Zpět na články

Jaký bude týden od 30. 10. 2023 do 5. 11. 2023 podle kartářky.

Připravila kartářka Jana Fišerová. Výklad pro tento týden jsem připravila podle karet Doreen Virtue – Smysl života.

Jaký bude týden od 30. 10. 2023  do 5. 11. 2023 podle kartářky.

31. říjen, Samhain, Den duší. Nastává konec úrody, nastupuje zima a začínáme si postupně zvykat na nejchladnější měsíce roku. Modlíme se za to, aby duše odpluly, ale zároveň je nutno uctít jejich památku. Tiše zavzpomínáme na ty, s nimiž jsme měli blízký vztah a poděkujeme jim za dědictví krve, které nám předali. Uctíme důstojně svůj rod, zpomalíme překotné tempo. A zavzpomínáme s láskou i na ty, na něž jejich pozůstalí zapomněli. Je důležité ohlédnout se za tím, co přinesl uplynulý rok, a vytyčit si plán pro rok následující.

Berani

Síla, Studium, Čas rozhodnutí

Váš život nikdy nebyl procházkou v růžovém sadu a ani nyní nemáte zcela na růžích ustláno. Ale vše, co jste prožili, vám dodalo sílu a odvahu, a proto víc než kdy jindy jste připraveni začít něco nového a také to zdárně dokončit. Svá rozhodnutí neodkládejte, vyjděte vstříc svému snu. Napište knihu, představte své umění veřejnosti, začněte podnikat, vraťte se do školních lavic a studujte. Věnujte větší pozornost svým pocitům a opakujícím se myšlenkám, protože jste pod ochranou andělů a ti vám pomáhají jít správným směrem. Tak na co čekáte?

Býci

Umění, Poradenství, Knihy

Váš vnitřní svět je plný zářivých barev. A i zaměstnání může být oživeno jasnými barvami. Pokud nejste příliš omezováni penězi a časem, začněte se zabývat nějakou uměleckou činností – tancem, výrobou šperků, návštěvou kurzů šití apod. Nebo si vyberte životní dráhu, která půjde směrem k poradenství v oblasti rozvoje osobnosti. Naučte se více naslouchat, co vám někdo sděluje, a mějte pro tohoto člověka vždy připraveno vlídné slovo. Cenné informace k jakémukoliv tématu najdete na stránkách odborných knih.

Blíženci

Svoboda, Důvěra, Řečník

Někdy máte dojem, že jste obětí vnějších okolností, ale mýlíte se, protože vždy máte možnost volby. Svůj život můžete kdykoliv změnit, svobodně můžete dělat cokoliv, pro co se rozhodnete. Ve své profesní dráze více důvěřujte svým pocitům a dojmům z lidí, s nimiž jednáte. Nejste-li s někým nebo s nějakou situací spokojeni, řešte ji co nejdříve. Najděte si občas chvilku pro sebe, promlouvejte sami k sobě a začněte realizovat změny, které přinesou prospěch všem. Z řečnického pultu vše, co děláte nebo míníte udělat, jednoduše a stručně vysvětlete.

Raci

Světlo a láska, Podpora, Vnímavost

Pokud máte nějaké problémy, můžete stávající situaci vyléčit pomocí světla a lásky, které zašlete ke všem, kterých se záležitost týká. Uchovejte v sobě pozitivní myšlenky a pocity, radost a štěstí se bude násobit. Někteří zrozenci, kteří mají pocit, že současné zaměstnání už nepřináší finanční jistotu, by si měli začít hledat něco jiného. Požádejte o pomoc své kamarády, na veřejné instituce příliš nespoléhejte. Nové pracovní prostředí kromě materiálních výhod vás obklopí laskavými spolupracovníky a klienty.

Lvi

Možnosti, Cestování, Květiny

V zaměstnání čekejte s koncem kalendářního roku finanční odměnu. Bude vám nabídnuto nové a zodpovědnější pracovní místo s nástupem od nového roku. Plánujte jarní dovolenou, zimní už nestihnete z důvodu pracovního vytížení. Ovšem odpočinek budete nutně potřebovat, tak si zabukujte nějakou zajímavou destinaci co nejdříve. Volný čas zaměřte na práci s květinami. Vnímejte jejich barvu a vůni, přečtěte si, jak působí na zdravotní stav lidí, fotografujte je, případně se vyučte floristkou.

Panny

Hudba, Kreativita, Spravedlnost

Váš život potřebuje více hudby. Pouštějte si cokoliv, co vás zajímá, a všímejte si, jaký vliv mají jednotlivé písně na vaši náladu, vaše tělo, vaši energii. Můžete se učit hrát na hudební nástroj, napsat píseň, naučit se zpívat. Vyjádřete se nějakým tvůrčím způsobem. Pracujte se světlem, zvukem, barvou, aranžujte květiny, vytvářejte šperky, navrhujte oblečení, šijte. Jestli nevíte, na jakou školu podat přihlášku, nebo jaké povolání si zvolit, uvažujte o studiu architektury nebo o práci v bezpečnostní agentuře.

Váhy

Pod ochranou, Psaní, Jste na správné cestě

V zaměstnání se můžete cítit bezpečně, snížení platu, úvazku ani propouštění vám nehrozí. S kolegy si rozumíte, vztahy na pracovišti jsou nekonfliktní. Doplňujte si i nadále své vzdělání, někteří zrozenci mohou uvažovat o psaní jako o své životní profesi. Pokud v sobě najdete dostatek sebekázně, zaměřte se na filmové scénáře a publikování svých článků v novinách. Pokračujte v tom, co děláte, pracujte na uskutečnění svých snů. Ale hlavně nezapomínejte na pravidelný pohyb a sportovní aktivity.

Štíři

Změna povolání, Ekolog, Zvířata

Objevují se starosti s financemi. Je třeba uvažovat o zaměstnání, v němž si vyděláte víc, případně si hledat přivýdělek. Nedělejte žádná ukvapená rozhodnutí, změna by měla být postupná, s novým polem působnosti se seznamujte třeba formou brigády. Hledejte inspiraci v životním stylu, který je přátelský k přírodě. Alternativní zdroje energie, zahradní architektura, hotel pro psy, ekologické mycí a prací prostředky, třídění odpadu, práce v zemědělství, ošetřovatel zvířat apod.

Střelci

Nechat být, Výživa, Učitelství

Něco není takové, jaké by mělo podle vašich představ být. Se současnou situací se zbytečně potýkáte, usilovná snaha něco vyřešit okamžitě zpomaluje očekávaný výsledek. Od celé záležitosti se musíte oprostit citově a snažit se být v harmonii sami se sebou. Patříte k nesmírně citlivým lidem a ovlivňuje vás i jídlo a pití, které konzumujete. Vaše tělo reaguje na to, co mu dáte. Věnujte proto větší pozornost vztahu mezi výživou a svým duševním a fyzickým zdravím. Začněte pracovat s mladými lidmi a předejte jim své znalosti.

Kozorozi

Vůdcovství, Nekonečná hojnost, Stavitel

V určité záležitosti budete požádáni o radu. Už dlouho se totiž hovořilo mezi zúčastněnými na téma - Něco by se s tím mělo udělat. K řešení se nikdo neměl, ovšem situace nabrala na obrátkách a jako kompetentní osoba jste vybráni vy. Jednáte čestně a zodpovědně, hojnost k vám přichází nečekanými způsoby. Milujete výzvy a nové projekty, zejména ty, v nichž je zapotřebí skloubit návrhy s kreativitou jednotlivce nebo kolektivu. Nezapomínejte se víc věnovat své fyzické kondici.

Vodnáři

Toužebná přání, Práce s tělem, Škola

Měli byste si ujasnit, jaké jsou vaše nejniternější touhy a po čem vaše srdce touží. Možností, které se vám v současné době nabízejí, je plno, jen si musíte umět správně vybrat. V prvé řadě byste se měli zaměřit na své vlastní tělo. Zajít si na kosmetiku, k holiči, na terapeutickou masáž, aktivně cvičit nebo se pravidelně věnovat nějaké sportovní aktivitě. Doplňte si vzdělání, abyste získali nové dovednosti, které se vztahují k vaší vysněné profesi. Změna, která se k vám blíží, je součástí vašeho životního poslání.

Ryby:

Rodina, Autor, Děti

Pro nezadané nastal čas, aby začali pomýšlet na založení rodiny. A pokud už vlastní rodinu máte, pomodlete se v těchto dušičkových dnech za zdraví a štěstí každého člena rodiny. Prožijete naplno pocit vnitřního míru, když očistíte energii mezi sebou a těmi, které milujete. Máte blízko k dětem a mladým lidem, podporujte u nich i nadále zájem o psaní, umění, sport, studium cizích jazyků. Své profesní zkušenosti vydejte knižně. Když každý den napíšete jednu stránku, za rok vytvoříte 365 stránkovou knihu.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 13.. 5. 2024 do 19. 5. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Cituji od Brigitte Bardotové: „Lásku je třeba brát sportovně – pak budete šťastni, berete-li ji zamilovaně, pak budete celý život trpět“. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu