Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 16 . únor Karta dne - Hledání smyslu života a pravdy.

Předpověď pro tento den všem znamením. Karta dne i k poslechu nabádá k vypuštění páry, těžkých emocí. Hledejte pravdu a smysl života. Důležité schůzky odložte na jiný den.

Dnešní  horoskop pro všechna znamení - 16 . únor   Karta dne - Hledání smyslu života a pravdy.

„Smyslem života je dávat životu smysl.“  Viktor Frankl

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.* 

Beran

Zajímá vás otázka finanční obratnosti, umění investování? Pak máte šanci dnes porozumět těmto principům, proto vyhledejte studium nebo seminář na toto téma. Nastavte si v sobě harmonii, chaos nemá šanci vás ovládat. Vše, na co se dnes zaměříte, bude mít příznivou naději na dlouhodobý úspěch, řád, prosperitu a stabilitu. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok dopředu. Nenechávejte za sebou rozdělanou práci. Buďte druhým příkladem, ochraňujte svoji rodinu, buďte svým dětem autoritou Pobývejte hodně času na čerstvém vzduchu se svojí rodinou a večer odpočívejte, relaxujte, meditujte na solar.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Býk

V dnešní den se vám může stát, že se najde někdo, kdo vám cosi nebude přát a najde si způsob, jak vám škodolibě ublížit. Nezoufejte, dobrá rada nad zlato zní, čím méně se do těchto nekalých praktik necháte vtáhnout, tím více získáte a vy se dostanete ze zdánlivé pozice poražených na stupínek vítězů. Pokud zažijete porážku, je dobré ji přijmout a poučit se z ní. Berte to s nadhledem. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem, místo toho, abyste jí nechali prostoupit do úzkosti, postavte se k životu i k partnerovi tváří tvář. Pak nastane situace, která ukáže, zda byly vaše děsivé vize opodstatněné. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Blíženci

Bylo by dobré najít příčinu strachů, které mohou plynout z obav o finance nebo ze ztráty partnera. Věřte, že máte dostatek sil tyto skutečnosti rozpoznat a překonat.Nedělejte ukvapené rozhodnutí a předčasný konec. Zvažte, co s touto situací uděláte dál. Rozhodně není příhodná doba spálit za sebou mosty. V období dvou měsíců poté uvidíte věci z jiného pohledu a vaše ukvapené rozhodnutí by vás mohlo mrzet. 

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Rak

Dnes se můžete těšit do práce, může se vám stát, že dostanete pochvalu, která vám zalichotí nebo nějakou přátelskou nabídku v kolektivu, zasloužený kompliment nebo příjemná změna na pracovním poli. Ve vztahu máte příležitost překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost k partnerovi. Taktéž mohou padnout pouta připoutanosti k partnerovi a odhození manipulace a boje. Získáte více nezávislosti. Dojděte si na kosmetiku, masáž, kupte si nový kousek do garderoby. 

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Lev

Stůjte pevně za svým stanoviskem a jděte si za svým cílem. Držte se svých záměrů a neustupujte. Myslete diplomaticky, a tak, jako hráč v šachové hře. Dva kroky dopředu před svým spoluhráčem, okolím. Využívejte intuici a sebekontrolu, abyste se nehrnuli do situací bez promyšlení a zbrkle. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Někteří se potkají se ženou. která bude přemýšlet o dva kroky dopředu před vámi a pomůže vám se dostat dál nebo i vy sami budete popoháněni energií a budete druhým nápomocni a příkladem. 

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Panna

Vaše odvaha a ochota bude zúročena, pokud budete mít pod kontrolou výbušné jednání a budete podporovat sebe sama, abyste došli za svým cílem. Je vhodný čas si říci o zvýšení platu. Čeká vás nějaké dobrodružství, velký přísun energie. Ti, kteří se v jisté záležitosti nemohli rozhodnout ji mohou využít pro svůj posun dál.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Váhy

Všímejte si znamení. Nějaká závislost končí. Vstupujete do nového životního období. Ti, kteří trpěli bolestí zad mohou dnes pocítit úlevu. Pokud dokážete dnes odpustit sobě a druhým, můžete zažít pocit, jakoby vám někdo odebral břemeno z vašich zad a najednou se před vámi otevřou nové možnosti. Tam, kde máte pocit, že jste pochybili dostanete druhou šanci a můžete změnit to, co se zdálo už konečné, neměnné. Dejte péči vylučovacím orgánům.

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Štír

Dnes možná zažijete, že vás život zkouší zkouškou v podobě učení se z vlastních chyb, kdo je pochopí, dostane se mu osvícení, pochopení, oč vás život žádá a jak funguje karma. Věřte, že ponesete odpovědnost za vlastní jednání a nic se nedostaví zadarmo. V zaměstnání to svědčí o tom, že můžete počítat se slušným zacházením i hodnocením, to je podmíněno slušností. Proto se nevyplatí klamat. Jednejte čestně. Při jízdě hromadnou dopravou si nezapomeňte označit jízdenku. Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Střelec

Máte možnost si rozšířit své znalosti díky studiu, cestování a to hlavně do zahraničí, kde máte možnost poznat nové kultury a tím si rozšířit své obzory a názory na svět tady i jinde. Je potřeba odstranit obavy a představy o své budoucnosti, protože se před vámi možná rýsuje taková, která je odlišná od té vaší vysněné. Proto ani dnes nezahálejte a využijte příznivé vyhlídky na obchody a zisky a budování dlouhodobých perspektiv založených na dobrém základě. Buďte sebejistí, věřte ve své schopnosti a sebedůvěru.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Kozoroh

Zamyslete se nad seznamem věcí a aktivit, které byste ještě chtěli vyzkoušet a jděte jim naproti. Některý den je v poklidu a jiný přijmeme novou nabídku na spolupráci, která rozhodně není k zahození, potkáme se s kolegou a zajdeme na pivko, soused nám pohlídá psa, zaplatíme si výhodně dovolenou na last minute. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka. Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, 

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Vodnář

V tento den se naskýtá možnost pozvání ke společnému podniku od kolegů, což je projev větší důvěrnosti nebo dobrá rada či přátelská pomoc při řešení úkolů. Ve vztahu můžete dnes překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost k partnerovi. Nechte padnout pouta připoutanosti k partnerovi a propusťte manipulaci. Získáte více nezávislosti. Důvěřujte svým pocitům a vjemům, jste na správné cestě k proměně. Co by vám mělo prospět je kosmetické hýčkání.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Ryby

Někteří z vás mohou být obdarováni příjemným darem a pocítit spokojenost a vděk. Prožijte bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí, které zaujímají přední místo ve vašem srdci, především Rakům. Den ideální navštívit divadlo, premiéru kina s přáteli, se kterými oslavu prodloužíte i do pozdních hodin večera a dopřejete si skleničku kvalitního moku nebo ročníkového červeného vína. Nezapomeňte ale nastavit správnou míru.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Karta dne k poslechu - Rytíř mečů. https://www.youtube.com/watch?v=fmdh8jNgc-o 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop z Tarotu na 17. května

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bezesná noc, smutek. „Počítat hvězdy patří k řemeslu noci.“ —  Otakar Matušek 🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* Pro osobní se neváhejte objednat. * 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu