Zpět na články

Dnešní horoskop - 26 . 4.

Denní karta -  Blaženost, požitkářství, radost. „Kdo je blažený? Ten, kdo je tělesně zdráv, duševně bystrý a má dobrou povahu.“ - Thalés Milétský 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní  horoskop - 26 . 4.

Beran

Možná na sobě budete cítit únavu a pocit, že jste ustrnuli na jednom místě. Věřte, že to je dočasný stav, a proto je potřeba přiložit ruku k dílu, protože se vám již nabízely příležitosti, které jste si v tomto vašem stavu neuvědomili. Příčinou mohla být také nuda a stagnace, proto nezůstávejte dlouho nečiní. Změňte zaběhnuté vzorce a vydejte se mezi přátele. 

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

 

Býk

Možná jste to právě vy, ta žena, která je ženou věrnou, ke svému životu nepotřebuje luxus ani pozlátko. Jste si vědomi toho, že dokážete peníze vydělat, výhodně investovat, ušetřit. Dnes máte možnost se zamyslet nad tím, zda vám jsou takové vlastnosti blízké a chcete přijmout za své.  Čeká vás obchodní úspěch, čas vhodný na dlouhodobé investování. Dejte péči sobě, třeba masáží krku a vnímejte potřeby druhých okolo vás.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Blíženci

Máte možnost být autentičtí, to znamená obklopeni vytrvalostí, houževnatostí a pílí. Tím se vytváří trvalé hodnoty, proto je nasměrujte do své práce. Pak nebude divu, když se zúročí v podobě výnosných obchodů. Neváhejte se je prodat tam, kde přinesou zisk. Buďte prostě sví a věřte si. Nepřehlédněte dobrou radu ve finančních investicích nebo v otázkách zdraví v alternativní medicíně, která vás nasměruje k uzdravení. 

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Rak

Možná ráno u kafíčka budete v poklidu snít a náhle vás z vašeho rozjímání vytrhne potěšující zpráva, událost, něco, co vám dokáže zvednout náladu. Jste to vy, kdo bude v centru dění, očekávejte větší příliv zpráv, emailů. Mluvte s druhými přímo bez okolků a dostane se vám uspokojivé odpovědi k uzavření dlouho táhnoucích se obchodů. Ve vztahu je šance oživení a nová energie. Budete nuceni sledem událostí k rychlému rozhodnutí, to může přínosné pro ty, co váhají a nemohou se rozhodnout.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Lev

Vaše práce a píle je na vzestupu, čeká vás ocenění a vy budete sklízet plody své práce. Tím jste dosáhli prvního cíle nebo fáze projektu. Může se jednat o spěšný pohovor, prezentaci nebo přednášku, kterého se zúčastnili lidé, které jsou vámi nadšení a berou vás vážně. A pokud se to vše povede, můžete postoupit o stupínek výše v pracovní pozici. To vás podnítí k další aktivitě. Pokud vás čeká vystoupení na jevišti, věřte, že zazáříte.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztah, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Panna

Co vás čeká je možná to, že budete postaveni před volbu, nutnost rozhodování třeba mezi dvěma volbami. Láska a partner nebo seberealizace? Změnit úplně povolání nebo se rozhodnout pro nové místo, úplně jinou oblast úkolů? Co dalšího se může stát, že dospějete k uvědomění, že dočasné překážky byly odstraněny a vy naopak ujistíte sebe sama, že na současné pozici ještě vydržíte. Řiďte se pocity srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. 

Afirmace: Oddávám se beze strachu pocitu štěstí a pohody.

Váhy

Čeká vás výzva, jak se postavíte k odhalené skutečnosti. Možná budete pod vlivem Murphyho zákonů nebo budete vtaženi do přátelského souboje či neškodného škádlení od spolupracovníků. Mějte na paměti, že hádky nic nevyřeší, ani odchod do ústraní. Zkuste si nedělat předsudky a udělejte těmto dohadům konec jednou pro vždy. Co vám k tomu pomůže je upřímná komunikace a odhodlání.

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Štír

Buďte pro své okolí ten, kdo dokáže pomoci, a to nejen ve finanční oblasti, neboť i k vám budou proudit takové nabídky, které jsou předurčeny k finančnímu zisku, uzavírání lukrativních smluv a obchodů. To vyžaduje zásadovost, dodržování stanovených postupů, neodchylovat se od prověřených principů. Žádoucí je píle a skutky bez zbytečných řečí o dlouhodobém plánování. Využijte svých získaných zkušeností a novinky pokud možno nevpouštějte do svých plánů a projektů. Ve vztahu nepodlehněte žárlivosti a majetnickým sklonům. Neomezujte se jen na uspokojování tělesné smyslnosti. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Střelec

Dobrá rada pro tento den zní, vyčkejte na příznivou situaci. Trpělivost přináší růže. Sledujte vývoj událostí do doby, než si budete jisti, že nadešel ten správný okamžik a pak jednejte intuitivně. Nechte se vést a spolehněte se na svůj vnitřní hlas, rozum nechte spát. Vaše vlastní rozhodnutí vám přinesou pokrok. Někdo z okolí vám svěří informaci, kterou byste neměli pustit dál. 

Afirmace: Cením si své intuice a důvěřuji vzkazům, které dostávám.

Kozoroh

Buďte pozorní a ostražití, a to třeba proto, že se vám může stát, že se v okolí najde někdo, kdo vám něco nebude přát a najde si způsob, jak vám škodolibě ublížit. Pak by nebylo divu, když se budete cítit zrazeni a oslabení. Co by situaci ještě zhoršilo je brát si to osobně a zaplést se do pomluv, tyto praktiky by vás připravily o vaši energii. Berte to s nadhledem. Můžete svou energii využít i tvůrčím způsobem.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Vodnář

Vaše myšlenky mohou být váš největší nepřítel a to hlavně ty negativní, proto si tyto hlídejte dvojnásob více, jak v jiné dny, protože negativní očekávání přitahuje negativní situace. Nedejte na sladké řečičky a plané naděje. Jen vy sami jste strůjcem svých myšlenek a očekávání. Buďte poctiví a nepodvádějte tam, kde si myslíte, že vás nikdo nevidí. Dodržujte pravidla a smlouvy. Je vhodné začít s lehkým půstem nebo dietou.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Ryby

Je tady romantický den, který vás vyzývá k vyjádření citů. Pokud jste dosud váhali a vyjadřovali se vlažně, pak využijte energii dne a oslovte toho, kdo se vám dlouho líbí. Energie je tomuto nakloněna. Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření, a to buď založení rodiny nebo abyste věnovali více energie rodinným záležitostem a odstranili nedorozumění. Vydáte-li se na výlet, zcela určitě vám to rozšíří obzory, avšak je potřeba zbytečně neutrácet. I za malý peníz se dá prožít velké dobrodružství. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Denní kata k poslechu : 9.pohárů https://www.youtube.com/watch?v=Dodyq-JBhPc 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji vám úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

D N E Š N Í HOROSKOP NA 6. květen.

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Denní karta - Šťastný domov, finanční zisk. „Schopnost najít krásu v těch nejskromnějších věcech dělá domov šťastným a život krásným.“ - Louisa May Alcott - 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu