Zpět na články

Dnešní kolektivní horoskop ♑ pro všechna znamení - 18. 6. 2024

Karta dne -  Růžové brýle. Vzdušné zámky. „Neurotik je člověk, který staví vzdušné zámky, psychopat je člověk, který v nich žije, psychiatr je člověk, který vybírá nájemné.“  Jerome Lawrence 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní kolektivní horoskop ♑ pro všechna znamení - 18. 6. 2024

Beran

Přišel čas na nečinnost a nechat dít věci o vás bez vás. Ano, to pro vaše znamení není typické, přesto vše má svůj čas a vy nemůžete urychlit růst semínka, ani růže. Tomu se říká mravenčí píle a výzva k trpělivosti. A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdybyste nyní bojovali s větrnými mlýny. To se týká jak v oblasti pracovní, tak i ve vztazích. Proč stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko?

Afirmace pro tento den : Spočívám v pravdě.

Býk

Nenechte se zaskočit tím, že budou přicházet životní lekce, neopakovatelné šance, příznivý zvrat situací, které vás naučí rozeznávat koloběh života. Jste dítětem Štěstěny. Štěstí růstu v životě je dar. To můžete pocítit v zaměstnání, kdy zažijete nespokojenost až bezmoc, což vás má přivést k uvědomění, že je to impuls k uchopení osudu do svých rukou. Takový den, jako dnešní, už se dlouho nemusí opakovat. Využijte příznivý okamžik, který se nabízí.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

 

Blíženci

Čerpejte sílu v přírodě, nejen u vodních zdrojů. Mějte úctu k životu a k přírodě, a to nemusíte být zrovna ve straně Zelených. Extrémní chování by bylo takové, kdybyste uplatňovali jen svůj vzhled, postavení, majetek. Možná potkáte ženu, která je tady vždy pro každého, umí naslouchat , miluje zvířátka a oni milují jí a nechtějí od ní odejít a to nejen pro pamlsky, které jim dává. Dokáže peníze vydělat, výhodně investovat a i ušetřit. Které z těchto vlastností jsou vám blízké a které vás naopak u takových žen iritují? Dnes máte možnost se zamyslet nad tím, zda takové vlastnosti chcete přijmout za své.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Rak

Dnes byste to měli být vy, kdo se stane mecenášem a tím, komu není cizí rozdávat dary potřebným a těm, co zrovna prožívají hmotnou nouzi. Pokud někdo nabídne pomoc vám, také je dobré ji přijmout a nebát se vyjádřit své touhy a potřeby. Kdosi řekl, že úspěch si najde toho, kdo postupuje uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do detailů. Dnes proto plánujte a buďte u toho otevřeni změnám, riziku i nečekané události. Ve vztazích projevte taktéž porozumění a toleranci.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Lev

Pokud potřebujete něco vyřídit, máte nejvyšší šanci k úspěšnému vyřízení. Budete totiž pod vlivem rychlého, cílevědomého rozhodování a jednání. Buďte plni tolerance a porozumění, mějte své jednání pod kontrolou, abyste pak příliš nezdůrazňovali svou hlavu. Máte velký předpoklad pochopit všechny souvislosti, o kterých jste v minulých dnech přemýšleli. Pozitivní stránky vašeho charakteru pro tento den jsou četnost, vysoké uvědomění a přehled. Pozor však na ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění, a to nejen v partnerských vztazích. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Panna

Podaří se vám s nadhledem řešit vaše životní úkoly, budete součástí Universa. Pokud si z vás někdo vystřelí, buďte nad věcí a ten, kdo se dokáže zasmát vlastní nedokonalosti. Využijte sílu svých myšlenek, díky nim máte šanci přesvědčit ostatní o dovednostech, o kterých jste se domnívali, že nejsou ve vašich možnostech. Kdo umí správným způsobem dle vesmírných zákonů využít magii, ten má tento den šanci pochopit, že jsou tady věci mezi nebem a zemí.

Afirmace: Svým pozitivním naladěním mohu ovlivnit i vesmír.

Váhy

Projevte své ambice a touhy a nechte je přijít na světlo světa a projevit se. V pracovní oblasti můžete zariskovat více, než v jiné dny, protože vaše intuice a předtucha by vám měly být tím nejlepším rádcem nebo je příhodné začít malovat obraz. Či raději navštívíte lekci jógy, popřípadě břišního tance? Jedná se o využití své kreativity, kterou byste dnes měli využít v plné míře, abyste zúročili tuto energii.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Štír

Každý v sobě neseme dualitu, ženský i mužský element. Nejspíš zažijete, co znamená jin a jang. Čeká se od vás, že uděláte klíčové rozhodnutí. Hledáte-li rajskou zahradu, budete možná zklamáni, věřte, že Láska se dá prožít i v běžném pojetí života mezi dvěma spřízněnými dušemi. Jak to máte s Láskou sami k sobě? V tento den ji můžete vyjadřovat do sytosti, ukažte se svému okolí ve vaší srdečnosti a mějte srdce na dlani. Láska nezná omezení. Kdo ji chce udržet násilím, snadno ji ztratí.

Afirmace: Oddávám se beze strachu pocitu štěstí a pohody.

Střelec

Co je žádoucí u tohoto znamení pro tento den je propojení s přírodou. Jak na to? Buďto pobytem v přírodě s oblíbenými zvířaty, či zahradničením. Někoho třeba osloví využít přírodní procedury, které mohou zkrášlit vaše tělo. Zkusili jste již bahenní nebo skořicový zábal? Ti, kteří studují mohou zaznamenat úspěch, zrovna jako ti, co se zabývají financemi. 

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Kozoroh

Plánujte ve velkém, nebuďte přízemní. Nepropásněte přízně tohoto dne, ta je nakloněna k cestování, sdružování a seznamování se. Kontakty a nová přátelství budou vznikat snadněji, než v jiné dny. Neostýchejte se nastavit ty nejvyšší cíle, mnozí se budou inspirovat navzájem, někdo může posunout někam vás a i vy nezůstávejte pozadu. naplánujte si cestu do dalekých krajin a sněte o jejím uskutečnění. Nevracejte se v myšlenkách do minulosti. Budoucnost je před vámi, přítomnost je tady a teď.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Vodnář

Odolejte pokušení v podobě touze po moci nebo, že byste činili něco proti vašemu přesvědčení. Neustupujte od svého morálního nastavení ani po malých krůčkách, tím spíše byste si nebyli vědomi následného změkčování vašich zásad. Přichází čas si odpovědět na tyto otázky. Co si nechcete přiznat?Kde jste pasivně přihlíželi bezpráví? Kdo vás ovládá a negativně ovlivňuje? Láká vás nějaké pokušení? Dnes nezačínejte nic zásadního a termín odsuňte na jiný den. Dbejte opatrnosti ve finanční sféře. 

Afirmace: Svou situaci jsem si způsobil/a sama, a proto ji také sám/sama změním.

Ryby

Nabyly jste dojmu, že se okolo vás pohybuje více lidí, kteří mají stejné zájmy jako vy a usilují o stejnou věc? Třeba nějaké místo v konkurzu ? Rozhodně zůstaňte v klidu protože vy jste ten, kdo bude ve výhodě krok před ostatními, kteří budou možná oproti vám v přesile. Co je žádoucí je pohotovost a bdělost, protože by se mohlo stát, že někdo využije okamžiku a bude se chtít dostat na vaši pozici. Nemějte obavy a trému a nastavte si od časného rána vysokou míru sebehodnoty. Ta vás dovede k vítězství.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Denní karta k poslechu - video - 7. pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=c44sWe244k0&t=7s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 20. září

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne –  Rozhřešení. Sluha dvou pánů. 🎀 „Až spatříš z vrcholku hory, že jsou tvé otázky rozhřešeny, říkáš si: "Jak to, že jsem to předtím nepochopil?" Jako by předtím bylo co k pochopení.“ —  Antoine de Saint-Exupéry 🎀

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu