Zpět na články

Dnešní horoskop - pondělí 9. říjen 2023

Horoskop a předpověď pro všechna znamení na tento den. Denní karta má význam konkurenčního boje, kdy při trochu bdělosti zůstanete pořád ve výhodě. Přeji úspěšný vstup do nového pracovního týdne.

Dnešní horoskop - pondělí 9. říjen 2023

Denní karta - Soutěživost, nekalá konkurence.

„Jestliže jste stejní jako vaše konkurence, raději nabídněte nízkou cenu.“ Jack Trout

Výklad pro báječný den a pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Beran

Dnešní den může být o prověřování morálky, jak ve vztazích, tak třeba i na pracovišti, zda odoláte a nebudete si začínat se zadaným kolegou, zda při obchodních jednáních zůstanete věrni morálním zásadám a nenecháte se zatáhnout do nekalých machinací. Nedejte se odbýt lacinými odpověďmi. Měli byste dostat moudrou radu, která vás uspokojí, a to buď od duchovního průvodce nebo vás okolnosti k někomu takovému přivedou. Nejdůležitější duchovní vztah je k vašemu vyššímu Já, k vnitřnímu vůdci, měli byste zjistit, jaké máte možnosti se o něm dozvědět více. 

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Býk

Dnes byste měli pocítit naplnění, šťastného domova, rodinné štěstí, a to nejen v oblasti vztahů, ale i ve finančních oblastech, týkající se rodiny, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku. Život vám sám přichystá to, co nejvíce potřebujete a tím i povede k tomu, abyste prověřili své zažité konvence a začali vytvářet nové hodnoty a nežili jen z tradic. Dejte průchod situacím, aby se vyvinuly samy s tím, že k vám přijde vše samo v pravý čas. Pro někoho to znamená, že vám přinese skvělé vztahy, třeba zrovna v povolání, kde mohou vzniknout nová obchodní spojení i jiné výhodné kontakty.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala

Blíženci

Pokud stojíte na rozcestí nebo máte před sebou překážky, zkuste uvěřit vaší intuici, ona je ta, co vás může nasměrovat tím správným směrem. K někomu mohou promluvit sny tak, abyste uvěřili síle podvědomí. Celková situace svědčí o nejasnosti vašeho postavení a vnitřní nejistotě, která zároveň varuje před fantazírováním a ponoření se do iluzí. Čekají vás změny spojené s cestováním, kdy je dobré být ve střehu. Den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění, pusťte se s chutí do toho.

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Rak

Udělejte si pro sebe čas a nechte vyjít na povrch destruktivní výčitky z dětství, a to buď na sebe sama nebo i od druhých, které vás ovlivňují v podobě vnitřního konfliktu. To se může týkat i špatného svědomí z nějakého rozhodnutí, kdy stále zpytujete svědomí, zda bylo správné. To ve vás mohlo vyvolat pocit, že se cítíte jako oběť okolností a vy jste to nechali bez uzdravení a vysvětlení usídlit v podvědomí. Je nutné poznat příčiny tohoto modelu chování a jednou pro vždy se s ním rozloučit. Opusťte prostředí, které vás oslabuje a udělejte nebo hledejte změnu z této nepříjemné situace.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Lev

Je čas se zastavit, nadechnout, usměrnit své myšlenky, aby nebloudily, přestat vyprávět vtipy, když přitom možná uvnitř sebe cítíte úplně něco jiného. Jen vy sami víte, že nastává volba mezi rozumem a intuicí. City dnes půjdou nejspíš stranou a vy se budete muset rozhodnout, přestože jste ustrnuli v pomyslném klidu. Zdá se, že se po vás chce, postavit se tváří tvář nějakému strachu a přiznat si některé nepříjemné skutečnosti. To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání. Jak se zdá, nic jiného vám nezbývá, než abyste se rozhodli, kam chcete jít a následně vymyslet, jak se tam dostat. A pokud se vám to nepodaří, nezoufejte a vyčkejte, až do hry vstoupí nějaký nový faktor.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Panna

Využijte svých skvělých komunikačních schopností pro nabytí opravdového bohatství. To může být duchovní, citové i na fyzické úrovni. A to tak, že získané bohatství nebudete jen hromadit, ale i předávat dál, jinak by se energie blokovala. Měli byste pocítit radost z dobře odvedené práce, za kterou by měla být odměna v podobě dobrých příjmů. Hledejte nový cíl a za ním se vydejte, neměli byste ustrnout na starých zvycích a začít hledat něco nového, co by vás v rodině naplňovalo. Je na čase vyvinout snahu a hledat nové cíle a úkoly, jinak by vás mohlo pálit dobré bydlo.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Váhy

Dopřejte si čas na odpočinek a nechte dít věci o vás bez vás. Vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka, ani květiny. Přehnanou aktivitou s cílem urychlit vývoj a běh událostí by mohlo vzniknout riziko pádu a neúspěch při jinak doposud slibném vývoji a průběhu situace. To se týká jak v oblasti pracovní, tak i ve vztazích. Trpělivost přináší růže. Věřte,že přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdyby ste nyní bojovali s větrnými mlýny.

Afirmace pro tento den : Spočívám v pravdě.

Štír

Dnes můžou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které nás učí rozeznávat koloběh života a že všechny naše proměny jsou pro naše dobro a obohacují nás. Nepropásněte tu správnou příležitost, třeba změnu zaměstnání. Chytněte štěstěnu za pačesy, chopte se příležitostí a nesetrvávejte na jednom místě. Říká se, že nelitujeme toho, co jsme udělali, ale toho, co jsme si nechali proklouznout mezi prsty. Tak zkuste na to pomyslet. Skutečné štěstí je vnitřní kvalita, nezávislá na vnějších proměnách. Bylo by rozumné přestat čekat na víkend, na dovolenou, na narozeniny, na přestěhování a začněte prožívat štěstí už teď a tady. Nečekejte na vhodnou chvíli, nemuseli byste se jí dočkat.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Střelec

Budete nejspíš zkoušeni, zda se odhodláte ke změně a přestanete být v neutrální pozici. Váš problém je nejspíš v tom, že nevíte, jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. Bylo by dobré objevovat nové cesty, změnit pohled na věc, aby se před vámi otevřely nové obzory, které jste dosud neviděli. Vnímejte tedy dnes nové výzvy a neobvyklé situace. Jestliže ve vztazích nedokážete jasně a stručně dát najevo, co po partnerovi žádáte, pak se nedivte, že vás kvůli tomu nebere vážně. Dnes nepodepisujte nic, co může počkat na zítra.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Kozoroh

Dnes se vám rozhodně nebude lepit smůla na paty, naopak se můžete cítit jako vítěz, který si přišel pro zasloužené vítězství a odměnu v podobě vavřínového věnce, který vždy čekal na věhlasné vítěze. Znamená to přechod na stranu vítězů, kdy jste osobně vítěz sám nad sebou, nad vašemi vlastními chybami a nedorozuměními. Můžete je změnit a nasměrovat tak, jak je vám příjemno. Projevte se jako vítěz a ukažte se okolí. Tato změna by se měla projevit jak v profesním, tak i v osobním životě. V partnerském vztahu je možnost se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vám vykouzlí úsměv ve tváři nebo pocit zadostiučinění. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Vodnář

Přepadají vás otázky typu: “ Má mě opravdu rád, jsem pro něho skutečně dost dobrá”? Tyto myšlenky by bylo dobré odstranit, protože díky nim ztrácíte smysl pro realitu. Přijměte váš vztah tady a teď takový, jaký je a přestaňte ustavičně myslet na to, co by se mohlo stát potom a tam a jinde. Pochyby a negativní myšlenky jsou jediná nebezpečí, která vám teď hrozí. Tyto myšlenky se dají zahnat i tak, že se probudíte z iluzí a začnete vnímat realitu takovou, jaká opravdu je. Prosvětlete své nitro a duši, jinak vzniká nebezpečí opakování stejných vzorců a zklamání.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Ryby

Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Přestaňte klamat sebe nejen v práci, kde vás strach paralyzuje a vy pak nejste schopni rozhodnutí, zda zůstat nebo odejít a také ve vztazích. Víte kde klamete sebe nebo partnera? Ten, kdo se honí za fantazií, se morálně shazuje před svým okolím. Racionální myšlení dnes odložte a zkuste naslouchat své intuici a podvědomí. Taktéž sny mohou k vám promlouvat řečí iracionálna, kdy mohou varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. Vhodná je meditace na rozpuštění strachu. Naopak den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění. Je tu vhodný čas si pročistit vztah se svojí matkou a vaše početí.

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Přeji všem báječný den.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Denní kartu si můžete poslechnout na mém kanálu YT @vykladkaret-ilona1352.  https://www.youtube.com/watch?v=8lgm4cKtcWw

Ti, kdo nenašli v běžném životě odpovědi na své otázky ke štěstí, posunu a prosperitě, neváhejte se ozvat pro osobní výklad.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop z Tarotu na 17. května

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bezesná noc, smutek. „Počítat hvězdy patří k řemeslu noci.“ —  Otakar Matušek 🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* Pro osobní se neváhejte objednat. * 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu