Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení 15. 6.

Karta dne -  Magie.  Spojení nebe se zemí.🎀 „Láska je spojení rozjímání a činů, je vláknem spojujícím nebe se zemí, člověka s bohem.“ —  Carlo Carretto Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní   horoskop   pro všechna znamení  15. 6.

Beran

Jste vyvoleni pro báječné prožití této soboty. Čekají vás dlouhé chvíle rozjímání, zasněnosti. Ten, kdo využije tento čas, aby si užíval radostí a krás života především v umění a hudbě, bude jistě na tento den dlouho a rád vzpomínat. Tam, kde vládlo nedorozumění je velká pravděpodobnost k urovnání sporů a nastolení harmonie. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Býk

V tento den můžete mít pocit, že se uzavírá něco nefunkčního, co už vám neslouží a oznamuje příchod něčeho nového. Říká se, že bez umírání nelze žít, vemte tuto moudrost za svou. Máte-li rozkvétat, potřebujete změnu, ať už v názorech, myšlení, přijetí nových přesvědčení, která byla převzata od rodičů, učitelů. Nebojte se však této změny, je vám dána potřebná síla k jejímu naplnění. Tak odplynou některé iluze a tím se uvolní energie pro vznik nového života i vědomí. Je to přechod ze tmy do světla. Pak je tedy moudré situaci přehodnotit a přicházející změnu přivítat. 

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

 

Blíženci

Zřejmě budete stát před prověrkou, jak dokážete podstoupit riziko nebo přinést nějakou oběť, vzdát se světských hodnot a tím se ponořit do vlastního nitra. Je to taková zkouška, kdy jste prověřování bezvýchodný situacemi, závislostmi na čemkoliv, komukoliv, zkoumání vašeho svědomí. Hluboká zkušenost bezpečí a zakotvení v pevném svazku může vyrůst, když si dokážete v této chvíli připustit svou dočasnou bezmoc. Žádoucí je tedy trpělivost a vyčkání na příznivější den.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Rak

Vaše jistota a představa o tom, že jsou věci a situace, které jsou neměnné a doživotní může být vyvrácena a situace tohoto dne může připomínat domino, kdy je v mžiku vše jinak. Prožití ztráty vás posílí a vy si můžete vystavět nové, pevnější základy.. Ten, kdo dokáže přijmout ztrátu zaměstnání, přátel a osudové otřesy, dosáhne životního průlomu.

Afirmace: Podléhám okolnostem a věřím, že se mohu vystavět znovu.

Lev

Pokud u sebe cítíte nejistotu, je zapotřebí odstranit napětí mezi vámi a vaší mamkou a ujasnit si schopnost být sami sebou. Pak nebudete muset držet na uzdě své touhy z obavy, že byste svou Láskou umačkali toho druhého. Setkání se ženou středního věku, která vám s radostí a Láskou bude vyprávět o svých úspěších a dá dobrou radu, bude pro vás přínosné, protože to je žena soucitná, tvořivá, plná ideálů. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Panna

Jste v novém partnerském vztahu a pochybujete, zda jste pro partnera ten jediný, jediná? Důležité je mít správné sebevědomí, které by z vás mělo vyzařovat. Tím ostatní snáze přesvědčíte o vaší výhodě. Pak se pro ně stanete neodolatelnými. Stůjte si za svým přesvědčením, prosazujte více své názory bez kompromisu. 

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Váhy

Nechte projevit své city a inspirujte druhé silou svých vnitřních obrazů. Povzbuďte je fantazií a sny o budoucnosti. Naslouchejte svému nitru a možná odhalíte svou skrytou žárlivost, pocit ohrožení, který pramení právě z této vlastnosti. To se většinou stává, když jeden chce vlastnit druhého. Dejte druhým svobodu a tím ji dáte na prvním místě sobě. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Štír

Zmeňte syndrom nápomoci druhým, nechcete přece prožívat a nést na svých bedrech starosti celého světa? Znáte bobříka mlčení? V nastávající dny si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pociťuje vnitřní napětí.To může způsobovat migrénu. Předejít tomu můžete i popíjením čaje z lípy, řebříčku, rakytníku. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Střelec

Stojíte na křižovatce a tápete, jaký směr je pro vás ta nejlepší volba? Rozhodně nestrkejte hlavu do písku, vy nejste pan pštros. Před jakou situací zavíráte oči, pro okolí hrajete hru, že je všechno v pořádku, dokážete vyprávět vtipy, aniž by z vás byl cítit smutek a přitom uvnitř sebe vás svírá tíživý pocit? Tato přetvářka už nesnese další odklad, pokud vám někdo chce pomoci, vyzpovídejte se místo toho, abyste řekli, vlez mi na záda, vždyť se toho zas tak moc neděje. Ulevte své duši a zklidněte tok svých myšlenek.

Afirmace: Sdílím s partnerem svou průzračnost a vnitřní mír.

Kozoroh

Dávejte si pozor na nečestné a falešné jednání kolem vás. Dívejte se na věci tak, jaké ve skutečnosti jsou, neočekávejte příliš mnoho a zaměřte se jen na dosažitelné. Mějte oči otevřené a nestavte si vzdušné zámky. Ve vztahu buďte realisté.Kapka zdravé skepse přijde dnes vhod a to nejen v partnerských vztazích. Nepropadejte alkoholovému opojení. Víkend k tomu dává mnoho příležitostí.

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Vodnář

Dnes je tu příležitost uplatnit se v oblasti umění, kultuře, kreativitě. Máte rádi karaoke? Je dobré být otevřený svým citům, jinak ty se promění v potlačenou agresi a pak z vás bude pěkně nepříjemný mrzout. Uklidňující hudba bude dnes váš věrný přítel. Je dobré naslouchat druhým a být jim dobrým rádcem. Někteří možná u sebe objeví a projeví básnické nebo malířské střevo, nechte se inspirovat a vést vnitřním vedením, možná vytvoříte mistrovské dílo.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Ryby

Od svítání by bylo žádoucí nastavit správnou míru, nedělat ukvapená rozhodnutí. Pak vás jistě nepřekvapí, že si tímto počínáním můžete získat pozornost svého okolí, které se vám i rádo přizpůsobí a podřídí. Ti, kteří umí být vůdčí osobností, umí jednat samostatně s klidem a rozvahou, mohou dnes úspěšně splnit své cíle, které je dnes čekají. Využijte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. 

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Denní karta k poslechu - Mág - https://www.youtube.com/watch?v=iJSgD7f-vY4 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 20. září

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne –  Rozhřešení. Sluha dvou pánů. 🎀 „Až spatříš z vrcholku hory, že jsou tvé otázky rozhřešeny, říkáš si: "Jak to, že jsem to předtím nepochopil?" Jako by předtím bylo co k pochopení.“ —  Antoine de Saint-Exupéry 🎀

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu