Zpět na články

Hledání

Astrologie je i o zkoumání, tak ji mohu skvěle využít, abych prožila na vlastní kůži, jak rezonuji s energií planet, které mi tranzitují horoskopem. Tím se ostatně nejvíc naučím.

Hledání

zrovna jsem dočetla knihu "Bůh chodí po zemi vždycky inkognito". Jako všechny knihy od tohoto autora je velmi poučná, jsou v ní hluboké myšlenky a také náznak řešení, jak si uvědomit své strachy, jak je zpracovat, jak překonat překážky v životě, abychom se posunuli a objevili to, co je v nás skryté.

Když se dívám do svého horoskopu narození, mám za to, že ten zájem o zpracování podprahových strachů a nalezení skrytých možností, způsobuje tranzitní Saturn. Ten letos tranzituje nad mým nativním Sluncem v 8. domě. Zřejmě mě uvnitřňuje, zastavuje a možná i trochu "osekal" množství lidí, které si pouštím k tělu. K podvědomému naladění na vnitřní vnímání pravděpodobně přispívá tranzitní Neptun, který aspektuje trigonem moji nativní Lunu. Neptun nás zavádí do světa snů a neviditelných věcí. Mohl by moje směrování jistým způsobem rozmlžovat, ale spojením s Lunou, mi pravděpodobně otevírá hranice k tomu, abych se napojila na nevědomí (Neptun) a vnímala svoji duši (Luna). Mars v blížencích, který mi v současné době tranzituje 12. domem, tvoří trigon na mé nativní Slunce. 12. dům představuje věci skryté a nemáme k nim vědomou cestou přístup. Neumíme si je logicky vysvětlit. Mars v blížencích mi tak dává impuls pojmenovat věci, které jsou pro mně skryté a pracovat s nimi. Jelikož je Mars nyní hodně pomalý a pak bude ještě stát v otočce, než bude retrográdní, mám dost času se tomuto zkoumání ještě věnovat. A jelikož astrologie je i o zkoumání, tak ji mohu skvěle využít, abych prožila na vlastní kůži, jak rezonuji s energií planet, které mi tranzitují horoskopem. Tím se ostatně nejvíc naučím.

Sdílet na Facebooku
Jana Vavřínová

Jana Vavřínová

Zdraví v horoskopu Astrologické poradenství Zahradničení s hvězdami

Poskytuji služby v oblasti astrologického poradenství. Zpracovávám horoskopy nativní, progresivní, partnerské, okamžiku atd. Snažím se skrze horoskop osvětlit Vaše momentální nastavení, abyste pochopili situace, které se Vám právě dějí.

Podobné články

Na vlastní kůži

Všechny prožité události v nás zanechají otisk, který nás formuje

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu