Zpět na články

Dnešní horoskop na 7. května.

Karta dne - Vzdušné zámky, růžové brýle, závislosti. „Závislost je vždy odraz něčeho vnějšího.“ Anne Wilson Schaef  🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* 🎀

Dnešní  horoskop na 7.  května.

Beran

Přichází energie, která vyžaduje neslevovat ze svých požadavků a plánů. Proto je dobré myslet i o krok dopředu. Neodcházejte od rozdělané práce. Buďte druhým příkladem a v případě, že byste potřebovali poradit, je dobré požádat radu od autority, to může být otec, hlava rodiny nebo učitel.

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Klíčové slovo dne - přátelství.

Býk

Mnoho okolností okolo vás bude v pohybu, rozhodně vás nečeká žádné velké lenošení. Může se jednat o změnu povolání, rozpad vztahu, změna pohledu na věc, touha po nových zážitcích. Zaměřte se na své silné stránky a držte pevně otěže ve svých rukách. Přijímejte život v dokonalé rovnováze a věnujte pozornost svému dechu, pak nebudou oslabené vaše plíce. Vše okolo vás může být v pohybu, najednou zaznamenáte, že to, co dlouhý čas stálo je najednou v akci.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Klíčové slovo dne - smích.

Blíženci

Tento den je nakloněn umění, seberozvoji, kultuře a především kreativitě. Uvítejte příležitost využít tuto energii v hudbě, tanci, při malování obrazu nebo vyrobte někomu v rodině dárek vlastní inspirací. Mějte větší pochopení pro druhé. Buďte skvělým posluchačem i rádcem, který potěší vlídným slovem. V zaměstnání můžete zariskovat více, než v jiné dny, protože vaše intuice a předtucha by vám měly být tím nejlepším rádcem. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Klíčové slovo dne - kniha- přítel.

Rak

Využijte čas pro cestování, sdružování a seznamování se. Kontakty a nová přátelství budou vznikat snadněji, než v jiné dny. Rozhodněte se pro ty nejvyšší cíle, mnozí se budou inspirovat navzájem. Celkově se jedná o spolupráci větší skupiny lidí, ať už v podnikání, či ve sportu. Trojice různých osobností si může být nejvíce prospěšná, proto nezůstávejte s partnerem doma. Propusťte obavy o své budoucnosti, protože se před vámi možná rýsuje taková, která je odlišná od té vaší vysněné.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Klíčové slovo dne - tanec.

Lev

Tento den je ve znamení změn ve smyslu vrtkavosti a nestálosti. Možná budete postaveni před rozhodnutí mezi dvěma možnostmi. Pokud nebudete odmítat přicházející změny a využijete je, úspěch se jistě dostaví. Ve vztahu naopak příliš neriskujte. Je moudré si stát za svým rozhodnutím. V pracovním kolektivu můžete prozřít a zjistit, že jste se osvobodili od zotročujícího způsobu myšlení a s radostí a vnitřní nezávislostí plníte své úkoly po svém. Jde o to prokázat svou přizpůsobivost. 

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Klíčové slovo dne - zdraví.  


 

Panna

Můžete být potěšeni tím, že někdo opravdu dokáže ocenit vaši práci a píli a dostane se k vám pochvala, uznání. Pokud nastoupíte do nového zaměstnání, můžete se potkat s někým, kdo vás přivede k dalšímu místu, novému projektu, ukáže vám nový životní styl. Nebo vy sami můžete někomu pomoci, nasměrovat ho, obdařit ho darem nebo jen radou. Pokud vaše snaha bude upřímná a motivující obzvláště pro sociálně slabší, věřte, že v tento den budete odměněni dvojnásobně. 

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Klíčové slovo dne - dovolená.

Váhy

Přemýšleli jste někdy o tom, že byste vzali na sebe dráhu osobního podnikání? Vy jste ten, kdo sebou již nenechá manipulovat, proto jděte naproti svým ideálům a využijte svůj smysl pro spravedlnost. Pokud by se vaše plány dnes neuskutečnily, mají alespoň dobrý základ v rozhodnutí, které by mělo zůstat neměnné, založené na promyšlené analýze. Rovněž je vhodná energie pro dlouhodobé investování. Vztahy mají dnes na růžích ustláno a to především ty rodinné.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Klíčové slovo dne - pes- přítel. 

Štír

Zdá se, že vaše dočasná bezmoc nad kontrolou okolností vás vede k přesvědčení, že by tudíž bylo dobré mít moc k ovládání druhých. A to především přes majetek, kdy rádi druhým dáváte jasně najevo, co je vaše a co je jejich.  Vemte na vědomí, že moc a síla peněz jsou pomíjivé, ale křivda na duši přetrvává. Je na místě začít se orientovat novým směrem, změnit utkvělé představy, které vás brzdí od nového poznání a skutečností. 

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Klíčové slovo dne - příroda.


Střelec

Vy jste ten, kdo se ocitne na straně vítězů, i když v minulých dnech situace mohla ukazovat na něco úplně jiného. Bude totiž zúročena vaše dosavadní snaha, to znamená, že jste vyhráli. Váš úspěch z vás udělá úspěšného a sebevědomého člověka, který bude mít mnoho odhodlání pro další cestu k novým zítřkům. Svým úspěchem můžete vzbudit rozruch. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Klíčové slovo dne - moře.

Kozoroh

Propusťte své beznadějné naděje a iluze v partnerských vztazích, jestliže stereotyp ukazuje něco jiného a změna k lepšímu se neprojevila. Prožijte tento den na pohodu a nepodlehněte smutku, pokud by vás opustilo něco, v co jste věřili. Brzy nastane doba, kdy zjistíte, že změna je k vašemu prospěchu. Zavane nový vítr naděje a před vámi se otevřou nové obzory. Po čase vám to přinese úlevu. Nebojte se říkat ne a nastavte si hranice.

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Klíčové slovo dne - bohatství.

Vodnář

Je čas se probudit a být tím, kým opravdu jste. Je to o tom, umět zúčtovat a zhodnotit své minulé skutky a jít cestou vpřed. Víte-li o někom, s kým jste na ostří nože, využijte přízně k tomu odpustit si navzájem. To přinese úlevu tomu, kdo si ji zaslouží a vám najednou spadne z vašich zad batoh starostí, který jste doposud nesli jako břemeno minulosti s sebou. Vstupujete do nového životního období. Ve vztahu je lepší přijmout dramatický konec, než nikam nevedoucí závislost. 

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Klíčové slovo dne - příroda

Ryby

Nepodlehněte při jednání s druhými manipulaci, je dobré obrnit se trpělivostí, protože nejspíš popichování a neshody vás prostě neminou. Tato rušivá síla se potřebuje projevit a útěchou pro vás může být to, že to nepotrvá na věky. Možná zažijete odstup, chladné chování od svého okolí nebo je i dosti možné, že tyto známky chování budete vyzařovat vy sami na své okolí. Dejte si za cíl vidět a hledat pravdu, najít smysl života, prosadit si své ideály. Propusťte strach a potřebu ochrany. Tím nebudete muset držet násilím hmotu a můžete shodit pár nadbytečných kil. 

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii s partnerem.

Klíčové slovo dne - sebeláska.  

Karta k poslechu - 7. pohárů- https://www.youtube.com/watch?v=dxoLAKJYZkY&t=14s  

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení - 19. 5.

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Mírnost, propojení protikladů.  🎀 „Srdce je zakletý anděl v těle. Snad hledá zase jen anděla v jiném, který by je vysvobodil.“ Ernst Moritz Arndt. - 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu