Zpět na články

Silvestrovský horoskop - 31. 12. 2023 / Karta dne - Tučný úlovek, skvělá partie.

Máme tady poslední den v roce a předpověď pro všechny, kteří byli věrni mým předpovědím a inspiracím. Karta dne je moje nejoblíbenější, kdy při jejím vytažení oznamuji tazatelkám: vy jste ta vyvolená, která může potkat Prince a stát se Pretty woman. Kolik z vás se jí dnes stane? A pokud je pro vás výhra 🏆 něco jiného, kupte si třeba los. Pěji úspěšné završení tohoto roku. Zájemci o individuální výklad, ozvěte se.

Silvestrovský  horoskop  - 31. 12. 2023  / Karta dne  -  Tučný úlovek, skvělá partie.

„Když je něco jeden rok sele, je to druhý rok vepř.“ Holandské přísloví

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Počínaje dnešním dnem se před vámi otevírají nové příležitosti a to i takové, o kterých jste ani nesnili. To, co si v poslední den v roce naplánujete, se v období čtvrt roku začne měnit v realitu. Máte možnost si rozšířit své znalosti díky studiu, cestování a to hlavně do zahraničí, kde máte možnost poznat nové kultury a tím si rozšířit své obzory a názory na svět tady i jinde. Je potřeba odstranit obavy a představy o své budoucnosti, protože se před vámi možná rýsuje taková, která je odlišná od té vaší vysněné. Proto ani dnes nezahálejte a využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. V tento den mohou vzniknout sńatky z rozumu, tak si dejte pozor, komu nabídnete v opojení svou ruku, protože to není jen pro ten dnešní den. 

„Ženě dělá budoucnost starosti, pokud se nevdá, zatímco mužovi budoucnost nedělá nikdy starosti, pokud se neožení.“

Býk

Mějte oči otevřené a nestavte si vzdušné zámky. Kapka zdravé skepse přijde na Silvestra vhod a to nejen ve vztazích. Pozor na nepoctivé jednání kolem vás. V práci se zaměřte na větší systematičnost. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou. Neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Den, kdy budete zvažovat pro a proti. Pokud okolo vás budou druzí propadat alkoholickému opojení, máte skvělou šanci posilovat svou vůli k tomu, abyste se naučili progresivně vyrovnávat s podněty, které následně vedou ke sklíčenosti. Z té pak hledáte únik v závislostech, nastavte si odhodlání k překonání úzkosti. Tu zanechte v tomto posledním dni v roce.

„Podívej, tady v novinách píšou, že počítačové hry mohou vyvolávat závislost - tak proto jsem závislá na kávě.”

Blíženci

Dnes byste měli udělat něco správného. Ať je třeba udělat cokoliv, co už delší dobu odkládáte, rozhodně se do toho pusťte právě dnes. Nevstupujte do nového roku s resty. Nastavte si nový životní styl, profesní postup, disciplínu a řád. Svým dětem a rodině buďte autoritou, vyslechněte si jejich rady. Poslední slovo by mělo být vaše. Máte dostatek energie, potřebnou důslednost, abyste uvedli věci do pořádku, vyjasnili si nedorozumění a dokončili načatou práci. Nepotlačujte své city na úkor racionálna. Vy jste ten, kdo by měl ve vztahu vládnout.

'Vím, kdy moje děti potřebují peníze, protože tehdy se smějí mým vtipům.'


Rak

Využijte posledního dne v roce k zastavení, usměrnite své myšlenky, aby nebloudily. Nastává volba mezi rozumem a intuicí. City vám dnes nepomohou, budete se muset rozhodnout, přestože jste se rozhodli pro stagnaci. Jenže se po vás chce, postavit se tváří tvář nějakému strachu. To se může týkat jak vztahu, kdy zvažujete, co dál nebo i v zaměstnání. Jak se zdá, nic jiného vám nezbývá, než abyste se rozhodli, kam chcete jít a poté vymyslet, jak se tam dostat a nestrkat hlavu do písku. Nový rok je za dveřmi.

Potká pštros pštrosa a ptá se ho: „Proč my pštrosi vlastně strkáme hlavu do písku?” „Proč to děláš ty, to nevím, ale já hledám naftu!”

Lev

Pokud chcete prožívat radost, začněte u sebe a proměňte starosti v okamžiky radosti. To, co vám kdy činilo radost, toho si poslední den v roce dopřejte do sytosti, pozor však na přehánění. Dva energetické nápoje vám dodají potřebnou sílu a křídla pro daný okamžik, avšak druhý den můžete pocítit pravý opak. Užijte si luxusu, ale mějte na paměti, ne každý okolo vás bude stejně naladěn. Neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až budete mít horší časy. Dopřejte si dnes kvalitní relax, třeba v kosmetickém salonu nebo masáž obličeje nebo hlavy. Vstupte do nového roku odpočatí.

"Žán, jak se u mě máte?" "Jako prase v žitě, milorde." "Žán, kde se v mém domě bez mého souhlasu vzalo žito?!"

Panna

Změna se dnes hlásí o slovo, tato změna již nesnese další odklad. Do nového roku je potřeba udělat místo všemu novému. Přichází rozloučení, uvolnění, konec, uzavření nějakého cyklu, opuštění nefunkčních vzorců. Pak nastane příchod něčeho nového, jenže to nemohlo přijít, dokud neodejde něco, co už neslouží a je přežitek, proto uvítejte změnu, a to jak tu vnitřní, tak i tu na povrchu. V zaměstnání jste ustrnuli v zajetých kolejích, pokud chcete znovu prožívat hojnost, je potřeba dát nový vítr do plachet. Abyste prokázali, že to myslíte vážně, je dobré ukázat své odhodlání, třeba přestat s nějakou závislostí nebo udělat něco jinak, než po celý rok. Stačí jít pěšky do schodů, do práce jinou cestou, změnit jídelníček.

Muž leží na smrtelné posteli.  Obrátí hlavu k ženě a sípavě povídá : "Květuš, já umírám. Můžu?"

Váhy

Vaše poslední karta tohoto roku je vskutku pozitivní, říká, že stojíte na dobrém základě, ukotveni pevně nohama na zemi a vyhlížíte vpřed do dalšího roku. Tak, jako se na jaře probouzí příroda, tak i někde uvnitř se probouzejí silné duševní podněty, které váš vývoj kupředu kladně pohánějí vpřed. Ti, co odvedli v minulých dnech dobrou práci, mohou očekávat uznání, čest. Proto ani dnes nezahálejte a využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě, toleranci, ale ne kompromisu. 

Vím, že konec světa nemůže nastat v roce 2023, protože můj jogurt má datum trvanlivosti do konce roku 2024!

Štír

Vaše utkvělá představa o nějaké situaci dostane dnešním dnem úplně jiný směr pohledu na věc. Možná jste se chtěli dostat příliš vysoko, pak čekejte osudový zvrat a nečekané změny. Nepřikládejte velký význam pomíjivým věcem, situacím a událostem, které byste získali jakýmikoliv prostředky, tudíž za každou cenu. Něco z minulosti může být zničeno a znovu být obnoveno na základě nově získaných zkušeností. Počáteční odpor odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti do nového roku.

„Tak šťastný a veselý. Jak jsi se vyspal?” „Ale ušlo to, jen kdyby o mě pořád nezakopávali číšníci!”

Střelec

Pokud jste ještě doposud váhali mezi dvěma cestami, tak věřte, že dnešní den se po vás bude chtít udělat jasné stanovisko, abyste se posunuli o krok vpřed a nezůstávali dlouho stát na místě kvůli přílišnému a zdlouhavému plánování. Je na čase dát do svého chování více odhodlání, energie a odstranit povrchní city. Nechcete si přece nosit stagnaci a s ní vstupovat do nového dne, že?

„Aničko,” vyzvídá Pepa, „kolik máme ještě peněz na Silvestra?”„Na jídlo máme odloženou pětistovku a na alkohol stovku!”říká s úsměvem žena. „Poslouchej, zlatíčko, ty nevíš nic o tom, že přejídat se není zdravé?”

Kozoroh

Dnes můžou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které nás učí rozeznávat koloběh života. Všechny vaše proměny jsou pro vaše dobro a obohacují vás. Chytit štěstí za pačesy? Ano, dnes k tomu budete mít šanci. Pokud budete mít svrbění v rukou, že máte vsadit, tak to udělejte. Jestliže je pro vás štěstí setkání s rodinou, taktéž neváhejte. Takový den, jako dnešní, už se dlouho nemusí opakovat, proto si užijte svého šťastného dne do sytosti.

Ve škole: „Děti, je zemská přitažlivost stále stejná?” „Ne, pane učiteli, na Silvestra je největší.”

Vodnář

Vaši mysl nejspíš ovládá strach z vlastního selhání a ztroskotání. To vám může natolik zastřít jasnou mysl, že věříte v možnou prohru vaší osoby a tím může nastat pocit, že jste tlačeni, abyste udělali nějaké závažné rozhodnutí, tam, kde nejste dlouhodobě spokojeni a tím se rozhodnete udělat rychlý konec. Tato změna může být dobrovolná nebo naopak nebudete mít žádné tušení a najednou vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. Poslední den v roce pro vás není příhodná doba spálit za sebou mosty. Nechcete přece vstupovat do nového roku s výčitkami.

„Každý rok k nám na Silvestra chodí tchýně, ale letos asi uděláme konečně výjimku!”„Jakou?”„Pustíme ji dovnitř!”

Ryby

Poslední den v roce byste měli cítit naplnění šťastného domova, rodinné štěstí, a to nejen v oblasti vztahů, ale i ve finančních oblastech týkajících se rodiny, uzavírání smluv, investic do rodinného majetku. Život vám sám přichystá to, co nejvíce potřebujete a tím i povede k tomu, abyste změnili své zaběhnuté konvence a začali vytvářet nové hodnoty a nežili jen z tradic. Dejte průchod situacím, aby se vyvinuly samy s tím, že k vám přijde vše samo v pravý čas. Prožijte tento den ve skupinových aktivitách, na výletě s přáteli nebo navštivte různé společenské akce. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, zažít vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba zrovna sousedských.

Opilec se vrací ze silvestrovské zábavy : „Prosím vás , jak se dostanu na nádraží?”„Musíte jít stále rovně.”„A do háje! Tak to se na nádraží dneska nedostanu!”

Karta dne k poslechu - 9 peněz Horoskop na SILVESTRA. Šťastný úlovek. Kupte si los. Radostné setkání.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* 

Přeji všem úspěšné zakončení roku 2023.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop z Tarotu na 17. května

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bezesná noc, smutek. „Počítat hvězdy patří k řemeslu noci.“ —  Otakar Matušek 🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* Pro osobní se neváhejte objednat. * 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu