Zpět na články

Jaký bude týden od 14. 10. 2024 do 20. 10. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Moudra z Diáře 2024: Nevěř tomu, kdo tě jednou napálil. Dej si pozor na přítele, s nímž ses usmířil. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 14. 10.  2024 do 20. 10. 2024  podle kartářky

Berani

Odložte zbytečnou skromnost a publikujte zkušenosti získané na cestách, výsledky experimentování a výzkumů, navažte další důležité kontakty, propagujte se. Máte před sebou zvýšení platu, takže se seznamte s novými módními trendy a obměňte šatník. Každou sobotu až do konce kalendářního roku se snažte trávit ve společnosti, zde zdůrazněte svůj humor, všestrannost, svoji osobnost a fyzickou přitažlivost. Díky šťastným náhodám se dostanete do blízkosti vlivných osobností. V tomto týdnu buďte balancovat mezi leností a pracovitostí. V období nicnedělání si čtěte, poslouchejte hudbu, objednejte se na kosmetiku nebo masáž.

Býci

Otočte se zády k lidem, kteří se staví proti vám. Důvodem jejich postoje není nic jiného než obyčejná závist. Nákupem vánočních dárků si uděláte pořádnou díru do rozpočtu. Setkáte se s bývalou láskou, na klidnějším místě si problematické okamžiky vyříkáte. Ovšem znepokojivé vzpomínky budou převažovat. Budete muset zatnout zuby, abyste se v relativním klidu po vypité kávě nebo sklence vína pokojně rozešli. Své kolegy příliš nekritizujte, mírněte se i v upovídanosti. Fyzicky i duchovně vás bude přitahovat zrozenec v Beranu.

Blíženci

Trápí vás nějaké temné myšlenky? Sepište si je večer na papír a nechejte myšlenky, aby se přes noc mezi sebou pohádaly, zkrátka je necháte přes noc vydusit. A příští ráno je z papíru vygumujete nebo papír spálíte. A tak se jednoduše toho, co vás tísní, zbavíte. Tvůrčí projekty, které připravujete a které zůstávaly dlouho skryty, můžete konečně představit veřejnosti. Samozřejmě svoje úsilí budete muset podpořit ústně i písemně. Možná budete požádáni o rozhovor pro rozhlas nebo pro televizi. Někteří zrozenci začnou pomýšlet i na svůj vlastní pořad. Osobní život ale bude skomírat. Pracovní povinnosti budou mít přednost před vším ostatním.

Raci

Pozornost bude zaměřena především na domácí záležitosti. Pokud jste sami, může být na obzoru nová známost nebo manželství. Objevíte v sobě zájem o hudbu a další oblasti umění, ale i o umělecké a luxusní předměty. Bude vás provážet myšlenka – že život je přece jen krásný. Bude vás přitahovat tajemno a východní léčitelství.  Neotálejte s úklidem půdy, zahrady, sklepa.  Nepotřebných věcí se rychle zbavte.

V případě, že na vás dolehnou starosti a chcete se jich zbavit, začněte silně tleskat a mněte si ruce. Třeba se vám trochu uleví.

Lvi

Nějaké nečekané události zmaří váš záměr ohledně trávení volného času nebo dovolené. Pokud vás postihnou drobné nezdary, uchovejte si svou víru, své sebevědomí, protože zdánlivé prohry se obrátí ve váš prospěch. Jestli jste sami, máte naději potkat někoho, kdo se vám v budoucnu stane velmi blízkým. Mladí lidé u svátečně prostřeného stolu vám rozzáří podzimní den. Máte pocit, že se některých nepříjemných lidí potřebujete zbavit? Při jednání s nimi si hoďte přes rameno špetku soli a bez ohlédnutí odejděte.

Panny

Rozhodnete-li se držet dietu, bude zanedlouho váš vzhled lichotivě hodnocen a někteří lidé řeknou, že nejenže vypadáte jinak, ale výrazněji a čistěji zní i váš hlas. Středem pozornosti budou především vaši potomci. Možná budete požádáni o jejich příležitostné hlídání. Začněte se více starat o své klouby. Víte, že žalmy, písně Starého zákona, nalezly cestu do rituálů bílé magie? Největší ochrannou moc má žalm číslo 23. Vyhledejte si ho,  a co nejčastěji zpívejte. Žalm číslo 35 potlačuje negativní sílu. Podobnou ochranu, jako žalm č. 23, vám může poskytnout též žalm číslo 91.

Váhy

Utečte od unavujících každodenních povinností. Zvolte termály, masáže, odpočinete si. Pozorně budete sledovat ceny stavebních materiálů, uvažujete o přístavbě domu nebo úpravě bytu. Nepodceňujte úklid garáže, vyhoďte veškerou veteš. Potřebujete-li se co nedříve a definitivně  zbavit nějaké osoby, která je na vás citově závislá, případně vás vydírá, zkuste následující kouzlo: vezměte si delší červenou šňůru, na ní udělejte několik uzlů a šňůru oviňte kolem stromu. Ráno a večer šňůru posypejte troškou soli. Za týden šňůru ze stromu odvažte a spalte.

Štíři

Hádka a hustá atmosféra se objeví na vašem pracovišti kvůli plánovaným změnám a propouštění zaměstnanců. Kolegové, kteří se vrátí z dovolené, budou hodně překvapeni. Ve skupině, které kolem sebe šíří špatnou náladu a dělá rozbroje, se raději moc nepohybujte. Zbytečně byste se  trápili něčím, co stejně nezměníte. I když vás osobně se pravděpodobně současné změny příliš nedotknou, raději se pro jistotu poohlížejte po něčem jiném. Vaše zdraví je stabilní, važte si toho. Připoutejte se úžeji ke své druhé polovičce a radujte se, když uvidíte, jak z  jejích očí i z očí vašich příbuzných bude zářit a svítit štěstí.

Střelci

Ve společnosti a ve veřejném životě se cítíte jako ryba ve vodě. Důležité informace i peníze se pohrnou směrem k vám. Někteří zrozenci se budou věnovat charitativní činnosti a pomáhat s programy, které jsou určeny k řešení problémů s drogami a zločinností. Váš majetek opět vzroste. Posun dál, který byl dosud stále zastřen v mlze, se najednou rychle nastartuje. Pozvánky, významní lidé, různé organizace a instituce budou usilovat o vaši přízeň. Konečně dojde k naplnění lásky s Beranem. Milostný cit vzplane naplno a přinese vám oběma radost a potěšení.

Kozorozi

Máte skvělou intuici, vynikáte v dlouhodobém plánování a v oblastech, které jsou spojeny s výhledy do budoucna. Váš kariérní postup ovlivní setkání s cizími lidmi, s nimiž však máte mnoho společných zájmů. Potkáte se v rámci plnění pracovních povinností. Volný čas byste měli skloubit s činností nějakých klubových organizací. Dávejte si pozor na své zdraví, mohli byste se nakazit lehčí virózou. Někdo vás bude nutit k aktivitě, která vám nic neříká. Odmítněte a za svým rozhodnutím stůjte. Do vašeho slovníku by měla častěji patřit slova – nechci, neudělám.

Vodnáři

Začněte hlouběji studovat obor finančnictví. Možná by bylo moudré předplatit si  periodika, která se tímto oborem zabývají. Můžete rovněž diskutovat s někým, kdo tento obor vyučuje na vysoké škole. Hlavně o svých budoucích plánech nemluvte s neznámými lidmi a na nesprávném místě. Chraňte si svoji minulost, zbytečně o ní nehovořte. Rovněž není vhodné vzpomínat ve společnosti na své bývalé lásky. S autem se co nejdříve dostavte do servisu na technickou kontrolu. Vypadá to tak, že auto už je téměř na odpis a budete muset jezdit veřejnou dopravou nebo si koupit auto nové.

Ryby

Změny ve vašem životě se budou odehrávat rychlostí blesku. Vylepší se vaše postavení v zaměstnání, máte otevřenou cestu vpřed. Očekávaným těhotenství překvapíte a potěšíte své nejbližší. Budou se radovat s vámi. Budete pověřeni vybíráním příspěvků na dobročinné účely. Hlavně pohlídejte, aby celou částku obdržela konkrétní osoba – pěkně z ruky do ruky. Naplánujte si nějaký adventní zájezd a spojte ho s vánočním nákupem trochu jiného sortimentu, než jaký se prodává u nás.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 7. 10. 2024 do 13. 10. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Pro všechna znamení zvěrokruhu jsou uvedeny rady. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu