Zpět na články

Jaký bude týden od 9. 10. 2023 do 15. 10. 2023 podle kartářky

Jaký bude týden od 9. 10. 2023 do 15. 10.  2023 podle kartářky. Výklad pro tento týden jsem připravila podle Runových karet.

Jaký bude týden od 9. 10. 2023 do 15. 10.  2023 podle kartářky

Berani

Odal, Eoh, Wyn

Žijete v místech, kde jste chráněni před vnějšími silami. Vaši předkové si tam někde shůry váží toho, jak pečlivě spravujete jejich odkaz a pečujete o domácí krb. Proto nad vámi drží ochrannou ruku, a pokud nebudete nic prodávat, můžete později počítat s dalším dědictvím. Eoh vám bude dodávat potřebnou sílu při řešení odvážných a náročných úkolů. Karta Wyn je vždy poslem dobrých zpráv. Před vámi jsou společenské akce, rodinné oslavy, dovolená, dosažení vytouženého cíle, nová přátelství, potěšení, hodně radosti.

Býci

Algiz, Ing, Rad

Pokud pracujete, vaše pracovní pozice je neotřesitelná. V případě, že hledáte zaměstnání, nebudete bez práce dlouho. Někteří zrozenci, kterým se delší dobu jejich plány hatily, mohou začít věřit v lepší budoucnost. Vytvořte si kolem sebe ochranný kruh a své osobní plány nevytrubujte každému na potkání. Svatba, křtiny – tyto události se vás budou brzy týkat. A samozřejmě svatební cesta. Očekávejte zpoždění vlaku nebo letadla během cestování. Nechejte si včas důkladně prohlédnout auto.

Blíženci

Nyd, Isa, Éoh

Pozor, nic nesmíte uspěchat, na místě je trpělivost. Jestliže budete postupovat rozvážně v záležitosti, kterou řešíte, budete úspěšní. Pokud hodně pracujete, nezapomínejte na odpočinek. Mohou vás potrápit drobné chronické nemoci. Zamyslete se nad svými vztahy, lidem kolem sebe dopřejte více osobního prostoru. Potkáte někoho, koho jste již delší dobu neviděli. Možná se bude chtít s vámi častěji vídat, možná se k vám chce opět vrátit.

Raci

Jera, Feoh, Dag

Máte před sebou dobré časy i pěknou odměnu za vykonanou práci. Ovšem zde platí, že sklidíte to, co jste zaseli. Ocenění aktivity, čas pohody, klidu, blahobytu. Můžete očekávat hmotný zisk, postup v kariéře, začátek nového finančního projektu, podpis důležité obchodní smlouvy. Pozor na znehodnocení úspor. Chmury a deprese zmizí jako mávnutím kouzelného proutku. Zapomenete na staré konflikty a negativní myšlenky už ve vaší hlavě nemají místo.

Lvi

Týr, Úr, Gyfu

Vaše aktivity v následujícím období: ochrana životního prostředí, charitativní činnost, pomoc blízkému člověku, který nezvládá sám běžné denní úkony, podpora nějakého politického kandidáta, který má podobné názory jako vy. V soutěžích nebo při konkurzech máte velkou naději na úspěch. Jednejte čestně a budete obdařeni silou, dobrým zdravím a dostatkem energie. Můžete čekat žádost o ruku, svatbu, nečekané dědictví, vrácení peněz, které jste někomu půjčili.

Panny

Haegl, Man, Lagus

Něco se ve vašem životě změní k lepšímu. Jestli se ale chcete pustit do zahájení nového projektu, vyčkejte jeden měsíc, nyní by vás čekaly hlavně potíže. Za tu dobu si řadu věcí ujasníte, mnoho nového vás napadne, takže čekání bude veskrze pozitivní a výsledek bude souviset s postupem v kariéře. Důvěřujte svým instinktivním reakcím, hodně vám pomůže setkání s mužem, podobně smýšlející osobou. Někteří zrozenci si začnou doplňovat vzdělání.

Váhy

Cen, Sol, Os

Změna, pohyb vpřed, kreativní myšlenky, zlepšení finanční situace. Naslouchejte moudrosti svých předků, řešíte-li dilema, požádejte je o radu. Přijde do tří týdnů ve formě snu, náhlého nápadu, možná potkáte někoho, kdo vám podá pomocnou ruku. Úspěch čekejte do dvou týdnů, do dvou měsíců, případně do půl roku. Manuálně příliš pracovat nebudete, spíše budete zatěžovat svou mysl novými informacemi. Čekají vás veřejné prezentace, při nichž uplatníte své znalosti.

Štíři

Uruz, Wunjo, Othila

Připravte se na nové příležitosti, které se ale mohou skrývat pod závojem ztráty. Zlepší se vaše finanční situace, celkově se zklidníte, zdravotní problémy budou postupně polevovat. Šance, které dostanete, využijte, už se nebudou opakovat. Žijte přítomností, radujte se z maličkostí, důvěřujte vlastním rozhodnutím. K lidem se chovejte uctivě, pokorně, vstřícně. Někdy to bude opravdu těžké, zejména pokud se bude jednat o dědictví domu, bytu a nemovitostí.

Střelci

Kano, Gebo, Teiwaz

Vztahy v práci se projasnily, už víte, že musíte změnit vše zastaralé. Nablízku jsou též nové kariérní možnosti i nová práce pro nezaměstnané. Jen si dávejte pozor, abyste neselhali. V milostných vztazích je dobré si dát na nějakou dobu pauzu. Musíte myslet především na sebe, na to, abyste při svých aktivitách nebo v zaměstnání neselhali, ale odváděli vždy nadstandardní výkon. Ve volném čase se věnujte rodině, neboť tam je vždy, v každé situaci, vaše útočiště.

Kozorozi

Hagalaz, Inguz, Berkana

U první vytažené runové karty hodně záleží na tom, co právě prožíváte. Čím těžší jsou vaše útrapy, tím významnější bude pro vás výsledek. Najdete totiž řešení, z něhož vzejde nový začátek. Do vašeho života přijdou noví lidé, a ti přinesou též nové možnosti, například pracovní. Nemůžete přece žít neustále obklopeni překážkami. Konečně odhodíte přítěž, balast, vše, co vás svazovalo. Spokojenost, plodnost, harmonické vztahy, ochraňovány budou především ženy.

Vodnáři

Perth, Febu, Ansuz

V materiální oblasti se může objevit příjemné překvapení, např. dědictví, výhra, solventní partner. Ovšem raději stůjte nohama pevně na zemi,, protože příliš velká očekávání přinášejí často zklamání. Majetek, který máte, nebo který získáte, zachovejte, nic neprodávejte, ale pečujte o něj. Nemyslete si naivně, že vaše současné jistoty jsou samozřejmostí. V právních jednáních komunikujte klidně, před návštěvou úřadu mějte záležitost, kterou chcete projednávat, pořádně předem prostudovanou.

Ryby

Isa, Sowelu, Eithwaz

Ocitli jste se v situaci, na níž nemůžete nic změnit. To, co nyní zažíváte, není důsledkem vašich činů, nýbrž vše, co se děje, je dáno osudem. Spoléhejte sami na sebe, pomoc zvenčí se nedostaví. Vydržte do konce října, pak dojde k výrazné změně. Rozhodnete se, co uděláte. Možná se začnete léčit, možná změníte pracovní místo, možná potkáte zajímavého člověka a ukončíte neperspektivní vztah. Čekání bylo prospěšné, promysleli jste si pořádně každý krok, který uděláte.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 13.. 5. 2024 do 19. 5. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Cituji od Brigitte Bardotové: „Lásku je třeba brát sportovně – pak budete šťastni, berete-li ji zamilovaně, pak budete celý život trpět“. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Maskovaná budoucnost?

Budoucnost

Přemýšleli jste někdy nad tím, co vyjadřujeme, když si nasadíme masku vlastní přetvářky nebo si fyzicky zakryjeme obličej? Jaký vliv to má na nás, okolí a kdo z toho těží? Maska, jakkoliv ji...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu