Zpět na články

Dnešní horoskop na Nový rok - 1. 1. 2024 * Karta dne - Vyznání Lásky, nabídka k smíru.

Novoroční výklad z Tarotových karet. Říká se jak na Nový rok, tak po celý rok. Necháte se tedy inspirovat dnešním dnem ? Máte Novoroční předsevzetí?

Dnešní horoskop na Nový rok  - 1. 1. 2024  * Karta dne - Vyznání Lásky, nabídka k smíru.

„Nový rok je jediná důležitá změna, pro kterou nemusíme nic dělat.“ - Pavel Kosorin

Přeji vám úspěšný vstup do nového roku 2024.

Jako inspiraci jsem vyložila každému znamení klíčové slovo k Novoročnímu předsevzetí.

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout do ústraní. Pokud má do vašeho života a nového roku vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem, můžete ji využít pro samostudium, vzdělávání se, hledání nových obzorů, poznávání sebe sama a zjištění, že i samota může být pro nás více, než hlučný dav. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství myšlenek. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Říká se, že kniha je nejlepší přítel a tím by se vám nejen dnes měla stát.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem. Klíčové slovo roku: Sport

Býk

Je tady první den v roce, přesto i v tento den se vám může stát, že se najde někdo, kdo vám cosi nebude přát a najde si způsob, jak vám škodolibě ublížit. Ale nezoufejte, dobrá rada nad zlato zní, nenechte se do těchto nekalých praktik vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů. Přijměte skutečnost, že není šprochu, by nebylo pravdy trochu, poučte se a berte to s nadhledem. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy. Klíčové slovo roku: Radost.

Blíženci

Jak na Nový rok, tak po celý rok. Proto zanechte za sebou minulost a pochybnosti a vykročte bez velkých plánů a váhání vpřed, nebojte se zdravého riskování a udělejte něco, na co jste si netroufli a přitom víte, že vás to láká. Energie je nakloněna stěhování, větší otevřenosti. Opusťte ty, kteří vám nerozumí a nechtěli ani rozumět. I ve vztazích se očekává změna a menší riskování, flirtování.  Nejlépe vše vyjadřuje rčení, sbal si svých pět švestek a jdi.

Afirmace: Následuji hlas svého srdce. Klíčové slovo roku: Zdraví.

Rak

Dnes vás může překvapit někdo z vašeho dětství nebo příbuzný, kterého jste dlouho neviděli. Stará Láska nerezaví, minulost vám může náhle vstoupit do života, a to v podobě dávného přítele nebo nějakého vzkazu a vy budete zasněni. Jak na Nový rok, tak po celý rok, takže si nastavte správnou míru mezi vzpomínkami a budoucností, tu si tvoříme teď a tady. Ve vzpomínkách se můžete dostat do svého dětského období. Dovolte se ponořit do nostalgie a na chvilku se na svět dívat očima dítěte, které dokáže být spontánní, otevřené, autentické. Nezůstávejte však v nostalgii příliš dlouho. 

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce. Klíčové slovo roku: Dieta.

Lev

Na Nový rok můžete prožít pocit nejhlubšího naplnění, jedná se o velmi pozitivní předpověď pro tento den. Pro každého to znamená jiný pohled a postoj k těmto pocitům. Můžete pocítit Lásku k Bohu, rodičům, Lásku k sobě samému, Lásku ve všech podobách. Je dobré tyto aspekty v sobě nejprve objevit a pak projevit. Láska se nevnucuje, pouze nabízí. Proto mějte oči otevřené, můžete zažít pocit splynutí s vesmírem. K tomu může být nápomocna meditace na srdeční čakru. Miroslav Zelenka: Meditace na srdeční 4. čakru (nová)

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku. Klíčové slovo roku: Hory.

Panna

Dnes vás může navštívit a překvapit svou energií náhlá návštěva nějakého mladého člověka, plného ideálů a inspirace. To může být motivující jak pro vás samotné nebo se můžete společně vydat na cestu, kdy zažijete den plný dobrodružství. Zamyslete se nad seznamem věcí a aktivit, které byste ještě chtěli vyzkoušet a jděte jim naproti. Kdy jindy, než první den v novém roce?

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá. Klíčové slovo roku: Dovolená.

Váhy

Jestliže máte pocit, že situace okolo vás stagnuje a nic se neděje a doufáte na podnět zvenčí, tak dnešním dnem se to může náhle změnit. Mládí má dnes zelenou a vy máte možnost setkání s mladou, dynamickou osobou, která bude z rukávu tahat jeden nápad za druhým. Na vás pak bude, který přijmete za svůj, některý  použít ke společnému prožití nebo se nechte inspirovat pro nové projekty. Kdy jindy plánovat na celý rok, než na Nový rok? Vydejte se na výlet, na cestu, naplánujte si dovolenou.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá. Klíčové slovo roku: Dieta

Štír

Starosti nebo zklamání, které způsobily váš obranný postoj a nastavení ochranného štítu jsou tímto dnem už bezpředmětné. Vydejte se do nadcházejícího roku s propuštěním všeho starého, co vás omezovalo. Není divu, že po zkušenostech, které byly pro vás bolestivé, to způsobilo potlačení nějaké životně důležité stránky. Tím se stala nadřazená moc rozumu, díky které musí zvládnout tyto rušivé síly. Ve vztahu se přestaňte podřizovat a myslete na své zájmy. Nebojte se o nich mluvit a přestaňte být předpojatí. Vpusťte do života opět slunce, Lásku a důvěru. Vše co se vám bude dít je od tohoto dne jen a jen na vás, to co okolí dovolíte.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas. Klíčové slovo roku: Radost

Střelec

Buďte o krok dopředu před ostatními, vžijte se do role diplomata, uplatněte svou výřečnost a možná budete mile překvapeni reakcí vašeho okolí a zájmu o vás. Lidé budou chtít vaši radu a budou se rádi zdržovat ve vaší společnosti. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Nenechávejte se využívat od ostatních lidí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají. Bude tedy platit, jak na Nový rok, tak po celý rok.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život. Klíčové slovo roku: Sport.

Kozoroh

Na Nový rok je skvělá příležitost využít vlastní síly k dosažení vašich cílů. Ukažte všem, co je váš vrozený talent a dejte najevo svou nevyužitou sílu a odvahu. Ti, kteří dokáží usměrnit své ego a jeho temnější stránku, vyhrají sami nad sebou a tím se pak i nenechají od ostatních využívat. Projevte svůj názor a za ním se nebojte stát. Začněte být více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhým. Měli byste umět rozlišit touhu, vášeń a chtíč, oprostit se od pocitů viny, překonat staré představy o morálce, porušit uváženě stará tabu a udělat tak místo něčemu novému. Buďte více smyslní.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou. Klíčové slovo roku: Hory.

Vodnář

Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl. Začněte plánovat už na Nový rok. Využijte již osvojených zkušeností, logické uvažování a argumenty podložené rozumem. Nebuďte sobečtí, buďte trpěliví a poučte se z vlastních chyb. Dejte péči sobě a vnímejte potřeby druhých okolo vás. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost nebo i vy někomu tímto můžete vykouzlit úsměv a pohodu. Dnes byste měli zavést do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčenou stravu a více se věnovat svému zdraví. To se týká jak vnější, tak vnitřní krásy. Buďte ženou, která je věrná a ke svému životu nepotřebuje luxus a pozlátko. 

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se. Klíčové slovo roku: Zdraví.

Ryby

Čeká vás výzva a malý přátelský souboj k měření sil třeba tím, že budete postaveni do takových situací, které to budou vyžadovat. Pro někoho to může být sázka nebo úkol, který vyžaduje veškerý um a vaše dovednosti. Nemějte však obavy, neboť tím můžete získat zkušenosti a uvědomit si vlastní sílu a schopnosti. Proto byste se jim neměli vyhýbat. I v partnerských vztazích lze dnes očekávat intenzivní výměnu názorů a tím řešení problémů. Takto získaná moudrost vám pro příště poslouží k tomu, abyste dokázali takovému vzplanutí předejít. Poučte se a berte to jako zkušenost a vstupte do Nového roku s odhodláním a posilněni výzvou.

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou. Klíčové slovo roku: Smích.

Karta dne k poslechu - Páže pohárů Horoskop na Nový rok. Láska, kamarádi,pochvala, péče o sebe sama. Jak na Nový rok,tak po celý rok.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný Nový rok.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop z Tarotu na 17. května

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bezesná noc, smutek. „Počítat hvězdy patří k řemeslu noci.“ —  Otakar Matušek 🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* Pro osobní se neváhejte objednat. * 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu