Zpět na články

Denní horoskop pro všechna znamení ♓ Zvěrokruhu - 23 . 4.

Denní karta - Spravedlnost. Karma. Úřední jednání. „Poníženému a chudému zjednejte spravedlnost.“ — Bible 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Denní horoskop pro všechna znamení ♓ Zvěrokruhu - 23 . 4.

Beran

Tento den by měl od samého rána přinášet radost především těm z vás, kteří se budou stýkat a obklopovat rodinou, kde jsou součástí děti nebo tam, kde jsou rodiče společně v zájmových kroužcích se svými ratolestmi. Pokud nikoho takového okolo sebe nemáte, můžete počítat s následujícími dny, a to třeba pozvánkou na svatbu, rodinného výročí, narozenin nebo podobné rodinné oslavy. Tam, kde si v práci nevíte rady a tápete je na místě si říct o radu od zkušeného kolegy nebo z okruhu vašich přátel.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Býk

Bylo by dobré si uvědomit, že okolo vašeho srdce je vystavená zeď a na očích máte pásku, abyste neviděli to, co by bylo na místě začít řešit. Své emoce jste zabalili do tmavého roucha a odmítáte jak své pocity, tak i pocity těch druhých. Emoce vyjadřují spokojenost nebo opak. Kde se nedokážete rozhodnout nebo spíš nechcete? Možná zažijete pocit, že jste zkoušeni protikladnými silami, zda poslechnout rozum nebo intuici, své tělo nebo ducha. Další odklad není již na místě. Postavte se tváří tvář nějakému strachu, uvidíte, že to přinese úlevu.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a svůj vnitřní mír.

Blíženci

Mějte na paměti, že ponesete odpovědnost za vlastní jednání a nic se nedostaví zadarmo. Znáte rčení, jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá? Co zasel, to sklidil? Při jízdě hromadnou dopravou si nezapomeňte koupit jízdenku. Ve vztahu byste dnes měli dojít k uvědomění, že vztah si nelze pojistit uzavřením manželstvím nebo smlouvou. Můžete požádat o dotaci či příspěvek na bydlení. V oblasti zdraví je dobré nastavit lehčí stravování a zvýšit fyzickou aktivitu.

Afirmace: Věřím ve vyšší spravedlnost, která vše vyrovnává.

Rak

Dejte péči svému obydlí, pokud si koupíte do domu něco nového, nějakou výzdobu, nezapomeňte na rovnováhu a něčeho zbytečného, co jste již více jak rok nepoužili, toho se zbavte. V tento den můžete pocítit, že vás život zkouší životní zkouškou v podobě učení se z vlastních chyb, kdo je pochopí, dostane se mu osvícení, pochopení, co po vás život žádá a jak funguje karma. Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne.Pokud řešíte nějaké smlouvy, využijte k tomu právní předpisy.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Lev

Nebuďte zaskočeni, pokud shodou okolností dojdete ke k zjištění, že jste se před pár dny uzavřeli před světem ve věži poskytující údajnou jistotu, která se však náhle začíná otřásat. To znamená vzkaz shůry, že tato jistota mohla být mylně vnímána jako ochrana před nepříjemnými vlivy minulosti, neshody v zaměstnání s kolegy nebo naopak ujišťování sebe sama, že toto místo je pro vás nejlepší, a proto v něm chcete zůstat napořád. Jenomže tento sebeklam vám nemůže poskytovat ochranu donekonečna. Pokud jste se chtěli dostat příliš vysoko, čekejte osudový zvrat a nečekané změny. 

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Panna

Tento den vás může přivést k určitému poznání, vyjasnění problematických otázek a osvobození od starostí, které vás dlouho omezovaly. Očekávejte tedy rozuzlení nějakého problému a tím náklonnost Štěstěny. Ti, co mysleli, že jsou poraženi, budou na vzestupu. Umělci dnes zazáří. Dost možná je vám předurčeno povýšení nebo získání pracovního místa, o kterém sní ne jeden kolega. Pokud jste přednášející a čeká vás dnes vaše přednáška, pak se těšte.Čeká vás uznání, ocenění, zrovna tak jako ti, co se chystají udělat zkoušky.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Váhy

Cítíte na sobě únavu a ustrnutí na jednom místě, kdy nevidíte cestu vpřed? Nemusí to být trvalý stav, leč dočasný stav, protože nejspíš přehlížíte nové příležitosti, které už se vám nabízejí. Bylo by dobré se pohnout z místa, jenže vy nejspíš čekáte, až se něco stane. Nezůstávejte nečiní. Kdo se brání nejste vy, ale pravděpodobně vaše ego, které rádo lpí na jistotě. Abyste nemuseli prožívat nudu, zapojte se do společenského dění.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

 

Štír

Váš pocit, že mnohé okolo vás je špatné může být jen pohled z jedné strany mince, kdy děláte z komára velblouda. Není vše zlé, jak se na první pohled zdá. Proto prověřte situaci z vnějších okolností a pak i dle vašich vnitřních pocitů. Cítíte se osamělí? Máte pocit vyhoření nebo jste se uchýlili do role oběti? Chopte se vedení nad svým dnem a pokud vám něco nevyhovuje, přiložte ruku k dílu a změňte to, co se dá. Chce to klid a nohy v teple. Máte krb? Večer si proto dopřejte teplou lázeň.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Střelec

Je tady den, kdy budete vyzařovat vitalitu, temperament, nadšení a radost ze života. Přemíra této energie se snadno promění v zbrklost a vznětlivost. Mějte pak svou netrpělivost pod kontrolou. Čekáte na balíček a on nepřichází v čase určení? Zůstaňte v klidu, ne každý má dochvilnost jako dar od Boha. Mějte na zřeteli, že ne všichni budou dynamičtí jako vy. Svou energií a nadšením naopak vy můžete postrčit někoho dál, protože on by se rozmýšlel ještě příští jaro.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Kozoroh

Dnešní komunikace s druhými nemusí být taková, jaká je vám vlastní. U někoho se může projevit melancholická nálada a tu bude projevovat jízlivými poznámkami na váš účet a bude vás chtít do jeho rozpoložení vtáhnout. Nezaplétejte se do jeho nešvarů, jen byste přilévali olej do ohně. Mějte se na pozoru před manipulací, podvody a zastrašováním. Vítězství z těchto praktik by vás netěšilo více, než pár dní a následná konfrontace by byla o to více neuspokojující. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Vodnář

Je možné, že zažijete nemilé situace, zákeřnost od kolegů protkanou bojovnou náladou, lstí až záludností. Jak v zaměstnání, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera. Dovolte svým emocím, aby vyšly na povrch, projevte svůj hněv. Vypusťte páru, dovolte tím očistit nahromaděný tlak. Propusťte strach a potřebu ochrany před okolím. Následně nebudete muset držet násilím hmotu a můžete shodit pár nadbytečných kil. 

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Ryby

Plánujete přestavbu a inovaci bytu nebo si pořízení vlastního pozemku? Tento den je těmto situacím velmi nakloněn, využijte tedy příznivé energie. V osobních vztazích může být tento den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního přítele, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Dnes byste se měli zaměřit na překonání vlastnických nároků, nastavit si otevřené dávání a přijímání propojení Lásky, tvořivosti a duchovní výměny. 

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.


 

Denní kata k poslechu : Spravedlnost. https://www.youtube.com/watch?v=8dyGQUIOcig 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji vám úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

D N E Š N Í HOROSKOP NA 6. květen.

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Denní karta - Šťastný domov, finanční zisk. „Schopnost najít krásu v těch nejskromnějších věcech dělá domov šťastným a život krásným.“ - Louisa May Alcott - 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu