Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - čtvrtek 27. 4. 2023

Náhled do tarotu nejen v oblasti zdraví, zakončen afirmací pro úspěšný den.

Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  čtvrtek 27. 4. 2023

"Trojí cestou můžeme dojíti k moudrosti: za prvé cestou přemýšlení, cestou to nejušlechtilejší, za druhé cestou napodobování, cestou to nejlehčí, a za třetí cestou zkušenosti, cestou to nejtěžší." KONFUCIUS

Přeji všem, báječný den.

Výklad pro úspěšný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Dnes je potřeba udělat důležité rozhodnutí a rozetnout to, co už nesnese odklad. Věřte, že pokud dnes uděláte radikální krok a tím už nebudete sedět na dvou židlích, pocítíte úlevu. A která cesta a rozhodnutí je správná? Někdy je možné dospět ke správnému rozhodnutí i intuitivním úsudkem. To vás má přivést k uvědomění, že řešení nelze hledat pouze v inteligenci, ale i v intuici. To vede k poznání, že je potřeba uvěřit v souznění duše a ducha. Důležité bude to, že se konečně vyjádříte a tím se pohnete ve svém vývoji o kus dál. Analyzujte problémy a hleďte přitom beze změny na celek. Vaše uvážlivé rozhodnutí uskutečnit změnu dosavadního místa se jeví jako přínosné. V oblasti osobních vztahů se varujte před chladem a střízlivostí citů, což by mohlo vést k falešným nadějím a způsobit odloučení partnerů.

V oblasti zdraví dejte péči svým ramenům, zakružte si směrem dozadu, aby nosila radost, nikoliv břemena.

Afirmace: Všechno, co přijímám je dobré.

B ý K

Činy jsou více, než dalekosáhlé mluvení o tom, co kdo umí a v čem je dobrý. Využijte proto své znalosti a ukažte je v praxi. Lidé vám uvěří a vy je můžete zúročit. úspěch je na dosah těm, co nemají zábrany, komplexy a jsou často o krok napřed před ostatními. Vytrvejte v tom, čeho jste započali a vystoupejte až na vrchol.Doba bude nakloněna úspěšným podnikatelům, velkému byznysu a všemu, kde se točí velké peníze. A v zápalu své činorodosti nezapomeňte rozdávat Lásku, jinak i ta se promění v blyštivé poklady.

V oblasti zdraví je potřeba si pořešit svoji hrdost, aby vás nebolelo koleno.

Afirmace: Jsem pružná a přizpůsobivá.

B L í Ž E N C I

Pokud jste toužili v zaměstnání po povýšení nebo uskutečnění projektu, které bylo zmařeno a vám způsobilo smutek, pak máte pár dní na to, napravit to, kde jste si vědomi, že bylo vyvinuto malé úsilí nebo jste vydali malou snahu. Postavte se čelem k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu. Jednou z příčin mohla být nuda nebo nadměrná pýcha. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli, jinak si budete připadat zranitelní a bezmocní. To by mohlo způsobit výbuchy vzteku, vedoucí až ke sklíčenosti. Bylo by dobré posoudit, které chyby jdou ještě napravit a kde už vzdycháte nad minulostí, která nejde vrátit a podobá se to situaci, kdy pláčete nad rozlitým mlékem. Pozitivní stránkou je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně.

Dejte si pozor, abyste neustrnuli na místě, vaše chodila by vám to dala najevo.

Afirmace: Postupuji kupředu a jsem ochotna se měnit zároveň s časem.

Rak

Dnes byste měli udělat něco správného. Ať je třeba udělat cokoli, i co už třeba delší dobu odkládáte, rozhodně se do toho pusťte právě dnes. Máte totiž dostatek energie, potřebnou obratnost důslednost, abyste uvedli věci do pořádku, vyjasnili nejasnosti a dodělali rozdělanou práci. A jestli Vás nic jiného nenapadne, tak stačí důkladně uklidit byt, opravit kolo nebo zaplatit čekající účty. Svým dětem a rodině buďte autoritou, vyslechněte si rady, ale poslední slovo by mělo být vaše.

Dejte si pozor, abyste příliš neovládali druhé, nastavte správnou míru, jinak by se vám ozvala vaše slinivka. Ta ocení změnu slazení od bílého cukru na stévii nebo březový cukr.

Afirmace: Ráda si osladím život.

Lev

Tento den je o uvědomění si svých citů a emocí, které se skrývají ve vašem nitru. Naslouchejte více druhým a buďte jim přátelským rádcem, za kterým je možné přijít kdykoliv pro radu nebo jen pouhé naslouchání. Jestliže zaznamenáte pocit ohrožení ve vašem vztahu, zpytujte svědomí, zda nepramení ze žárlivosti nebo pocitu vlastnit partnera. Strach odejde, pokud se mu podíváte přímo do očí, pojmenujete ho a připustíte si, že žádnou osobu nemůžete vlastnit ani násilím držet u sebe. Poskytněte svobodu jak partnerovi, tak i sobě. Buďte kreativní a dělejte něco, co vás baví, tanec, modelování, vyšívání.

K podvečerní siestě si můžete připravit éterický olejíček a inhalovat.

Afirmace: Děti kolem nás jsou chtěné a obklopuje je Láska.

Panna

Neváhejte udělat první krok, když bude potřeba navázat upřímné styky s druhými. Uvidíte, že to přivítají. Třeba se Vám naskytne i příjemná možnost si s někým zakoketovat. Umění přijmout partnera i v jeho odlišnostech, uznání kosmického řádu a jeho protikladů, odstranění napětí ve vztazích, to vše dnes můžete zažít na pohodu, proto zaplašte neblahé myšlenky a darujte kytici sobě nebo nějakému milovanému člověku. Odkládáte-li už dlouho něco nepříjemného, třeba nějaký telefonický rozhovor, je zde velká pravděpodobnost k úspěšnému pořízení. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k vítězství.

V oblasti zdraví doplňte magnezium, což takhle dát si špenát?

Afirmace: Vím, že život je mi vždy oporou.

V á H Y

Čeká vás nevyhnutelná přeměna, a to jak vnitřní, tak i vnější. Je to výzva a nutnost se vnitřně proměnit a něčeho se vzdát, aby mohly přijít nové začátky. K dosažení skutečného vnitřního rozvoje by mělo vše materiální, světské zemřít. Nebojte se však této změny, je vám dána potřebná síla k jejímu naplnění. Tak odplynou některé iluze a tím se uvolní energie pro vznik nového života i vědomí. Proto zkuste dnes udělat něco jinak. Třeba nějakým dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem. Radostně postupujte vpřed, tím nedáte šanci onemocnění vašich kyčlí.

Afirmace: Raduji se z každého dne.

š T í R

Po mnohých povinnostech je čas užít si zábavu, družnost a radost ze života, zapojit se do společenských událostí. Tento den je nakloněn navazování nových kontaktů, společného podnikání, buďte otevření a přátelští, aby mohlo vzniknout něco nového. Pokud jste odkládali něco nepříjemného, dnes to s chutí vyřídíte. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k úspěchu. V rodinném zázemí můžete prožít radost, pohodu, oslavu. Někteří si možná povšimnou, co pro ně partnerka nebo maminka dělá nad rámec svých možností a tím zanedbává své priority a koníčky. Zaslouží si pochvalu a ocenění. Kupte jim třeba tulipány. V oblasti zdraví je vhodné doplnit vápník a ten je nejvíce obsažen v sedmikráskách, které už rostou. Nemusíte z nich dělat čaj, můžete si je přidat do hotové polévky.

Afirmace: Naše děti jsou chtěné a obklopuje je Láska.

Střelec

Měli byste dojít k uvědomění, zda raději dáváte a nebo přijímáte pomoc. Nejvíce se to dá využít v pracovní oblasti a nebo tam, kde jsou viditelné materiální rozdíly. Také můžete být potěšeni tím, že někdo opravdu dokáže ocenit vaši práci a píli.Tento den je o vzájemné spolupráci. Pokud nastoupíte do nového zaměstnání, můžete se seznámit s někým, kdo vás přivede k dalšímu místu, novému projektu, ukáže vám nový životní styl. Nebo vy sami můžete někomu pomoci, nasměrovat ho, obdařit ho darem nebo jen radou. Pokud vaše snaha bude upřímná a motivující obzvláště pro sociálně slabší, věřte, že v tento den budete odměněni dvojnásobně. Někdo si toho může všimnout a i pro vás navrhne odměnu. Nezapomeňte tedy i na sebe a nebojte se vyjádřit své potřeby.

Afirmace: Snadno a přirozeně zažívám život.

Kozoroh

Jste velmi opatrní a nechcete nic riskovat a to vám způsobuje neobratné počínání. Nelpěte tolik na majetku a na finanční jistotě.

Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit.Také se tomu říká uvíznout v komfortní zóně.

Uvolněte se novým možnostem. Někdy méně je více. Zvažte, jestli jednáte z čisté bázlivosti nebo jestli je skutečně třeba něco důležitého dáti mít pod neustálou kontrolou. Nepotlačujte svou kreativitu a neodmítejte změny, nebudete pak muset ztuhnutí šíje nebo nemoci krku.

Afirmace: Otevírám své srdce a zpívám o radostech Lásky.

V O D N á Ř

Zamyslete se nad tím, komu jste neodpustili a udělejte to právě dnes. Mohou vás provázet obavy, zda to, co děláte a říkáte, je správné. Tyto kořeny mohou vycházet z podvědomí, protože strach je nedovolil prožít. Je potřeba si pořešit svoji matku a vaše početí.Ve vztazích byste mohli dnes procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Někdy vás strach může natolik paralyzovat, že týdny obcházíte okolo dveří, do kterých se bojíte vstoupit, přitom tyto dveře jsou po celou dobu odemčeny a vás za nimi čeká nový začátek. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Racionální myšlení dnes odložte a zkuste naslouchat své intuici a podvědomí. Taktéž sny mohou k vám promlouvat řečí iracionálna, kdy mohou varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání.

Afirmace: Postupuji kupředu a jsem ochotna se po malých krůčkách měnit.

Ryby

Dnes mohou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které nás učí rozeznávat koloběh života a že všechny naše proměny jsou pro naše dobro a obohacují nás. štěstí růstu v životě je dar. Je větší, než ego, a tak není vaší zásluhou. štěstí se nedá udržet násilím, pokud se bude chtít rozloučit, je dobré ho nedržet. Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být. Z každé zkušenosti pochází jen dobro.

Afirmace: Rozvíjím všechny své schopnosti.

Přeji všem báječný den.

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Pro osobní, písemný nebo telefonický výklad se neváhejte ozvat.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop z Tarotu na 17. května

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bezesná noc, smutek. „Počítat hvězdy patří k řemeslu noci.“ —  Otakar Matušek 🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* Pro osobní se neváhejte objednat. * 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu