Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 22. 4.

Karta dne -  Rodinná pohoda, štěstí, oslava. „Spolu celá rodina - dílo boží počíná.“ —  Anglické přísloví. 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop pro všechna znamení -  22. 4.

Beran

Nějaká neobjevená nabídka a důležité rozhodnutí, které rozetne to, co už nesnese odklad  čeká na svůj den a ten je tady. Dejte do popředí rozum, naslouchejte mu, nese v sobě sílu, ostrovtip proniknout a analyzovat do problému a neztratit přitom ze zřetele celek, který by se mohl přílišným analyzováním opomenout. V práci může zavanout nový vítr, který přinese nové poznání do zastaralých zvyklostí nebo to, co uvízlo ve slepé uličce, dospěje k obratu. Nebojte se jakéhokoliv rozhodnutí. 

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Býk

Buďte sami sebou, dejte do práce větší vášeň a odhodlání, ukažte okolí vaše přednosti. Možná zaznamenáte zbystření smyslů pro realitu a budete chtít najít nový směr k uskutečnění vašich představ a nápadů. Zdá se, že stojíte nohama pevně na zemi, jste uzemnění a ukotvení a máte jasno. Pak je na místě v zaměstnání právě dnes předložit nadřízenému dlouho utajovaný projekt, zlepšovák a vše, co jste si nechávali na lepší časy. Ten den je tady. Zamyslete se, kde máte dveře otevřené k nabytí majetku a postarejte se o svoji finanční jistotu.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Blíženci

Lenošení není vaše vlastnost a nebude tomu ani dnes jinak. Budete mít dostatek energie, kterou můžete využít při stěhování, cestování, pohybu vpřed. Ideální je prohlídka bytů k pronájmu. Cítíte u sebe změnu, pokrok a najednou si říkáte, je tato cesta cestou i mého partnera? Pokud vás partner nějakým způsobem drží o krok zpět, vykročte bez něho. Jde tedy o vyjasnění současné situace a tím i opuštění starého, známého okolí. Mohlo by to být jen tušení nebo pocit, vedoucí k loučení s dosavadním způsobem života. Soustřeďte se na svůj cíl a vydejte se novým směrem.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Rak

Což takhle po práci konečně usednout k dlouho odkládanému napsání svého článku? Nebo jste odkládali malování obrázků? Využijte  příležitost uplatnit se v oblasti umění, kultuře, kreativitě. Úspěch je nakloněn pro složení zkoušek, ve výběrovém řízení. Je dobré být otevřený svým citům, jinak ty se promění v potlačenou agresi a pak se mohou obrátit proti vám. Zkuste si připustit, že nemůžete partnera udržet silou a že se může stát, že vás právě pro tuto vlastnost opustí. Dejte druhým svobodu a tím ji dáte na prvním místě sobě. 

Barva dne - oranžová. Potraviny oranžové barvy, citrusy, mrkev.

Čakra dne - sakrální.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

 

Lev

Cítíte se v bezpečí? Sužuje vás žárlivost a pocit vlastnit partnera? Máte pocit, že musíte mít vše co se kolem vás děje pod kontrolou? Je to ze strachu nebo je opravdu potřeba mít nastražené antény a majáky na blížící se nebezpečí? Kde jste si nastavili vysokou laťku a nechcete slevit ze svých požadavků, i když jsou očividně nesplnitelné? Zdá se, že jste se ocitli v uvíznutí ve své komfortní zóně, kterou je potřeba opustit a vydat se novým směrem.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Panna

Ve vztahu přichází podnět k vyrovnání se i s odlišnými stránkami partnera. Nenechte se zaskočit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit a pochopit. Být svůj, plný odhodlání, plný nových nápadů a inovací, to mohou být vlastnosti, které vás dnes vynesou na nástěnku zaměstnanec dne. Vášeň a nadšení, vaše schopnosti a profesní znalosti, jsou jádrem k úspěchu a profesionálnímu růstu.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Váhy

Dnes budete na své okolí působit okouzlujícím a Láskyplným vyzařováním. Možná vám dnes nečekaně někdo vstoupí do života Láska a vy zažijete opojení, jako byste byli zasaženi šípem Amorovým. To bývá vzplanutí na první pohled. Z tohoto setkání může vzniknout flirt, zamilovanost, přátelství, z kterého může časem nenásilně přerůst i trvalý vztah. Celkově to znamená přitahování protikladů, vyhledávat společnost milých lidí.  

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Štír

Mezi kolegy máte velkou šanci prosadit své plány a názory i přes to, že zdání může klamat a okolí vám bude házet klacky pod nohy a chtít s vámi soutěžit. V případě, že byste museli zvolit kompromis, pak je na místě říci ne. Pokud vydržíte počáteční nevoli s zůstanete stát za svým přesvědčením, které z vás vyzařovat, budete ve velké výhodě. Jestliže věříte vy sobě, snáze ve vás uvěří i druzí. Vykonejte v rámci vašeho vztahu odvážné gesto a řekněte, co opravdu chcete. 

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Střelec

Sami usoudíte, že dnešní den bude o skvělých příležitostech a možnostech. Chcete-li začít s podnikáním, tento den je ideální k položení základního kamene, s pomocí čistého jednání a bez zneužívání okolí k vlastnímu prospěchu. To vše můžete využít při komunikaci, kdy budete na druhé působit přesvědčivě a moudře, plány, kterým se v minulých dnech nedařilo, mají dnes na růžích ustláno. Čeká vás prověrka, jak se dokážete přizpůsobit okolnostem a jednat, využít dosavadních znalostí, a to jak na vědomé úrovni, tak i umět naslouchat podvědomí a vše propojit v celek.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Kozoroh

Stojíte na rozcestí a tápete, jaký směr je pro vás ta nejlepší volba? Zůstaňte v klidu, nadechněte se a sledujte okolnosti okolo vás, nevynášejte předčasné soudy. Avšak není na místě zůstávat v neutralitě dlouho, protože vaše rozhodnutí a přiklonění se k jedné straně je více než žádoucí. Pakliže byste zůstali dlouho nečiní, vaše emoce by nabraly agresivní směr, zášť a stres. Proto nebuďte k této situaci lhostejní a rozhodněte se uvážlivě, rozumově, vyzpovídejte se místo toho, abyste řekli, vlez mi na záda, vždyť se toho zas tak moc neděje. Ulevte své duši a zklidněte tok svých myšlenek.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Vodnář

V životě se nejvíce naučíme přes prožitou bolest a zkušenosti, které prožijeme na vlastní kůži. Buďte tudíž druhým příkladem a směrujte je správným směrem, aby nesešli z jejich cesty. I vy samotní budete pod drobnohledem vyšší síly, proto se nenechte vmanipulovat do nekalých praktik a obcházení etického kodexu. Možná vám vstoupí do cesty rádce, osoba kladných vlastností, která vám může ukázat nové směry, obzory, duchovní a morální zákony. 

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Ryby

Pokud chcete podniknout něco nového, základem pro změnu je potřeba mít čistý stůl. Odkládáte-li už dlouho něco nepříjemného, třeba nějaký telefonický hovor, je zde velká pravděpodobnost k úspěšnému vyřízení. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k vítězství, spokojenosti, radosti. Čeká vás harmonické setkání s přáteli, to vše a ještě víc vás může potěšit. Můžete narazit na nové, skvělé zaměstnání, vyhrát v konkurzu. Ve zdravotní stránce je vhodné doplnit vápník a ten je nejvíce obsažen v sedmikráskách, právě rostou. Nemusíte z nich vařit čaj, můžete si je přidat do polévky nebo do salátu. 

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Karta dne k poslechu : 10. pohárů.* https://www.youtube.com/watch?v=ttpsSux7lqI 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

D N E Š N Í HOROSKOP NA 6. květen.

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Denní karta - Šťastný domov, finanční zisk. „Schopnost najít krásu v těch nejskromnějších věcech dělá domov šťastným a život krásným.“ - Louisa May Alcott - 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu