Zpět na články

♑ Dnešní horoskop pro všechna znamení - 13. 6. 2024 ♑

Karta dne -   Vlastní omezení.  „Drze natáhni ruku po zázraku. Bůh zná tvé nadání, tvé zábrany a stav, ve kterém se nyní nacházíš.“ Bruce Wilkinson 🎀  Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

♑  Dnešní horoskop  pro všechna znamení  - 13. 6. 2024 ♑

 

 

Beran

Byli jste nějaký čas odloučeni od rodiny nebo jste o nich neslyšeli a očekáváte zprávu? Věřte, že budete potěšeni. Vaše spolupráce s kolegy by vám měla přinést radost. A to třeba i tak, že se nebudete ostýchat a řeknete si o radu. Nejedná se však o soutěžení, nýbrž o přátelskou spolupráci. V oblasti zdraví se očekává uzdravení nebo alespoň ulevení od zdravotních potíží. Měla by se zúročit vaše změna stravování a nastavení zdravějšího životního stylu.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Býk

Nabízí se vám osamostatnit se a dostat se znovu do rovnováhy. Jednejte se sebedůvěrou a buďte si jisti svým úspěchem, ať už budete řešit cokoliv. To může znamenat výhru v soudní při, skvělé výsledky testů, umělci mohou být na vzestupu své slávy. Nebo vás čeká získání nějakého zajímavého pracovního místa? Bude totiž zúročena vaše dosavadní snaha, to znamená, že jste vyhráli. V partnerském vztahu je možné se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo dostanete zprávu, která vás postaví na stranu vítěze.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí. 

Blíženci

Chodí k vám otázky typu: “ Má mě opravdu rád, jsem pro něho skutečně dost dobrá”? Tyto myšlenky by bylo dobré odstranit, protože díky nim ztrácíte smysl pro skutečnost. Přijměte váš vztah takový, jaký je a přestaňte ustavičně myslet na to, co by se mohlo stát. Trpělivost přináší růže. To pro vás znamená, abyste prokázali mravenčí píli, protože vaše záležitosti se nejspíš nebudou vyvíjet na první dojem přívětivě. Úspěch se dostaví, ale nebude to hned. Chce to postupovat pomalu, krůček po krůčku. Ve vztahu je žádoucí získat trochu času, aby se vyřešily překážky a nedorozumění.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Rak

Máte se na co těšit. Den vám slibuje Láskyplnou atmosféru, protkanou dobrou náladou a moudrostí úsměvu. Čekají vás dlouhé chvíle rozjímání. Kdy jindy, než v den, který je protkaný romantickým sněním s nasazenými růžovými brýlemi máte možnost se zabývat svými sny a pohádkami? Právě dnes. V práci se vám bude dařit, budete cítit, že jste na správném místě. Buďte otevřeni skvělým nabídkám a oznámení. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Lev

Očekávejte skvělé zprávy a větší motivaci do pracovních projektů, nápady, které by vás v jiné dny ani nenapadly. Není divu, že budete mít toulavé boty a procestujete den, budete objevovat nová místa a prostředí. Celkově se jedná o zvýšení tvořivosti, očekává se projevení svobodného ducha, proto si sepište soupis čiností, které byste rádi uskutečnili a zapojte se do skupinových projektů s odhodláním k novým ideálům. V práci vám může být nabídnuta lákavá nabídka, která může být mimo domov. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Panna

Pro vás znamená čtvrtek den plný skvělých nápadů. Pohybujte se tam, kde se nachází děti, inspirujte se jejich přirozeností, spontánností a smíchem. Ony budou těmi, kdo vás nabijí svou energií. Pokud jste prožívali těžké období, tento den by měl ukončit toto období a nastolit období příznivé. Ve vztazích zažijete štěstí a cit mezi dvěma osobami. Ve vztazích, i v pracovním prostředí se nabízí úspěch v podnikání, který může upoutat zájem a pozornost veřejnosti.

Afirmace: Jsem spokojená/ý a věřím si.

Váhy

Dnes vás bude hnát touha po stabilitě, struktuře, jistotě a také trvalých hodnotách. Možná vás bude více jak jindy zajímat téma a debaty okolo vpádu člověka do přírody, její zotročování a zavádění novinek do obydlí, které už nejsou přirozené. Nenechte se odradit od vašeho nastavení životního stylu, profesního postupu a řádu. Propusťte staré představy o mužství a otcovství. Vypořádejte se s nezpracovanými vazbami na otce. 

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Štír

Dejte na svůj pocit, pokud se cítíte unaveni. To, že byste byli raději sami a odešli do ústraní, není nic proti ničemu. Nebojte se na čas opustit společnost a radovánky, stáhněte se pryč od hlučícího davu. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí. Tento čas se dá využít pro poslech motivačních videí, čtení knih a všeho, co vás zajímá a neměli jste na to čas. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Říká se, že kniha je nejlepší přítel. Brali byste tohoto tichého přítele?

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Střelec

Může vás ovládat ženská stránka, která je založena pouze na rozumovém vnímání, s absencí citů, která v sobě nese částečný pocit osamělosti. Takové ženy jsou kariéristky, nebojí se jít i přes mrtvoly. Proto mějte pod kontrolou dnešní vynášení soudů nad druhými, kritikou a příkazy. Pozitivní stránka takového chování je, že dokážete řešit problémy rozumem, nenecháte si nic líbit a budete si stát za svým názorem.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.


 

Kozoroh

Zbavte se všeho, co vás omezuje a je nepřítelem pro život. Ten, kdo dokáže bez dlouhých okolků přijmout ztrátu, bude mít otevřenou cestu k novým ideálům. To by mohly být hmotné statky, ale i myšlenky, měřítka na druhé, omezující situace nebo přílišná kontrola přes ego. V zaměstnání jste ustrnuli v zajetých kolejích, pokud chcete znovu prožívat hojnost, je potřeba dát nový vítr do plachet. Nebojte se trošku zariskovat, buďte spontánní a zanechte za sebou vše, co vás svazovalo a drželo o krok zpět. Co dokážete propustit? Pití kávy?

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

Vodnář

Mezi kolegy se dá očekávat menší boj a rivalita. Mějte na paměti, že tento konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, co už jste před časem získali. Přesto máte stále nadějné vyhlídky na úspěch, protože máte výhodné postavení oproti závistivcům. Je však nutné postupovat chytře a použít zdravý selský rozum a nepřistoupit na kompromisy a věřit si. Neobětujte se ve prospěch druhých.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.


 

Ryby

Na pracovišti se můžete dočkat věhlasu a slávy. To by vám mělo přidat energii do dalších dní, kdy tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra. Nejdůležitější je se prosadit. Vaše organizační schopnosti budou na vzestupu. Vítězství může být i takové, že se rozhodnete ukončit vztah nebo se rozhodnete pro změnu zaměstnání. Svobodní naopak mohou stát na počátku nového vztahu. Zkoušky budou úspěšně složeny. Užijte si zasloužený vavřínový věnec vítězů. Chovejte se jako vítěz.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Karta k poslechu - 8.mečů - https://www.youtube.com/watch?v=oC2ILvTSdwQ 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* 

Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 20. září

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne –  Rozhřešení. Sluha dvou pánů. 🎀 „Až spatříš z vrcholku hory, že jsou tvé otázky rozhřešeny, říkáš si: "Jak to, že jsem to předtím nepochopil?" Jako by předtím bylo co k pochopení.“ —  Antoine de Saint-Exupéry 🎀

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu