Zpět na články

Dnešní horoskop - 1. 5.

Denní karta - Duchovní rádce, léčitel. „SMÍCH je základním kamenem léčitelství, nejen bolavé duše.“  Petr Turanec. 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop - 1. 5.

Beran

Tento den vás může přivést k určitému poznání, vyjasnění problematických otázek a osvobození od starostí, které vás dlouho sužovaly. Problém, který byl hluboce zakořeněn v partnerském vztahu, najde řešení. Jedná se o vítězství v mnoha podobách. Vítězství může být i takové, že se rozhodnete ukončit vztah nebo se rozhodnete pro změnu zaměstnání, zrovna tak, že zvítězíte sami nad sebou a přijmete a ovládnete své slabé stránky osobnosti.  

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.


Býk

Pravý partnerský vztah není jen o žhavých víkendových radovánkách, ale obsahuje i starosti, nedorozumění, hněv, proto se nenechte přemoci každodenními problémy, spíše je vědomě prozkoumejte a vyjasněte si možnosti. Jestliže pracujete na nějakém projektu a máte jasnou vizi, pak ji předložte svým spolupracovníkům, protože společně dokážete vytvořit takové dílo, na které budou všichni zúčastněni pyšní. 

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Blíženci

Bude vyžadována odvaha, využití všech sil a odvaha k tomu, abyste prosadili své přesvědčení. Život každému občas hází klacky pod nohy, na vás pak je, jak tyto výzvy přijmete. Nenechte se zahnat do kouta, nastavte vysokou sebekázeň a tam, kde to bude zapotřebí, nebraňte se vzdorovat. Velké ambice však potřebují nastavit správnou míru. V každém případě to znamená, nevzdávat se a vydržet až do konce. Může se k vám nečekaně ohlásit nepříjemná návštěva..

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Rak

Je tady pro vás výzva k trpělivosti a přezkoumání reality. Je dosti pravděpodobné, že budete čelit myšlence ke změně zaměstnání nebo pracovní pozice. Vyžaduje se od vás odhodlání ke změně a nenechat se paralyzovat strachem ze změny. Hledejte pravdu, smysl života, dejte si pozor na nebezpečí, plynoucí z netrpělivosti. Propusťte strach a potřebu ochrany. Tím nebudete muset držet násilím hmotu a můžete shodit pár nadbytečných kil. 

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii s partnerem.

Lev

Poznejte dualitu ve vztazích, to znamená jak Lásku rozdávat, tak přijímat. Budete hodně blízko pocitu, kteří zažívají zamilovaní, pocítíte srdečnost, oboustrannou vstřícnost. Potřebujete se usmířit, nebraňte se tomu. Nebojte se proto sdružování a navazování nových známostí. Kdy jindy, než v tento den, který je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Na kamaráda nemáme vysoké požadavky jako na partnera, odpustíte mu více, protože na tomto vztahu tolik nelpíme. Dojděte si na kosmetiku, masáž a inovujte šatník. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Panna

Nemáte pocit, že byste byli raději chvilku sami a odešli do ústraní od všech povinností, abyste načerpali sílu? Dovolte si tento den alespoň z části pro sebe, třeba s knížkou, na kterou jste po celou dobu neměli čas. Poslouchejte své vnitřní Já a buďte sami sebou, třeba pak dojdete k zjištění, že i samota může být pro vás více, než hlučný dav. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství myšlenek. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Váhy

Když budete vnímat partnera v jeho odlišnosti, ucítíte, že jste vrženy zpět k sobě samému, což vám pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozpolcení.. Rozhodovat se mezi dvěma možnostmi může být dosti náročné. Třeba vás to bude směřovat k rozhodnutí, zda zůstat s milovanou osobou nebo se odstěhovat za prací snů. To může být nabídka partnera, kdy vy budete před rozhodnutím odcestovat s ním nebo je také možnost, že tato nabídka bude nabídnuta vám a on bude stát před podobnou volbou. Obě možnosti jsou správné. Pokud víte, že váš partner je ten správný, věřte, že krátkodobé odloučení prověří váš vztah. Láska je dítětem svobody, nedá se spoutat. 

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla

Štír

Den je nakloněn úspěšnému složení zkoušek, přijetí do nového zaměstnání nebo zažije pocit, že vás naplňuje vaše práce, kde se můžete dočkat prestiže, uznání, stát se zaměstnancem dne a ocitnout se na stupínku nejlepšího zaměstnance nebo Láskou k životu. Je proto dobré využít svůj organizační talent, manažerské schopnosti. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu. Ve vztazích přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit a prozkoumat. Být svůj, plný odhodlání, plný nových nápadů a inovací, to můžou být vaše vlastnosti, které vás dnes vynesou na nástěnku Zaměstnanec dne. A kdo by nestál o finanční odměnu, pochvalu, seberealizaci?

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Střelec

Nastavte si v sobě harmonii, chaos nemá šanci vás ovládat. Vše, co se dnes zaměříte, bude mít příznivou naději na dlouhodobý úspěch, řád, prosperitu a stabilitu. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok dopředu. Nenechávejte za sebou rozdělanou práci. Buďte druhým příkladem, ochraňujte svoji rodinu, svým dětem autoritou. Pobývejte hodně času na čerstvém vzduchu se svojí rodinou a večer odpočívejte, relaxujte, meditujte na čakru solar plexus.

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Kozoroh

Na které straně se cítíte komfortněji? Na straně darujícího nebo příjemce. Budete prověřování, zda vaše štědrost je motivovaná potřebou získat moc a pozornost. A že byl zrovna obdařen někdo jiný a vy ne? Třeba vás čeká setkání s mecenášem nebo člověkem, který vás nasměruje tam, kam byste tak v krátkém čase sami nedošli. Rozdávejte úsměv. Bude vám fajn. 

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Vodnář

Neprosazujte neprověřené projekty, ale zabývejte se tím, co je zrovna v této době aktuální a dejte do toho píli a váš zájem. To vše padne na úrodnou půdu a pracovní příležitosti se jen pohrnou. Výzva tohoto dne, zamyslet nad tím, kde a jak výhodně zhodnotit vaše finance, aby se rozmnožily a neležely ladem. Pokud je váš sen mít vlastní dům, začněte plánovat, spořit a dělat vše, abyste se přiblížili ke svému ideálu.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.


Ryby

Mysleli jste si, že vás čeká povýšení nebo dokončení projektu a brali jste to jako samozřejmost, hotovou věc a ejhle? To vše bylo zmařeno a nedošlo to k vytouženému cíli? Tento den máte šanci to napravit a uvědomit si, kde bylo vyvinuto malé úsilí. Pokud by se vám to nepodařilo, nezoufejte, je tady jedno poučení pro příště. Poučit se a příště podobnou lehkovážnost neopakovat.  

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.


Denní karta k poslechu : Velekněz. https://www.youtube.com/watch?v=JUhH124hcus

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop z Tarotu na 17. května

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bezesná noc, smutek. „Počítat hvězdy patří k řemeslu noci.“ —  Otakar Matušek 🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* Pro osobní se neváhejte objednat. * 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu