Zpět na články

Dnešní denní horoskop - 17 . říjen 2024

Karta dne - Dělat z komára velblouda. Péče o nohy. 🎀 „Je to ten typ, který dělá hory z komára a pak prodává horolezecké vybavení.“ —  Ivern Ball 🎀

Dnešní denní  horoskop - 17 . říjen  2024

Beran

Pomůže-li vám to, oplačte to, co jste ztratili a uvědomte si, že pozdě bycha honiti. Nastane další postup a tím je těšit se na nové okamžiky, protože se uvolnilo místo pro něco nového. Je to proces sebepoznávání. Prozkoumejte situaci, která vás zarmoutila a přehodnoťte své chování tak, abyste příště podobnou chybu neboli životní zkušenost už nemuseli prožívat znovu. A to je ta druhá stránka pohledu na věc.  

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Býk

Dost možná se vám konečně podaří rozklíčovat širší souvislosti toho, co se děje okolo vás. Je to jako byste se pro tento den stali vizionáři. Pro ty, jež se potýkali s nemocí se otevře naděje na uzdravení, oznamuje splnění přání a tužeb a odchod veškeré negativity. Co pro ty musíte udělat vy sami je se zbavit toxických lidí, kteří nejsou na vlně pohody. Stres by měl nenápadně odejít. Prosvětlete druhým tento den, jsou i tací, co jsou na tom hůře a nedokáží si říct o pomoc.

Afirmace: Jsem naplněn/a a mám dostatek energie.

Blíženci

Konkurence nikdy nespí a vy se ocitnete na vlně bojovnosti, riskování se schopností se prosadit. Pak je na místě stát si pevně za svým stanoviskem, a to především v zaměstnání, kde bude potřeba se obhájit a nutnost udržení si dosažené pozice. Možná budou rivalové ve vašem okolí v převaze, někdo vám bude chtít podrazit židli a vyvést z rovnováhy. Je to zkouška vaší odvahy. Jedinec však nečekaně zvítězí oproti většině. V oblasti zdraví si dejte pozor, abyste se příliš nepozorovali a nebrečeli nad každou bolístkou.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Rak

Začínáte právě nový vztah? Bylo by potřeba zjistit, zda má dotyčná osoba vyřešenou minulost a může si stavět základy na zelené louce. Je žádoucí stavět na jistotě. Strach o vaše dosavadní místo v zaměstnání může způsobit, že budete sami sobě nepřítelem a ohrozit svou existenci. Pokud jste se chtěli dostat příliš vysoko, dá se předpokládat osudový zvrat a nečekané změny. Něco, čeho jste kdysi dosáhli může být zmařeno a znovu být obnoveno na základě získaných zkušeností. Těšte se na vše nové, přivítejte změnu. 

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Lev

Bude potřeba se propojit s nebem i zemí. To znamená v praktických záležitostech stát pevně nohama na zemi a v citové oblasti zapojit srdce. Pak se vám podaří s nadhledem řešit vaše životní úkoly, budete součástí Universa. K tomu využijte odhodlání a vůle, abyste mohli začít realizovat vaše přání a touhy. Zajímá vás magie a máte zájem o výklad karet? Objednete se na výklad. Ti, kdo uvažují o samostatném podnikání mají dnes na růžích ustláno. 

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Panna

Kde stále zvažujete? Čeká vás důležité rozhodnutí, nějaký zásadní krok, možná k větší samostatnosti, hledání svého bydlení, udělat příkoří v rodině mezi generacemi. Bude to možná náročné, ale povede vás to k jasnému vyjádření na základě citového rozhodnutí. Okolí bude vnímat vaši srdečnost. Budete-li mít v rovnováze příjem a výdej energie, je zde velký předpoklad k tělesnému i duševnímu zdraví a pohodě. Nezadaní mají šanci potkat svou Lásku. 

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla.

Váhy

Byli jste to vy, kdo žádal o povýšení, zúčastnili jste se konkurzu nebo jste v novém partnerském vztahu a pochybujete, zda jste pro partnera ten jediný, jediná? Pak je tu radostná zpráva, že i když to tak z počátku nebude vypadat, budete ve výhodě oproti druhým. Důležité je mít vysokou míru sebevědomí, které by z vás mělo vyzařovat. Tím ostatní snáze přesvědčíte o vašich přednostech.  

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Štír

Nepálí vás už dobré bydlo? Využijte přízně tohoto dne, který je ideální k odstartování nových projektů, úkolů. Získáváte rádi nové poznatky a moudrosti? Chodili jste rádi do školy právě proto, že jste se dozvěděli něco nového? Začněte se sebevzdělávat, třeba docházením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo si najděte kurz s podtextem vašich koníčků. Jedná se o vše, co vás může posunout o pracovní stupínek výše. Sledujte svůj cíl a důvěřujte svým schopnostem.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím, důvěřuji.

Střelec

Posvícení je za námi a teď bude si bude potřeba najít chvilku na to, abyste dokázali přijmout porážku, prohru a strach ze ztráty. Možná budete čelit pomluvám, závisti, pocitu, že spravedlnost se k vám otočila zády. Dovolíte si přijmout skutečnost, že není šprochu, by nebylo pravdy trochu? Berte zjištění s nadhledem. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Kozoroh

Možná máte v blízkosti soupeře nebo budete vtažení do nepříjemností s příbuznými. Špičkování nikomu na náladě nepřidá. Je nad slunce jasné, že byste si tento den uměli představit jinak, než se dobrovolně nechat zatáhnout do dramatických situací. Nenechte se připravit o energii a řekněte si, že nic netrvá věčně. Tato rušivá síla se potřebuje projevit a útěchou pro vás může být to, že to nepotrvá navždy. Zítra už na vás bude čekat jiná výzva.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii s partnerem.

Vodnář

Zaměřte svou vnímavost k realitě. To znamená, že je potřeba nasměrovat své záležitosti ve správnou dobu do konce a tam, kde je potřeba ještě vyčkat, tak učinit. Jaký máte vztah ke hmotě? Některé ženy by mohly dojít k uvědomění, zda se necítí jako pták, který zpívá ve zlaté kleci. Je pro vás domácí zabezpečení přednější nežli porozumění s partnerem? Dokážete rozpoznat bohatství, které vás obklopuje? Věříte v sázky a Fortunu? 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou mu otevřeni. 

Ryby

Buďte si vědomi své síly, máte na to, abyste se postavili čelem vašim fantaziím, obavám, které se budou chtít dostat na povrch. Pak by vás snadno mohla minulost zneklidňovat. Překročte své hranice, najděte v sobě odvahu a obhajte se před svým okolím i partnerem. Tím možná dojde i k uvědomění, že jste v pozici, kdy se bráníte novým poznatkům a zkušenostem. Mějte se na pozoru, abyste se nechovali egocentricky a nevychlouvali se před svým okolím. I kdyby to bylo jen k vlastní obraně. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Karta dne k poslechu - 5. peněz  - https://www.youtube.com/watch?v=43d5XN5f4Yw 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 18. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Obranný postoj, nedůvěra 🎀 „Kdo ztratil důvěru, nemůže již nic víc ztratit.“ FIDEM QUI PERDIT, NIL POTEST ULTRA PERDERE. —  Latinské přísloví

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu