Zpět na články

Jednat nebo nechat být, co si vyberete?

Tento zimní měsíc, nás hned na samém počátku ovlaží příjemnou energetickou vlnou k Venuši – Kozoroh a Marsu – Štír, vycházející od planety Neptun, pobývající ve svém domovském znamení Ryb.

Jednat nebo nechat být, co si vyberete?

VZEDMUTí CITŮ

Tento zimní měsíc, nás hned na samém počátku ovlaží příjemnou energetickou vlnou k Venuši - Kozoroh a Marsu - štír, vycházející od planety Neptun, pobývající ve svém domovském znamení Ryb.

Jeho mystický dotek nejvíce pocítíme:

  • v oblasti vztahů, spolupráce, soudů, prarodičů
  • umění, zábavě, co bychom chtěli, čeho si ceníme
  • peněz, které držíme v rukou
  • ambicích, veřejné činnosti, moci
  • Venuše v Kozorohu, zde také v negativním slova smyslu, poukazuje na ta místa v nás, v kterých jsme v oněch ohledech až příliš zkostnatělí či dokonce slaboduší.

Snaží se vás navést s citem jí - Venuši vlastní, nyní povýšenou na level duchovního osvícení, na cestu nápravy:

  • nastolení harmonie
  • v širokém celospolečenském měřítku
  • mnoha vrstvách nejen fyzického bytí

PŘIMĚT VáS K VĚTšíMU SOUCITU SKRZE UROVNáNí ZBYTEČNĚ VYSOKýCH NáROKŮ NA SEBE A ŽIVOTNí STANDARD OBECNĚ.

A za pomoci Marsu ve štíru se k nám dostává hnací síla:

  • odvaha jednat, v zájmu společné hluboké solidarity
  • načtená z podvědomých kolektivních zdrojů, kde nás obdařuje mistrovským důvtipem
  • jež je schopen inspirovat vás, v samém jádru archetypu bojovníka
  • k dalším krokům podporující dobrý pocit z vykonané služby celku.

OTEVŘOU SE DALší NOVá STAVIDLA

Nutnosti prohlubující se touhy být především v kontaktu se sebou, se svými blízkými, víc jak dřív na nové úrovni spojené s náhlým pochopením určitých univerzálních hodnot.

Co znamená upřímná a opravdová aktivní spolupráce, být v bližším srdečném kontaktu prostřednictvím úsměvu, blikajících jisker v očích. Vyjadřovat si vzájemnou podporu a neřešit osobní odlišnosti, milovat se navzájem každý den, bez ohledu na to, jestli budou Vánoce.

PŘIČEMŽ JE TíM UMOŽNĚNO DALší AKTIVNí ZAPOJENí SE DO BOJE, ZA VLASTNí I VšE PROPOJUJíCí IDEáL.

S budoucím uvědoměním, co to pro vás znamená, čím je tvořen v podstatné míře váš vlastní již žijící ideál pro svět, pro vás.

Co je k jeho doplnění v základu třeba, na což se váže praktická stránka, co dále pro to udělat, abyste se následně cítili na světě o to víc šťastni. Užili si v lásce a míru svátky Vánoční, bez přehánění důležitosti množství dárků a jejich materiální hodnoty.

OVšEM, POZOR NA PUKLINY V HRáZI

Planeta Saturn ve Vodnáři, která je taktéž ve svém domicilu i dekanu, čímž nabývá na síle ve své působnosti, je již delší dobu prověřován Uranem putujícím Býkem, který je zde ve svém poškození.

Vyvádí vše, co bylo dané, stabilní, prověřené pryč z onoho známého místa. Vede nás cestou necestou, kde nevíme, co můžeme čekat za hodinu, den, na tož za měsíc. Co se zase změní, kde se ukáže prasklinka, která je schopna časem zvětšit svůj objem, puknout a způsobit pád všeho co bylo.

Tato konstelace dělá život nestálý, nevyzpytatelný a objevuje se v dějinách lidstva povětšinou v dobách vypjatých válečných stavů.

O této konstelaci jsem již psala v predikcích na červenec a srpen, kdy byla na vrcholu síly, její kvalitu o čem to je si můžete připomenout zde a zde.

Dále v tomto měsíc vám bude souběžně s tím vším umožněno pochopit sílu pomalých a promyšlených kroků, které je třeba dělat tím způsobem, aby se to, co je zatím pevné nezhroutilo, jak věž z karet. Znovu obnažit základní kameny pro plnohodnotný život, ve kterém neexistuje něco jako přístup s kompromisem, zalepení pukliny žvýkačkou - Pluto konjunkce Venuše v Kozorohu.

Nyní je víc jak důležité ctít ty nejzákladnější hodnoty lidství, které v žádném případě nelze ničím nahradit, musí se myslet vážně a vykonat s největší poctivostí.

Je tu ustanovena výzva začít hledat nové způsoby chápání reality, ovšem ne ty žvýkačkové, jak se vypořádat s vrtkavostí světa v nímž nyní žijeme.

Rozhodnout se čemu budete věřit, kam směřovat své nadšení, poctivý záměr a za to se pevně postavit. Nenechat se ovládnout strachem, kvůli polovičním pravdám, bezmocí, že puklina už je tak velká, že nemáte šanci, protože její oprava byla jen fušeřinou. MáTE! KAŽDý Má!

ZAVOLEJTE MISTRA ŘEMESLA!

S pomocí neptunské lásky, odevzdání se do rukou vyššího vedení, které má ve své moci všechny možnosti, kterou zrovna nevidíme, jste schopni přeplout i ten největší oceán zmítaný bouří.

Vyslanou myšlenkou, podpořenou barvitou emocí, jež věří, že umí, dokáže opravit každou puklinu v lodi, aby vám, nám všem, do ní přestalo téct.

V listopadu jsem hledali mistra oboru a k jeho konci našli - připomeňte si zde.

Během prosince můžeme očekávat další překážky v cestě za aktivní nápravou prozatím ukazujícího se směru vývoje, který vede přesně na opačnou stranu od pravdy a kýžené stabilizace.

KDO CHCE, ZPŮSOB SI NAJDE. KDO NECHCE, DŮVOD SI NAJDE.

Směr je vynucovaný jak slovem, tak mečem - Jupiter/Vodnář kvadratura Mars/štír, ale špatnými prostředky. šířením polopravd, lhaním a aktivním překrucováním skutečností. Čímž mohou utrpět největší škodu jednotlivci, díky ohraničení možnosti zisku: finančního, informačního, právního, kulturního vyžití, vzdělání. Zde může pomoci jen hluboký cit proto umět si věci zorganizovat tak, abychom se i přes to všechno dokázali bavit. Najít si jiný nový způsob a ten je naznačen jako reálně uskutečnitelný.

Astrologické konstelace, prosinec

S POSTUPEM MĚSíCE - PROSINCE:

toto poleví a začneme jednat více s nadhledem, ale s přesnějším zacílením a větší precizností, zodpovědností k budoucnu. Merkur se vyvlékne ze zajetí Slunce a přejde ze Střelce do Kozoroha. Pár kroků vpřed můžete udělat i vy, přesně sedm lehkých kroků k vytvoření většího nadhledu. Ty najdete v mém E-booku pro vás zdarma, který je ke stažení zde.

PáR DNŮ, PŘED šTĚDRýM DNEM (VáNOČNí HOROSKOP TEPRVE PŘIJDE):

se Jupiter/Vodnář setká v sextilním aspektu se Sluncem v Kozorohu a dojde tak k nápravě. Rozšíření pole působnosti a v jupiterské energii se vše stává jednoduší, příjemnější pro život, štědřejší, laskavější.

S čímž se dá očekávat pohodovější nálada. Chuť začít něco nového tvořit podpořené aspektem Uran/Býk trigon Merkur/Kozoroh ukazující nový směr, který se stane značně odlišným od toho předešlého, kdy si s nejvyšší radostí vychutnáme každé nové spojení, které zapadne na své místo ve skládačce a dovede nás do cíle.

NA SAMéM KONCI PROSINCE:

se odvaha jít si za tím, co bylo pro každého jednoho z nás podstatné, stane předposledním stupínkem vedoucím k odhalení originálního složení, oné situace, v které se nacházíme. Spojí se cit s myslí a pronikneme až za hranici všednosti. Veškeré myšlenky jednotlivce se nasměrují do bodu transformace, opravy, léčení pochroumaných vztahů na osobní i společenské rovině.

Mějte pohodový, ničím nerušený čas.

Sledujte mě na FB nebo IG, kde pravidelně přispívám denními i jinými tarotovými výklady a Astro střípky.

Díky všem za přízeň!

Nasve

Chci svůj astrorozbor.

Chci hlubinný výklad karet

Sdílet na Facebooku
Kateřina Malachová

Kateřina Malachová

Astrologické poradenství Tarot Výklad karet

Nasve je odbornicí na vyprávění příběhů života pomocí vhledů, ke kterým ji vedou nejen znalosti astrologické, ale i umění výkladu tarotových karet.

Podobné články

Květen přinese změny a podnítí v nás sílu přímočarosti.

Astrologie a horoskopy Cykly Transformace Slunce, měsíc a planety Budoucnost

V tomto měsíci se můžete těšit na milníkový přechod dalšího dvanáctiletého cyklu Jupiteru z Ryb do Berana – 11. 5. 2022, který přinese mnoho nového. Začne působit zejména na osobní úroveň.

V březnu se ocitneme v zajetí sil vysokých ideálů

Astrologie a horoskopy Slunce, měsíc a planety Budoucnost Společnost

Jakou kvalitu bude mít měsíc březen z astrologického pohledu a co lze očekávat za události.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu