Zpět na články

Na vlastní kůži

Všechny prožité události v nás zanechají otisk, který nás formuje

Na vlastní kůži

Nic nedokáže nahradit to, co zažijeme na vlastní kůži. Pokud se dostaneme do nějaké mezní situace a musíme se s ní vypořádat, je to zkušenost k nezaplacení. Protože pokud si o stejném tématu čteme knihy, učíme se ve škole, posloucháme rady ostatních, nikdy si nedokážeme úplně představit, jak to funguje v praxi. Jak bychom se v takové situaci cítili, jak bychom ji řešili, kdyby přišla. Někdy to s námi pěkně zamává, ale v každém případě v nás zůstane otisk, který nás formuje. Také se pak dokážeme vcítit do situace druhých, když prožívají podobné zkušenosti.

Všimla jsem si, že v každé etapě života mi přicházejí do života situace, které se točí kolem určitých témat. Nebo mi přicházejí do života lidé, kteří zpracovávají podobná témata.

Jelikož vím, že všechno je propojené se vším, nedivím se tomu. Prostě ta citlivá struna se rozkmitá jenom skrze určitou frekvenci. A tak zkoumám v horoskopu, cože to je za tóninu co momentálně hraje na moje city a emoce. Vždyť naše zážitky a prožívání jsou vlastně emoce. Protože to co s námi nerezonuje, s námi nic moc nedělá. Ale když se nás něco emočně dotýká a prožíváme radost, strach, vztek, bolest, zanechá v nás otisk a pamatujeme si to celý život.

Když se dívám na svůj horoskopu narození, nestačím se divit, jak tranzity a progrese planet symbolicky ukazují, jaká témata jsou nyní na stole, jak ožívají a přicházejí mi do života, abych je prožila. Tím se můj život stává bohatší o další zkušenost.

Sdílet na Facebooku
Jana Vavřínová

Jana Vavřínová

Zdraví v horoskopu Astrologické poradenství Zahradničení s hvězdami

Poskytuji služby v oblasti astrologického poradenství. Zpracovávám horoskopy nativní, progresivní, partnerské, okamžiku atd. Snažím se skrze horoskop osvětlit Vaše momentální nastavení, abyste pochopili situace, které se Vám právě dějí.

Podobné články

Hledání

Astrologie je i o zkoumání, tak ji mohu skvěle využít, abych prožila na vlastní kůži, jak rezonuji s energií planet, které mi tranzitují horoskopem. Tím se ostatně nejvíc naučím.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu