Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 17 . únor 🎀 Karta dne - Láska všude kolem nás. ♥

Sobotní předpověď z Tarotových karet pro všechna znamení. Denní karta je pod energií nejvyšší karty Lásky. Nechodí tak často, proto si užijte Láskyplný den na pohodu a do sytosti.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 17 . únor 🎀   Karta dne -  Láska všude kolem nás. ♥

„Láska není vášeň, není to jen vzrušení. Láska je hluboké porozumění někomu, kdo vás doplňuje.

Někdo, kdo z vás udělá "celý kruh". Přítomnost toho druhého pozvedá vaši přítomnost.

Láska vám dává svobodu být sebou samým, není to vlastnictví.“ Osho

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Máte-li rozkvétat, potřebujete změnu, ať už v názorech, myšlení, přijetí nových přesvědčení, která byla převzata od rodičů, učitelů. Nepodléhejte smutku, lhostejnosti a neuzavírejte se do sebe. V zaměstnání jste ustrnuli v zajetých kolejích, pokud chcete znovu prožívat hojnost, je potřeba dát nový vítr do plachet. V oblasti zdraví je na čase nevěnovat pozornost zdravotnímu problému, změňte pohled na nemoc a věnujte péči sobě sama. Nastavte nový životní a stravovací styl. Zkuste trochu riskovat, buďte spontánní a zanechte za sebou vše, co vás svazovalo a drželo o krok zpět.

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Býk

Svou vytrvalostí, houževnatostí a pílí vytvoříte trvalé hodnoty. V zaměstnání se to může projevit v podobě prospěšných a výnosných obchodů. Objevíte nové cesty, bude oceněna vaše výdrž a vaše nápady, které jste dlouho ukrývali před světem. Prodejte je tam, kde přinesou zisk. Buďte prostě sví a věřte si. Nepřehlédněte dobrou radu ve finančních investicích nebo od léčitele, která povede k uzdravení. 

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Blíženci

Kde klamete sebe a kde okolí? Kde zavíráte oči před problémem a nepřiznáte si to? Je na čase vypnout a odpočívat, oprostit se od starostí. Zvyšte svou sebekázeň a tam, kde to bude zapotřebí, nebraňte se vzdorovat. Velké ambice však potřebují nastavit správnou míru. V každém případě to znamená, nevzdávat se a vydržet až do konce.  Je moudré si být vědom své síly a postavit se výzvě čelem. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva. Jestli čekáte vrácení dluhu, nedělejte si velké iluze. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Rak

Nenechte denní rutinní záležitosti, aby vás přemohly. Nasaďte plně své duchovní, tělesné i duševní síly k překonání těchto výzev. Dobrá organizace práce, spolupráce s kolegy na společném projektu, umět si říct a použít radu od staršího, zkušeného kolegy, to vše vám může přinést dobré výsledky na pracovišti. Spojte tedy svého ducha s fyzickým světem a hleďte vpřed, cíl už je za dveřmi. Odměna je na dosah, třeba v podobě pochvaly nebo finanční odměny. A pokud se to vše povede, můžete postoupit o stupínek výše v pracovní pozici.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztah, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Lev

Mládí má dnes zelenou. Pro vás to může znamenat setkání s mladou, dynamickou osobou, která bude z rukávu tahat jeden nápad za druhým. Otevře vám oči a vy dostanete nový úhel pohledu na vztahy, a tím oživíte ten svůj současný. Nebo dostanete nabídku od mladého ctitele, návrh na prožití dobrodružství, flirtu. Na vás pak bude, který nápad přijmete za svůj, některý lze  použít ke společnému prožití nebo se nechte inspirovat pro nové projekty. Vydejte se na výlet, na cestu. V zaměstnání buďte ten, kdo nabídne pomocnou ruku kolektivu a ukažte svou dobrou vůli jít příkladem. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Panna

Využijte své životní zkušenosti a poučení z vlastních chyb. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu. Mějte pod kontrolou své tvrdohlavé jednání. Prověřte si vaše uložené finance. Nespouštějte z očí svůj dlouhodobý cíl. Ti, kteří se potkají se ženou středního věku, zavedete řeč na její úspěchy v oblasti finanční. Nechte se inspirovat a osvojte si její vlastnosti.

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se. 

Váhy

Jsou chvíle, kdy si zasteskneme a zvoláme, kdyby se tak dal vrátit čas a kdyby jsem tak dostal druhou šanci napravit to a to! No a právě dnes tato chvíle nastala a vy můžete získat druhou šanci tam, kde byste to právě rádi upřímně napravili a změnili něco, kde víte, že jste pochybili, vydali poloviční úsilí. Využijte tuto příležitost třeba v rodinných sporech, dohadech o finance. Jestliže se vám zatoulal mazlíček nebo jste nemohli pohnout s nějakou věcí, dnešní den se tyto skutečnosti jako mávnutím proutku mohou vyřešit jakoby samy od sebe.

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Štír

Úspěch tohoto dne je pro vás nakloněn ve všech směrech, nejvíce však ve finanční oblasti. Má to však jeden předpoklad, chce to mít oči otevřené a být nakloněn nevšedním nabídkám, zcela odlišného rázu, než na jaké jste zvyklí. Proto mějte oči a majáky nastražené a využijte šanci, která se už nemusí opakovat. Ve vztahu očekávejte větší dynamičnost, přitažlivost, náruživost.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Střelec

Je tady den, kdy se očekává vyjádření citů. Líbí se vám někdo z okolí a doposud jste váhali s vyjádřením Láskyplného gesta? Pak využijte energii dne, která je tomuto nakloněna. Můžete zažít pocit, že jste potkali prince na bílém koni nebo, že jste se ocitli v sedmém nebi. Proto neskrývejte své pocity a emoce a nechte je vyjít z vašeho nitra. Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření. Vydejte se na výlet a rozšiřte si obzory, avšak je potřeba zbytečně neutrácet. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Kozoroh

Říká se, že úspěch si najde toho, kdo postupuje uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do detailů. Dnes proto plánujte a buďte u toho otevřeni změnám, riziku i nečekané události. Chce to být otevřen svým pocitům a emocím, abyste se po příchodu úspěchu uměli opravdově radovat. Vaše myšlenky nechť ovlivní druhé a vedou i je k inspiraci a efektivní komunikaci. Bude prověřována velkomyslnost, ochota pomáhat a tolerance obou stran. Ve vztazích projevte taktéž porozumění a toleranci.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Vodnář

Dnešní den je pro vás nakloněn luxusu, požitkářství, radosti, dopřávání si dobrého jídla, budete se chtít obklopovat hezkými věcmi. Ale je dobré mít se na pozoru, ne každý bude na stejné vlně jako vy a pro někoho váš úsměv a lebedění může mít opačný efekt, protože ne každý má dnes svůj den a vy ho tím můžete rozzlobit. Proto buďte v kontaktu s těmi, kteří vás umějí rozveselit a užívejte si koníčků, které vám přinesou pocit naplnění a blaženosti.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Ryby

Bylo by dobré se pohnout z místa, jenže vy nejspíš čekáte, až se něco stane. Vaši obvyklou chuť něco podniknout zahalila nuda a tím i vaše odklady způsobují, že máte málo energie. Čekáte na gesto usmíření? Co kdybyste přiložili ruku k dílu? Prozkoumejte okolnosti, podívejte se situaci na kloub, než abyste ji prostě jen tak přijali. Nezůstávejte nečiní. Kdo se brání nejste vy, ale nejspíš jen vaše ego, které nerado opouští zaběhnuté vzorce.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Karta dne k poslechu - Eso pohárů https://www.youtube.com/watch?v=d4a1IK2Rb8I 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop z Tarotu na 17. května

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bezesná noc, smutek. „Počítat hvězdy patří k řemeslu noci.“ —  Otakar Matušek 🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* Pro osobní se neváhejte objednat. * 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu