Zpět na články

Dnešní denní horoskop pro všechna znamení - 21. 10. 2024

Karta dne - Bohatý obchodník, prosperita.  🎀 „Je lepší bohatě žít, než bohatě zemřít.“ —  Samuel Johnson

Dnešní denní horoskop pro všechna znamení - 21. 10. 2024

Beran

Ne jeden král měl svého šaška, který uměl bavit nejen krále i dvořany, ale vynikal i tím, že našel řešení tam, kde jiní selhali. Vzpomínáte na Tajtrlíka? A těmito vlastnostmi můžete oplývat zrovna vy, pak jich využijte ku prospěchu všech. Buďte věcní, činorodí, motivujte druhé k nejlepším výsledkům, obzvláště, zastáváte-li vedoucí pozici. Chcete začít s podnikáním? Položte stavební kámen právě teď. Za předpokladu čistého jednání a bez zneužívání svého okolí k vlastnímu prospěchu. 

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

 

Býk

Zajistěte sobě a své rodině materiální zabezpečení. K tomu vám přijde vhod váš důvtip, loajalita, smysl pro zodpovědnost. Ekonomické výkyvy by vám neměly způsobit vrásky na čele, vždyť to není poprvé, co jste slyšeli o propadu na burze nebo při obchodování. Vy jste přece býk a ten nejlépe ví, že je dobré mít někde skryté rezervy. Nejvíce budou prosperovat oblasti obchodu, zemědělství, zdravotnictví. Koho čeká operace, ať projeví silnou vůli v její zdárné provedení. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Blíženci

Výzva tohoto prvního pracovního dne v novém týdnu je takového rázu, že by bylo dobré dojít k uvědomění, jak to máte s pohledem na rodinné bohatství. Zda pro vás znamená jen hmotné objekty a dědictví nebo i rozpoznání, že vaše jmění a kapitál se taktéž dá objevit i v maličkostech všedního dne. Životní shon vede k přehlížení krásných drobností. V zaměstnání se nabízí skvělé příjmy, takže úspěch hmotný, ale i ten duchovní v podobě uvědomění si, že jste na místě, které vám dělá dobře. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Rak

Zažijete pocit, že jste ve svém vnitřním světě, to se může projevit, že budou vystupovat na povrch vaše vnitřní obrazy, fantazie. Takže bude na místě si zvědomit vaše přání a současně obavy. Zaujměte kladnou pozici k neviditelným silám, přírodě a ženskosti. Všímejte si vnuknutí. Následné vedení tohoto smyslu vás povedou k vyššímu dobru. Večer je vhodná úplňková meditace a také ta na pročištění vztahu se svou matkou v prenatálu.

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

 

Lev

Přichází jisté upozornění, být na pozoru, a to hlavně před sebou samotnými, protože okolnosti ukazují, že si nejste vědomi toho, že se přepínáte a jste vyčerpáni. Uvnitř vás je skrytý plamínek, který vám umožní rozpoznat vaše silné a slabé stránky. Svou myslí ho dokážete zažehnout. Sledujte, jaké nástrahy okolo vás číhají. Jde o prověrku vaší víry v situaci, kterou si berete za svou a věříte jí. Ten, kdo je odvážný a vytrvalý překoná i nepřízeň osudu. Proto zpomalte, ale nevzdávejte se před cílem.  


Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.


Panna

Jsou chvíle, kdy si zamyslíme a zvoláme, kdyby se tak dal vrátit čas a kdyby nebylo kdyby! Vesmír vás vyslyšel a dostala se k vám druhá šance, kterou můžete své resty napravit. Rozhodněte se odhalit pravdu i za takovou cenu, že odložíte svou starou kůži a půjdete věcem pod povrch, až na dřeň. Následně se dostaví dojem, že jste znovuzrození. Zkuste svého partnera brát takového jaký je, bez kritiky a přijměte jeho klady i zápory. Řekněte mu, jak se ve vztahu cítíte a pozvedněte váš vztah. 

Afirmace: Všechno je jak má být.

Váhy

Teď už víte, že jste na správné cestě. Ta by vás měla dovést ke skvělé budoucnosti, protože jste si k této skutečnosti vystavěli pevné základy. Zůstaňte optimistkou a doufejte jen v ten nejlepší průběh událostí. Ten, kdo vystoupal až na vrchol, může oproti těm, co se drží při zemi sledovat svět s nadhledem. Dnes mohou vzniknout sňatky z rozumu jak za dávných dob.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

 

Štír

Přišel čas na nucenou nečinnost. Nechte dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka, ani trávy. Na plody své práce si budete muset ještě nějakou dobu počkat. Takto vypadá mravenčí píle a výzva k trpělivosti. A pak přijde okamžik, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdybyste za současné situace bojovali s větrnými mlýny. Přehnanou aktivitou s cílem urychlit vývoj a běh událostí by mohlo vzniknout riziko pádu a neúspěch při jinak doposud slibném vývoji a průběhu situace. Proč byste stahovali kalhoty, když brod je ještě v nedohlednu?

Afirmace pro tento den : Spočívám v pravdě.

 

Střelec

Proč zapíráte sebe sama, nasadili jste si masku a snažíte se zalíbit okolí? Další dny si v zaměstnání neberte tolik úkolů, protože vám velká zodpovědnost odebírá energii a vzniká vnitřní napětí. Pokud se stanete přirození a autentičtí, můžete pochopit, z čeho pramení překážky. V tento den by se vám mohlo ulevit, protože může přijít nenadálé ukončení něčeho, co vás dlouho trápilo. Možná řeknete bez rozmyšlení sbohem a šáteček. Výsledek může být odlišný od toho, co jste očekávali, ale to může být zrovna to nejlepší, co se mohlo stát, protože s tím odejde veškeré napětí. Jak se říká dvakrát měř, jednou řež, proto nebuďte zbrklí, abyste něco neuváženě nehodili přes palubu.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Kozoroh

Máte na to, abyste se osvobodili od nepotřebného nastavení a tím se dostali do nebeských výšin, co se týče prožívání citů. Očekává se od vás, že budete tou, která upřednostňuje mír a dává lidi dohromady, usmiřuje je. Můžete být v opojení, že jste potkali prince na bílém koni nebo, že jste se ocitli v sedmém nebi. Proto neskrývejte své pocity a emoce a nechte je vyjít z vašeho nitra. Je však dobré míti jasno, zda stojíte o vážný vztah nebo jen o dočasného milence. Cestujte i do míst, kde není potřeba utrácet. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Vodnář

Co by mělo být pro vás nejlepší řešení pokud tápete je vzít za svou radu vnímavého muže, který dá na svou intuici. Důvěřujte mu, řekněte o co se jedná a nechte ho vtáhnout do situace, aby se mohl angažovat. Vydejte se na cestu za věděním, které není přístupné intelektu, nýbrž tomu, kdo naslouchá svému šestému smyslu a hlubokým vnitřním citům. Dovolte si být snílkem, sněte své sny, prověřte mýty, které vás zajímaly.  Ty se dají uplatnit se v oblasti umění, kultuře, kreativitě.

Čakra dne - sakrální, křížová.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.


 Ryby

Ať jste tou, kdo nepotřebuje druhé odsuzovat, soudit či pomlouvat. Vaším nejlepším rádcem a společníkem bude vaše srdce, představivost a intuice. To pro vás může znamenat šanci najít harmonii, vnitřní klid a mír a nejvyšší štěstí. Oddejte se Lásce, bude všude okolo vás, kde si ji připustíte vidět. Máte jedinečnou možnost zažít mystérium Lásky a nechat se nést na vlně vedoucí k pocitu harmonie a naplnění. Mohou se k vám dostat neobvyklé a nečekané nabídky na nové bydlení nebo nová pracovní pozice. 

MC Erik A Barbara - Ked pride laska

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Video k poslechu- Král pentaklů - https://www.youtube.com/watch?v=lOcTR6FTbWA 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 22. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Harmonie v Lásce, klid. 🎀 „Láska je duší světa, je harmonií vesmíru.“   Channing Pollock

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu