Zpět na články

Které znamení je to nejvelkorysejší?

Výsledky ankety "Které znamení je dle vašich osobních zkušeností to nejprolhanější" a jejich astrologické posouzení.

Které znamení je to nejvelkorysejší?

Vyhodnocení ankety předchozí a komentář profesionálního astrologa

Uběhl opět nějaký čas a to znamená, že se nahromadilo přes tisíc hlasů respondentů, kteří na základě svých osobních zkušeností vyslovili svůj názor na to, které znamení je to nejprolhanější.

Přiznám se, že jsem opět tipoval Blížence. Ti k tomu přívlastku, ale dle mého názoru, přichází tak trochu nespravedlivě. To proto, že jejich podstatou je rozdvojenost, kdy v sobě mají jakási dvojčata, která se střídají v rozhodování o tom co se chce, co by se mělo, jaký má to které je zrovna u kormidla názor atp.. Problém je v tom, že vůči sobě jsou vždy v opozici. To znamená, že to dvojče co zrovna neřídí, chce opak toho, co ten kdo řídí. Takže ostatním se často může jevit, jako lhář. Ale není. Blíženec vždy věří tomu co říká. Akorát, že ti co rozhodují o tom co se říká, jsou dva.

Ale k mému překvapení, Blíženci skončili až jako druzí. Převálcovali je o 31 hlasů Berani.

To ale zase takové překvapení z astrologického hlediska není. Berani jsou totiž vždy jednoznační. Pokud mají nějaký názor, tak vždy je jednoznačný. Buď černý nebo bílý. Nic mezi tím. A na svém názoru trvají i když se ukáže, že není třeba správný. Ve svých názorech se tak mohou jevit prolhaně.

Pak následuje hned devět znamení, která mají plus – mínus, stejné množství hlasů. Zde bych to viděl tak, že lžou tak nějak normálně, jako všichni ostatní. Prostě když se to tak nějak hodí, aby nebyl nějaký větší problém – což ovšem obvykle je neb jak víme „lež má krátké nohy“ .

A na posledním místě s poměrně velkým odstupem je analytické, praktické, pragmatické znamení Panny.

Proč? To už vyplývá ze specifikace jejich charakteru „analytické“. Prostě Panny vše neustále analyzují a věci říkají tak, jak to na základě jejich analýzy vyhodnocují. Je jim obvykle jasné, že každá lež se nakonec provalí a bude konflikt. Panny nesnáší konflikty a jsou šťastné, když se ukáže, že „zase měly pravdu“. Tím samozřejmě obvykle své okolí, dosti štvou. Navíc ta jejich pořádkumilovnost, šťouravost a hnidopišství, jsou kolikrát fakt nesnesitelné …

Ale není třeba se jich obávat. I ony se občas zmýlí 😊.

Blíží se konec roku, vánoce a Ježíšek.

To znamená, že zase budeme dávat pod stromeček dárky. A to je téma, pro další anketu. Tentokrát otázka zní:

Které znamení je dle Vašich osobních zkušeností to nejvelkorysejší?

A představa je zase stejná:

Každý kdo bude hlasovat, tak se zamyslí, koho ze svého okolí s takovou vlastností zná (a z vlastní zkušenosti vím, že v každé skupině lidí se minimálně jeden takový jedinec nachází) a napadne jej např.: „Robert – ten má vždy takové poznámky a chování, že bych jej nejraději … atp. A kdy on to slavil narozeniny? Koncem června jsme přece slavili … „ A hlasuje pro znamení, které panuje koncem června … atp.

Sdílet na Facebooku
Milan Gelnar

Milan Gelnar

Astrologické poradenství Hvězdná cesta Focení aury a měření čaker Profesionální výklady horoskopů

Jmenuji se Milan Gelnar a pracuji jako profesionální astrolog. Upozornění: Došlo ke zneužití jména a fotografií astrologa Milana Gelnara a někdo podvodně láká z lidí peníze za nějaké jasnovidné služby a amulety. Nic takového pan Gelnar nenabízí.

Podobné články

Které znamení je to nejbohatší?

Které znamení je dle vašich osobních zkušeností to nejbohatší. Hlasujte v anketách na webech Zvěrokruhu

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu