte.

Afirmace: Věřím ve vyšší spravedlnost, která vše vyrovnává.

Karta dne k poslechu -  5.pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=mJZ8v7vQf_8 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 22. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Harmonie v Lásce, klid. 🎀 „Láska je duší světa, je harmonií vesmíru.“   Channing Pollock

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu