Zpět na články

Jaký bude týden od 16. 10. 2023 do 22. 10. 2023 podle kartářky.

Výklad pro tento týden jsem připravila podle Svázaných run /ty mohou sloužit v určitých situacích jako ochrana proti zlu/. Říjen, měsíc padajícího listí, se někdy nazývá Měsíc lovců. Při procházkách podzimní krajinou si všímejte, jak stromy postupně shazují krásně zbarvené listy. Doma, v teple, relaxujte u sklenky kvalitního vína a přemýšlejte, jak bez stresu strávíte příchod krátkých a mlhavých dnů.

Jaký bude týden od 16. 10. 2023  do 22. 10.  2023 podle kartářky.

Výklad pro tento týden jsem připravila podle Svázaných run /ty mohou sloužit v určitých situacích jako ochrana proti zlu/.

Říjen, měsíc padajícího listí, se někdy nazývá Měsíc lovců. Při procházkách podzimní krajinou si všímejte, jak stromy postupně shazují krásně zbarvené listy. Doma, v teple, relaxujte u sklenky kvalitního vína a přemýšlejte, jak bez stresu strávíte příchod krátkých a mlhavých dnů.

Berani

Eoh – Birca- Sol

Tvrdě pracujete a nyní nastává čas sklizně. Vaše projekty a plány se konečně dočkají realizace. Dále máte před sebou finanční zisk a materiální úspěch. Upevní se vztahy na všech úrovních. Pokud jste ale ještě nezačali na svých osobních úkolech pracovat, začněte hned. Vaše barva pro tento týden je vínově červená. Jedná se o směs mocné červené a ochranné černé barvy. Má v sobě hodně energie, zažene psychické upíry a ochrání vás před lidmi, kteří vám závidí a emocionálně vysávají.

Býci

Sol – Algiz – Asa

Osud vám přeje, a pokud budou vaše přání čistá a nikomu neuškodí, podaří se vám dosáhnout úspěchu ve všech činnostech. Spoléhejte sami na sebe, opřete se o vlastní potenciál. A jestli se objeví drobné překážky, odložte řešení problému na pozdější dobu. Vaše barva pro tento týden je tmavě modrá /námořnická/. Je směsí modré a černé, vzbuzuje respekt a povzbuzuje sebevědomí. Zejména při veřejných projevech přitáhne pozornost posluchačů a ochrání vás před nevychovanými účastníky.

Blíženci

Thorn – Isa – Nyd

Dochází ke kompromisu, ke sjednocení protikladů, k pochopení postojů protivníka. Vy sami se dočkáte satisfakce a ujištění, že vaše názory byly správné. Je třeba, abyste se zbavili touhy po odplatě. Každopádně se doma i v zaměstnání začnete k okolí laskavěji chovat. Vaše barva pro tento týden je hnědá. Je to teplá a uklidňující barva, pomůže vám utišit neklidnou mysl. Zklidníte se, budete se více usmívat a s noblesou ustojíte jednání s arogantními a nepříjemnými lidmi.

Raci

Ur – Jera – Sol

Vytažená svázaná runa se vztahuje hlavně k vašemu zdraví a k tomu, jak o sebe pečujete. Zvolený typ léčby je správný a vede k uzdravení. Někteří zrozenci se setkají s člověkem, který má léčitelské schopnosti a nabídne vám alternativní léčebné postupy, které můžete kombinovat s klasickou medicínou. Vaše barva pro tento týden je šedá. Budete vypadat neviditelně, neutrálně. Pokud se budete chtít zviditelnit, vezměte si k obleku, kostýmu nebo sukni něco barevného – košili, halenku, šátek. 

Lvi

Cen – Jera - Ing

Sblížíte se s osobou, kterou delší dobu nosíte ve svém srdci. Nebude se ale jednat o vztah v pravém slova smyslu, proto nic neuspěchejte a nic společně neplánujte. Vyhněte se tlaku na tuto osobu, protože v současnosti vám vyvolený člověk nemůže dát možnost společného žití. Na místě je trpělivost a rozvážnost. Vaše barva pro tento týden je slonová kost. Sněhově bílé barvě se vyhněte, bílou využijte jen jako doplněk. Cokoliv v barvě slonové kosti bude působit hřejivě a důvěryhodně.

Panny

Asa – Lagus – Ur

Milujete svůj domov, považujete ho za bezpečí pro sebe a své blízké. Máte nesmírně harmonické rodinné vztahy. Ve svém mikrosvětě se cítíte chráněni. Zatím nic neměňte, pokud můžete, vyhněte se do konce kalendářního roku složitým úpravám svého bydlení. Vaše barva pro tento týden je tyrkysová. Je kombinací zelené a modré, působí na okolí uklidňujícím dojmem. Oblečení v tyrkysových barvách vám pomůže odstranit stres, trému, vnitřní neklid a dodat novou vitalitu a energii.

Váhy

Tyr – Wyn – Odal

Pocítíte nebývalý nárůst životní energie. Jste obklopeni lidmi, kteří sdílejí vaše vize, plány, záměry a vždy vás budou v jejich realizaci podporovat. Směr, který jste si vybrali a kterým kráčíte, je správný. Máte-li zdravotní problémy, v brzké době dojde ke zlepšení zdraví. Vaše barva pro tento týden je černá. Je to barva dynamická, pomocí ní dáváte okolí vědět, že jste silná osobnost, autorita. Při pořizování černého obleku nebo černých společenských šatů byste neměli šetřit na krejčím nebo švadleně.

Štíři

Sol – Rad – Cen

Po delším období stagnace se věci konečně dají do pohybu. Rychlost vás překvapí, ovšem průběh událostí nemůžete ovlivnit ani zbrzdit. Spíše plánujte, jak budete postupovat dál, až se situace opět zklidní. Vaše barva pro tento týden je růžová. Sníží stres, celkově vás uklidní. Není to pouze barva pro ženy, ale i pro muže. Když ten si vezme k obleku občas růžovou košili, dá tím najevo nejen svoje sebevědomí, ale současně nenápadnou formou sděluje okolí, že patří k soucitným a empatickým lidem.

Střelci

Gyfu – Asa – Rad

Počasí nesmírně ovlivňuje váš životní styl a cestovatelské plány. Ať vykonáváte jakoukoliv činnost, potřebujete mít stabilní počasí. To ovlivňuje úrodu, dovolenou, cestování, záchranné práce při živelných pohromách apod. Počasí se rovněž negativně podepisuje na vaší náladě, výkyvy nálad mohou způsobit rozbroje v rodině i v zaměstnání. Jediná rada pro vás – modlete se a požádejte o pomoc svého strážného anděla. Vaše barva pro tento týden je oranžová. Přinese vám úspěch při obchodních jednáních, nabije vás osobní energií.

Kozorozi

Isa – Lagus – Nyd

Žijete v poklidu, taková situace vám vyhovuje. Nevadí vám, že den je stejný jako ten předcházející. Spíše se obáváte změn, unáhlenosti, rychlosti a něčeho nečekaného. Už víte, že každá změna ve vašem životě měla spíše negativní než pozitivní dopad. Vaše barva pro tento týden je levandulová. Podtrhne vaši vnitřní krásu, uklidní vás, když se ocitnete v krizové situaci. Umírní nepříjemné a závistivé kolegy a kolegyně. Kombinujte ji s takovými doplňky, aby vynikl váš účes, šperky, zkrátka abyste přitáhli pozornost okolí.

Vodnáři

Gyfu – Man - Wyn

Vaše emocionální situace je už delší dobu složitá. Nevíte totiž, co vlastně chcete. Konečně se do konce měsíce uklidní vztahy s partnerem. Možná bude důvodem k uklidnění dohoda spojena s prací, s podnikáním, možná se domluvíte na společném bydlení, budete též přemýšlet o koupi domu nebo bytu. Vaše barva pro tento týden je stříbrná. Zbaví vás strachu z lidí, podporuje sebeúctu. Věnujte pozornost výběru stříbrných šperků. A hlavně je nikdy nekombinujte se šperky zlatými.

Ryby

Hagel – Jera – Rad

Občas máte dojem, že se vám v životě nedaří tak, jak byste si zasloužili. Z výsledků vaší práce sklízejí plody jiní. Sledujte pozorněji lidi, kteří se ve vašem okolí pohybují a mohou způsobit nežádoucí komplikace. Vzhledem k tomu, že jste pod ochranou Vesmíru, se v brzké době negativní energie navrátí ke svému původci. Nezadaní mají před sebou novou lásku. Vaše barva pro tento týden je zelená. Podporuje vaše kariérní cíle, posiluje srdeční čakru. Je to barva života, přináší prosperitu a zdraví.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 13.. 5. 2024 do 19. 5. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Cituji od Brigitte Bardotové: „Lásku je třeba brát sportovně – pak budete šťastni, berete-li ji zamilovaně, pak budete celý život trpět“. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Maskovaná budoucnost?

Budoucnost

Přemýšleli jste někdy nad tím, co vyjadřujeme, když si nasadíme masku vlastní přetvářky nebo si fyzicky zakryjeme obličej? Jaký vliv to má na nás, okolí a kdo z toho těží? Maska, jakkoliv ji...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu