Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 24. 4.

Karta dne - Pokušení, karma, závislosti. „Lidé vás budou zpochybňovat, ptát se vás, snažit se vás vyvést z míry. Nepodléhejte pokušení chovat se nestandardně.“ -  T. B. Joshua. 🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní  horoskop pro všechna znamení  -  24. 4.

Beran

Nabyly jste dojmu, že jste v posledních dnech neměli na růžích ustláno? Dnešní překážky malého rázu překonáte snáze, když si uvědomíte, že už jste zdolali i mnohem větší výzvy. Jedna z možností může být, že jste vyčerpáni a potřebujete odpočinek. Na další dny si neberte tak velkou zodpovědnost. K večeru si dopřejte relax a vše, co vám pomůže znovu nabrat síly, třeba čaj nebo šťávu z rakytníku.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Klíčové slovo dne - příroda.

Býk

Je možné, že vás okolnosti přinutí podívat se pravdě do očí. Vystřízlivět a přiznat si, že do některých vztahů dáváte víc, než se vám vrací. A to možná také v těch pracovních, pak bude na čase zvážit, zda nenastal i tady čas se odloučit od obchodního partnera. Pro tentokrát zkuste poslechnout rozum, jinak byste se nepohnuli dál. Odhalení falešných lidí a následná konfrontace na pracovišti vás možná nemine. Někdo třetí vstoupil mezi vás.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Klíčové slovo dne - kniha-přítel .

Blíženci

Přichází ukončení nějaké životní etapy. To může nastat v okamžiku, kdy najdete nové poslání, nový životní směr. Je to vyjádřením idey, že máte jasný plán, že váš nový cyklus začne na vyšší úrovni s vyššími cíli. Vaše upřímnost vám otevře dveře. Dostanete se na místo, které jste si dlouho přáli. Najdete domov ve svém nitru. Jedno rčení říká, že kdo nemá sny, ten žije jen na půl. Proto plánujte, cestujte. Svět patří vám.

Afirmace: Mé místo je zde, plním své poslání.

Klíčové slovo dne - cestování. 

Rak

Nemusíte pokoušet štěstěnu v podobě sázení, můžete dostat dary a výhry, které se k vám dostanou bez vašeho přičinění. Tento den je předzvěstí stability, vnitřního naplněním avšak je potřeba být bdělý. V práci to znamená vytěžit maximum z rutinní každodenní práce a učinit z ní zdroj vnitřního obohacení. Ve vztahu hledejte oživení a pochopení toho druhého. Hledejte nový cíl a za ním se vydejte, neměli byste ustrnout na přežitých zvycích. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi , kteří jsou mu otevřeni.

Klíčové slovo dne - Láska. 

Lev

Pokud jste v minulých dnech vnímali, že se něco děje a uvažovali o nějakém konci, změně, tak ta se dnes hlásí o slovo. Je to proto, že tato změna již nesnese další odklad. Přichází rozloučení, uvolnění, konec, uzavření nějakého cyklu. V zaměstnání jste nejspíš ustrnuli v zajetých kolejích. Chcete znovu prožívat hojnost? Pak je potřeba dát nový vítr do plachet. Abyste prokázali, že to myslíte vážně, je dobré ukázat své odhodlání. Dobré by bylo přestat s nějakou závislostí.

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Klíčové slovo dne - dieta. 


Panna

Čekají vás zkoušky, prověrka? Pak uvítáte, že den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek, přijetí do nového zaměstnání. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti. Odměnou za vaši píli může být povýšení nebo zvýšení platu. Ve vztazích přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nastal čas, kdy je žádoucí chtít a dávat do vztahu více.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Klíčové slovo dne - sport.

Váhy

Je dobré být připraven na možnost odhalení přetvářky, falše a manželského trojúhelníku. Ti, kdo jsou ve vedoucích funkcích se mohou připravit na konfrontaci, kdy budou vyzváni veřejně pokárat jinak jejich oblíbeného podřízeného. I takto se dá definovat odvrácená tvář Lásky.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Klíčové slovo dne - motivace. 

Štír

Ať vás postihly jakékoliv problémy, věřte, že v tento den se vaše situace v dobro obrátí. Zlepší se vaše situace ve finanční oblasti, je šance vyřešit nefunkční vztah nebo projekt v zaměstnání, který vám způsoboval vrásky na čele. Buďte proto otevřeni změnám a Štěstěně, která je vrtkavá. Říká se, že zpětně nelitujeme toho, co jsme udělali, ale toho, co jsme si nechali proklouznout mezi prsty. Opravdové štěstí je vnitřní kvalita, nezávislá na vnějších proměnách.

Afirmace: Důvěřuji vesmíru, že mě pošle tam, kde potřebuji být.

Klíčové slovo dne - sport.


 

Střelec

Spojte se s matkou přírodou a to buď pobytem v přírodě nebo návštěvou parků se zvířátky. Také můžete začít se zahradničením. Nadešel čas po zimním období na zkrášlení vašeho těla pomocí přírodních procedur, které mohou zkrášlit vaše tělo. Zkusili jste již skořicový zábal nebo masku z Mrtvého moře? Ti, kteří studují mohou zaznamenat úspěch, zrovna jako ti, co se zabývají financemi. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. 

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Klíčové slovo dne - cestování.

Kozoroh

Všímejte si vnuknutí a svých pocitů, věřte, že změny, které uděláte díky vnitřnímu vedení vás zavedou k vyššímu dobru. Možná tím poznáte i temné hlubiny své duše, které se derou na povrch a chtějí být prosvětleny. Ve vztahu je dobré procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí.  Den je příznivě nakloněn tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění. Večer je vhodná meditace na rozpuštění strachu, a to třeba i z období prenatálu. 

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Klíčové slovo dne - sebeláska.

Vodnář

Není divu, že zvažujete cestovat a objevovat nová místa a prostředí. Celkově se jedná o zvýšení tvořivosti, očekává se projevení svobodného ducha, proto si sepište seznam věcí, které byste rádi uskutečnili a zapojte se do skupinových projektů, kde bude žádoucí vaše nastavení a odhodlání k novým ideálům. Někomu může vstoupit do cesty mladá osoba, která si bude chtít nezávazně zaflirtovat a projeví svou mladistvou nerozvážnost a nespoutanost. Na vás bude, zda si takové pokušení užijete nebo odmítnete. Co byste naopak odmítnout neměli, je koupě výhodného zájezdu.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Klíčové slovo dne - moře. 

Ryby

Lidé se vám budou rádi svěřovat se svým tajemstvím, protože je o vás známo, že nemáte potřebu ho pouštět dál a tím zklamat jejich důvěru. Nechte se vést a spolehněte se na svůj vnitřní hlas, což je vaše podstata. Rozum nechte na druhé koleji. Vaše vlastní rozhodnutí vám přinesou pokrok. Dejte na své pocity a šestý smysl. Dozvíte se novou informaci, které hned zcela neporozumíte, vyčkejte na správný okamžik.

Afirmace: Cením si své intuice a důvěřuji vzkazům, které dostávám.

Klíčové slovo dne - přátelství.  

Karta k poslechu - Ďábel. Denní karta na středu. Závislosti, pokušení, podmaňování. Vymanění se z pout, jež vás omezují.  https://www.youtube.com/watch?v=PYnZVmwYbEo

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

D N E Š N Í HOROSKOP NA 6. květen.

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Denní karta - Šťastný domov, finanční zisk. „Schopnost najít krásu v těch nejskromnějších věcech dělá domov šťastným a život krásným.“ - Louisa May Alcott - 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu