Zpět na články

Jaký bude týden od 21. 10. 2024 do 27. 10. 2024 podle kartářky a runových karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle runových karet. Runám se přičítá božský původ. Podle starých severských ság je lidstvu seslal bůh Odin. Runové karty patří k velice informativním zdrojům, zejména tehdy, když potřebujete získat přehled o nějaké situaci. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 21. 10.  2024 do 27. 10. 2024  podle kartářky a runových karet

Berani:

Gyfu, Týr, Rad

Získávání darů na všech úrovních. Peníze, přízeň okolí, soudržnost rodiny, silně zakořeněné a prosperující partnerské vztahy. Co ze sebe vydáváte, to dostáváte mnohonásobně zpět. Nezapomínejte vždy dodržovat sliby. Máte před sebou novou zajímavou aktivitu, nezadaní pak potkají vitálního a vzrušujícího partnera nebo partnerku. Připravte se na hektické období. Telefonáty, pozvání na společenské akce, různé pochůzky. Chcete-li se zbavit nějaké negativně založené osoby, nakreslete si runu Rad na kousek papíru a ten noste stále při sobě.

Býci:

Peorth, Dag, Odal

První vytažená runová karta vám přináší úspěch a štěstí v situaci, kterou právě řešíte. Náhody, které vás potkávají, jsou osudové, hlavně si všímejte spojitosti mezi nimi. Očekávejte skvělý partnerský vztah, v němž zaplanou také vášně. U některých zrozenců je naděje na těhotenství. Připravit se můžete na nečekaný příjem peněz, vrácení půjčky, za přiměřenou cenu objevíte předmět, po němž jste už dlouho toužili. Získáte vzrušující informace o někom, kdo vám už dlouho leží v žaludku. Už víte, že pravdu máte vy, a ne někdo jiný.

Blíženci:

Haegl, Man, Algiz

Připravte se na nečekané změny. Plány se zhroutí jako domeček z karet, všechno bude jinak. V případě, že chcete zahájit nějaký projekt, raději svůj plán odložte alespoň o dva měsíce. Odklad ale neberte jako kletbu, ale jako požehnání. Své dovednosti a nápady dovedete časem  na vyšší úroveň. Zúčastníte se zahraniční cesty a i tam načerpáte plno inspirace. Pracovní úspěšnost, psychickou harmonii, zájem o studium, bystrost a moudrost. To vše můžete získat a tím si zajistit pověst vyvoleného a výjimečného člověka. Týmové práci se budete vyhýbat, raději budete pracovat sólo.

Raci:

Ing, Eh, Jera

Odpočívejte, máte před sebou hodně slavnostních událostí: svatby, křtiny,

návštěvy. Čekají vás pozitivní změny: změna v kariéře, cestování, výměna domu nebo bytu. Mějte oči otevřené a přivítejte s úsměvem vše, co vám život přinese: nové přátele, lásku, obchodní partnerství, nové zkušenosti. Karty vás vybízejí k tomu, abyste více oceňovali bohatost života v obdobích, kdy cítíte malomyslnost a sklíčenost. Pro spokojený život potřebujete vztah, v němž se cítíte harmonicky, vyrovnaně. Pozor na střídání nálad.

Lvi:

Odal, Úr, Lagus

Řešíte nebo budete řešit záležitosti domácího krbu i možnosti dědictví. Domov je místo, kde jste spokojeni, vychutnáváte si plody dřívější usilovné práce. Máte před sebou pohodové dny, které strávíte mezi těmi, kteří vás mají rádi. Starší členové rodiny se postupně uzdravují, v rámci příbuzenstva se posilují vazby. Budete požádáni, abyste vstoupili do nějakého klubu nebo organizace. Rovněž se rozhodnete pravidelně docházet do cvičení nebo do jógy. Chcete-li začít podnikat v řemeslné činnosti, nakreslete si runu Odal na papír a ten noste stále při sobě. Bude se vám dařit.

Panny:

Cen, Algiz, Feoh

Můžete vyrazit tam, kam chcete, můžete se rovněž pustit do všeho, co vás zajímá. Je ztráta času nedělat vůbec nic. Nastartujte své aktivity, nakoukněte aspoň jedním okem do esoterických věd, požádejte o nové nápady své předky. O tom, k čemu směřujete, s nikým nemluvte, taky nikomu nedovolte, aby vám radil nebo řídil váš život. Sílu karty Cen můžete znásobit spojením s runou Rad. Obě namalované runy mějte stále při sobě jako talisman. Amulet pomáhá studentům, nemocným lidem, podnikatelům. Ale pozor, talisman sice zažehnává potíže, ale už je neřeší. Tady musíte nastoupit vy.

Váhy:

Wyn, Sol, Dag

První vytažená runová karta vám přináší samé dobré zprávy. Uvědomujete si důležitost pevně stmelené rodiny, na kterou se můžete v kritických okamžicích vždy spolehnout. Nakreslete si tuto runu a přivoláte k sobě blahobyt, úspěch a harmonii ve vztazích. Máte-li zájem změnit působiště nebo práci, podaří se vám to. Pryč jsou obavy, deprese, chaos. Do vázy si vložte větvičku jmelí. Lidé mnoha kultur považovali jmelí za posvátné a používali ho k různým účelům. Ochrání váš dům před bleskem, dodává vašemu tělu léčivou energii, je symbolem míru, takže by se vám měly vyhnout hádky.

Štíři:

Isa, Wyn, Éoh

Žijete velmi hekticky, je třeba zvolnit tempo, případně se zcela zastavit. Jste unaveni po těžké zkoušce, po namáhavé práci, po ochlazení citového vztahu. Připravte se na nečinnost, lenošení, podřimování. Zamyslete se nad tím, ve kterých oblastech života je třeba změnit režim, a hlavně zvolnit. Z hlediska časového rozpětí se jedná o dobu, která je spojena s číslem tři. Mohou to být tři dny, tři týdny, ale i tři měsíce. Nepříznivé období může být u některých zrozenců spojeno s neplodností nebo nedostatkem financí. Především je třeba hledat cíl, který by váš život zaplnil výzvami.

Střelci:

Thorn, Nyd, Gyfu

Jste pod mocnou ochranou, bohové vám pomáhají odvrátit všechny škodlivé vlivy. Akce, které jsou namířeny proti vám, jsou odsouzeny k nezdaru. Jako blesk z čistého nebe k vám přichází změna. Musíte být velmi opatrní ve slovech i v činech. Na stres a potíže reagujte trpělivostí. Nemá cenu něco okamžitě řešit, lepší je vyčkat a zaujmout pozici mrtvého brouka. Budete-li postupovat rozvážně a moudře, zvítězíte. Jestli hodně pracujete a zapomínáte odpočívat, počítejte s onemocněním, které bude trvat asi jeden měsíc. Pijte bylinkové čaje.

Kozorozi:

Éoh, Bůh, Rad

Éoh je věčně zelený strom, tis, který je obdařen nadpřirozenou mocí pro svou dlouhověkost. Předpovídá ochranu, když se setkáte s něčím nepříjemným. Setkáte se s někým z minulosti, koho jste už dlouho neviděli. Může se jednat o bývalého přítele, milence nebo milenku, spolupracovníka. Karta Éoh vám dodá sílu pro odvážné činy. V žádném případě si ale tuto kartu nedávejte do peněženky nebo do kapsy, mohli byste k sobě přivolat zlé duchy. Mnoho zrozenců čeká období studia a učení. Uplatníte svou výmluvnost i dobré komunikační schopnosti.

Vodnáři:

Lagus, Algiz, Feoh

Důvěřujte svým instinktům. Někteří zrozenci starších ročníků podstoupí v zaměstnání boj s novými proudy. Můžete být i vystaveni extrémnímu stresu. Nakonec vám ale nezbude nic jiného, než zavřít ústa a plynout s proudem. Nikdo vaše stížnosti, že navrhovaná  změna směřuje k horšímu, nebere vážně. Pozor na ženu, kterou jste považovali za kamarádku, mohla by vás pomluvit a podrazit. Ochrannou runovou kartou je pro vás karta Algiz – Labuť. Oznamuje příchod nového přátelství i nabídku nové pracovní příležitosti.

Ryby:

Úr, Beorc, Eh

Jste obdařeni silou a dobrým zdravím. Jste odvážní, čestní pracovití. Sklízíte to, co jste zaseli. Beorc predikuje svatbu, zásnuby, narození dítěte, nápady na nové podnikání. Připravte se na nové, zajímavé a pozitivní změny. Některé čeká cestování za vodu. Ti, které milujete, vám přinesou lásku, hodně štěstí i silnou podporu vašich aktivit. Soustřeďte se především na budování kariéry. Opatrně zacházejte s financemi, peníze raději šetřete, než utrácejte. Pak si nebudete moci stěžovat na nízký životní standard. Nenechejte se vtáhnout do problémů jiných lidí.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 14. 10. 2024 do 20. 10. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Moudra z Diáře 2024: Nevěř tomu, kdo tě jednou napálil. Dej si pozor na přítele, s nímž ses usmířil. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu